دوباره فعال شد اما هر کاری میکنم تو قسمت کلیبره نمی تونم نقطه رو انتخاب کنم فکر کنم باید واقعاً تاچش عوض بشه
دوباره فعال شد اما هر کاری میکنم تو قسمت کلیبره نمی تونم نقطه رو انتخاب کنم فکر کنم باید واقعاً تاچش عوض بشه
فایل های با فرمت jar رو چرا اجرا نمیکنه ؟
جاوا رو فیرمویرت قفله.
یا باید از فیرومیرهایی که جاوا روشون قفل نیست (مثل xeie1 یا jpib5) استفاده کنی ,
یا اینکه از روشی که قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده برنامه ها رو رو گوشیت نصب کنی.
48 صفحه رو باید بگردم ؟ نمیشه یه لینک بدی ... مرسی
m8800dzig1 فریمور گوشیم .
سلام دوستان لطفا یکی جواب بده .... من مشخصات این گوشی رو خوندم و رفتم گرفتم . اما این هیچ فرمتی رو جز 3gp ساپورت نمیکنه چرا ؟؟؟؟؟؟ avi ... wmv و غیره رو الکی زدن .؟!
بازی و برنامه هم که هیچی .... یعنی واسه خاطر همه این ها باید فریمور و این جور چیزا نصب کنم ؟
ها ؟؟؟
در مورد فرمت فایلها اشتباه میکنی !!! من رو گوشیم همه ی فرمتهای 3gp , divx , Xvid , mp4 , wmv رو امتحان کردم و همه رو بدون مشکل پخش میکنه.
یرای تغییر فیرمویر هم پست 343 رو بخون.
درود
فرمت wmv رو ساپورت میکنه اما با bitrate محدود. فکر کنم تا 1500kb/s رو سایورت میکنه. من خودم روش تست کردم.
mpg و avi رو ساپورت نمیکنه.
mp4 رو با دو فرمت ساپورت میکنه، یکی AVC و یکی همون mpeg4. منظور از AVC همون h264 هست که تو مشخصاتش نوشته.
Divx رو ساپورت میکنه بازم با بیت ریت محدود مثل wmv.
بهترین bitrate برای این گوشی 500 تا 700 kbps هست.
wma و mp3 رو هم که ساپورت میکنه.
swf رو ساپورت میکنه حتی خودش میتونه انیمیشن swf بسازه.
pdf رو ساپورت میکنه.
دوستان توجه کنن که فرمت avi با divx فرق داره. در واقع فایلهای با پسوند avi رو که با divx کدگذاری شده رو ساپورت نمیکنه، اما فایلهایی با پسوند divx رو ساپورت میکنه.
دیگه اینکه بهترین راه برای نصب برنامه راه نصب برنامه بر روی گوشی f480 هست که دوستان بارها اشاره کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم همین راهو استفاده میکنم. البته من خط ایرانسل دارم و در تهران که سرویس پر سرعت edge برای اینترنت داره 5 شنبه ها و جمعه ها هم از اینترنت میگیرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aqronis; 28-11-2009 at 13:22.
درود
دوستان برنامه نویس تا حالا نتونستن یه برنامه یا حتی یه بازی که شتابسنج این گوشی رو ساپورت کنه بسازن؟
اگه دوستان چنین برنامه ها و بازی هایی سراغ دارن لطف کنن تو تاپیک بزارن.
سلام
فایل با پسوند divx چیه ؟ من تا حالا ندیدم. تا جایی که میدونم هردو فرمت divx و xvid پسوند avi دارن.
این گوشی هم همین نوع فایلها رو ساپورت میکنه.
من xvid با رزلوشن 640.360 و بیتریت 1600 روش ریختم و راحت پخش کرده.
در مورد برنامه هم من که تا حالا برنامه ی جاوایی که بخواد از شتابسنج گوشی استفاده کنه ندیدم (برنامه نویسی جاوا هم بلد نیستم ....) و نمیدونم که سیستم عامل گوشی اجازه ی استفاده از شتابسنج رو به جاوا میده یا نه. احتمالا اگر همچین برنامه ای بنویسی موقع اجرا یه وارنینگ میده و برای دسترسی به شتابسنج اجازه میخواد (در مورد برنامه هایی که میخوان به اینترنت یا جی پی اس دسترسی پیدا کنن هم همچین سوالی میپرسه)
درود بر شما.
فایلهایی با پسوند divx رو با converter برنامه divx میتونین بدست بیارین. این گوشی این فایلها رو میتونه اجرا کنه. متاسفانه گوشی من هیچ گونه فرمت avi رو ساپورت نمیکنه و unsupported میده، چه divx و چه xvid.
فریمویر شما چیه؟
در مورد برنامه حق با شماست. اما من یه برنامه برای سامسونگ star یا همون s5230 دیدم که یه برنامه نویس ساخته بود و بازی معروف به نام DeepMarbles که شتابسنج این گوشی رو ساپورت میکرد اما رو گوشی من جواب نداد. اصلا بالا نیومد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)