به پول من o2 و a3 میخوره حالا بدون درنظرگرفتن هارد و ال سی دی کدومشون بهتره و میشه بگید سیستم تلویزیونی که روs9 هست تلویزیون مارو هم میگیره یا نه ؟ tv out چی هست (همونی که از تلویزیون تصویر را ضبط میکنه؟) ممنون از کمک هاتون
به پول من o2 و a3 میخوره حالا بدون درنظرگرفتن هارد و ال سی دی کدومشون بهتره و میشه بگید سیستم تلویزیونی که روs9 هست تلویزیون مارو هم میگیره یا نه ؟ tv out چی هست (همونی که از تلویزیون تصویر را ضبط میکنه؟) ممنون از کمک هاتون
دوستان من هم مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت به این اطلاعات نیاز دارم.... تو سایت هرچی هم که نوشته باشه بازم به پای تجربه ی شما که با این دستگاه ها کار کردید که نمیرسه... اگه لطف کنید و دقیق راهنمایی کنید خیلی ازتون ممنون میشم.
معنی این جمله یعنی میتونه تصویر را از تلویزیون و ماهواره ضبط کنه؟
قابلیت ضبط فایلهای MPEG 4 از تلویزیون Camcorder &DVD, VCR
من فکر میکنم تنها پلیرهایی که ضبط ویدئویی (Capture) رو ساپورت میکنن A3 و Q5 باشن.اما همه پلیرهای ذکر شده امکان TV-Out رو دارن که برای پخش فایلهای ویدئویی روی صفحه تلویزیون کاربرد داره.
Last edited by H a m e e d; 17-04-2009 at 13:25.
سیستم پخش تلویزیونی هم برای هیچیک از این پلیرها در ایران قابل دریافت نیست.
خدایش بهترین سایت فارسی که کمک کرده دربارهی خرید شما هستین یعنی با این Capture میشه هم از روی تلویزیون هم ماهواره ضبط کرد؟ درضمن شما که s9 دارید بلوتوثش خوب کار میکنه راستی نگفتین o2 بهتره یا a3 بدون در نظر گرفتن صفحه و هارد بگین کدوم بهتره
Last edited by metallica is me; 16-04-2009 at 17:24.
بلوتوث s9 فقط از پروتکل a2dp که مختص انتقال صدا از طریق هدست بلوتوث هستش حمایت میکنه که عملا به هیچ دردی نمیخوره چون فکر کن چند ساعت روشن موندن بلوتوث چه سریع شارژ باتری رو خالی میکنه
من نه برای موبایل و نه برای پلیر هرگز از هدست بلوتوث استفاده نکرده ام و نخواهم کرد!![]()
آیا o2 که سیستم عامل داره مثل q5 این سیستم عامل خیلی مفید هست یعنی به درد میخوره اگه آره خوب فایده اش چیه؟
باز هم میگم کدوم بهتره o2 یا a3
O2 فاقد OS استاندارده دوست عزیز! ظاهرا از یک OS شبه لینوکس بهره میبره! اما Q5 روش Windows CE داره پس میشه نرم افزارها و بازی های متعدد مخصوص این پلتفرم رو روش نصب کرد اما در مورد O2 خیلی محدودیت وجود داره، شاید غیر از نرم افزارهایی که روی خود دستگاه هست نرم افزار دیگری برای ارائه نشه.
Last edited by paranoid_android; 16-04-2009 at 18:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)