ایمیل بزنی از خودش بپرسی بهتره. تقریبا یک گیگ آپدیته. نمی دونم. شرمنده.
بدون فوتبال منیجر چه قدر میده/...
ایمیل بزنی از خودش بپرسی بهتره. تقریبا یک گیگ آپدیته. نمی دونم. شرمنده.
بدون فوتبال منیجر چه قدر میده/...
شما اول باید برید قسمت transfer بالای صفحه
بعد transfer market را انتخاب کنید
بعد برید تب player search و
بعد اون ذره بین سمت چپ پایین صفحه را انتخاب کنید که جلوش نوشته your search has returned الی اخر
بعد سمت راست صفحه ای که میاره نوشته شده search area که پایینش هم راه راه روی اون کلیک کنید یه نوار اسکرول میاره و از اونجا میتونید منطقه ای که ازش بازیکن می خواهید را انتخاب کنید
از اونجاییکه انگلستان در قسمت western and central europe هست باید این قسمت را انتخاب کنید و تیک انتخاب بازیکن از انگلستان را بر دارید و یک کشور دیگه را انتخاب کنید البته چندتا کشور هم میشه انتخاب کرد.
شما مربی یک تیم انگلیسی هستی؟
امیدوارم کارت راه بیفته ولی اگر بازم متوجه نشدی اون اموزشی که بچه ها گزاشتن را برو بگیر شاید اونجا توضیح داده باشه.
خواستی عکس این قسمت را هم میتونم واست بزارم.
این اپدیتهایی که میگی از فروم های خارجی گرفتم یک تعدادیشون .ولی نه یک گیگ؟؟!!
واقعا یک گیگ؟
مشکل منم حل باشد باید قسمت دیتا بیس را کپی کنی.یا سیو مربوط به کشور مورد نظر .که ایران میشه 161 .
آپدیت ، آپدیت هم که نیست. فایله ، باید کپی کنید. ولی اینم بگم که باید بازی رو از اول شروع کنید چون مربوطه به دیتا بیس بازی می شه.
با این سرعت بالای اینترنت باید دست به دامن adsl و کافی نت بشیم که اونم خرجش کم نمی شه.![]()
هرچي كه آپديت رسمي هست توي پست اول موجود هست حتي اولين آپديتي كه براي ديتا بيس بازي اومده بود
دوستان متاسفانه چون من عضو جدیدم نمیتونم پیام خصوصی بدم و شماره اون شرکت رو که فیفا منیجر ارجینال برام آوردو بدم ! به آیدی من پی ام بدین شمارشو میدم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منظور من از اپدیت همون فایلهای فشرده ای بود شامل عکس و یا اطلاعاتی که توسط کابران درست شده .
مثلا اضافه شدن اسپانسر های به روز ,مربی های واقعی ,هنرپیشه ها و ورزشکارای زن معروف , بازیکنای
جدید ,توپهای جدید و ...
این فایلایی که میگی من 400 مگی دانلود کردم بعضیاش جالبه.
همش را هم از همین سایتی که یکی از بچه ها معرفی کرده بود دانلود کردم.
خودمم 157 بازیکن لیگ را اضافه کردم به علاوه لوگو تیمها الانم دارم روی فعال کردن دسته یک و
وارد کردن مربی ها و داورهای ایرانی کار میکنم.ایشالا تموم شد میزارم اینجا البته اگر حجمش خیلی زیاد نشه.
ولی واقعا دهنم سرویس شد هیچ پایگاه درست حسابی وجود نداره که بشه اطلاعات را کامل از اونجا بگیری
سایت رسمی باشگاه ها هم که کلا تعطیلن هرچی هست از وبلاگاست.
واقعا خسته نباشی.
تو اون آپدیت ها دقت کرده باشی فایلی با پسوند .sav هستش که اطلاعات مربوط به Budge , .... رو توش داره.
نه رسمی که نیست ، فکر کنم لهستان یا اوکراینی ها ساختنش.
من عاشق فیفا منجرم خیلی بیشتر از خود فیفا یا پی ای اس دوسش دارم هیجانش خیلی بیشتره کلا استراتژیکه. 2008 هم بازی کردم. این به نظرم بهتره . لیگ اول بوکا جونیورز و برداشتم دوم شدم . بعد میخواستم یه فصل دیگه بمونم اما ضد حال زد و اخراجم کردن گفتم شاید واسه اینه که اول نشدم. یه فصل بیکار بودم فقط با نامزدم نامزد بازی میکردمبعد فصل 3 یه باشگاه خودم ساختم و قهرمان شدم تو دسته 5 ام اینگیلیس باز اخراج شدم شاخ دراوردم گفتم کی جرات کرده یا میتونه رئیس باشگاهو اخراج کنه؟
حتما احمدی نژاد بوده
. بعد اومدم اینجا و کلی حال کردم.
اول پچ 3 رو دانلود کردم از یه جا دیگه که نصب نمیشه میزنه بازی در جال اجراست اول خارج شید در حالیکه بازی اجرا نشده. مشکل کجاست؟
البته الان دارم پچ 2 رو دانلود میکنم که اونو نصب کنم . ولی اگه اونم این ارورو داد مشکل از کجا میتونه باشه؟
پس پچ 3 رو نصب نکنم دیگه؟ همون پچ 2 + کرک رازور؟![]()
Last edited by danzer; 12-03-2009 at 16:33. دليل: عشقم کشید
بله ظاهرا بدون دردسر ترين هست اين كار
اطلاعات مربوط به budge را هم باید فایل سیو را بریزی تو دیتا بیس و هم تو پوشه باد لوگو هارو دانلود کنی.
ولی متاسفانه زبانش که لهستانی خیلی از فایل ها هم مربوط به لیگ لهستان.البته تو یک سایت دیگه
لیگای ژاپن و حتی گوام را هم ساخته بودن. حیف ما ایرانیا عقب بمونیم .
اگر کسی لباس تیم های لیگ را داره لطف کنه بزاره اینجا یا ایمیل بزنه چون این یکی خیلی سخته.البته من مال
استقلال ساختم .لباس ابومسلم را هم از کونامی دارم و باید وارد منیجر کنم ولی بقیه تیم ها را ندارم.
خوش باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)