دوستان کسی لینک آخرین ورژن .net framework واسه موبایل رو داره؟
دوستان کسی لینک آخرین ورژن .net framework واسه موبایل رو داره؟
والا من خودم یه مینک دارم از سایت ir- tci برات میذارم شاید یه دردت بخوره
net framwork 3.5
اینم آدرسش
فقط به جای خط تیره ها اسم سایت ir-tci رو کامل بنویس(نمیدونم چرا شطرنجی شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اولآ که من xperia رو 500 تومن گرفتمهمین الانشم 400 تومن نیست
دومآ دوست عزیز اگه پول داری و اگه نداری به خودت مربوطه نیازی نیست بیای تو سایت به همه بگی
در ضمن xperia من ترک نخورده
به پستتون نگاه کنید وووووو من بی ادبم؟؟؟؟
خدا کنه بتونی خود شرکت apple و اگه خواستی شرکت مایکروسافت رو یکجا بخری ما که حسود نیستیم (ولی اگه خریدی خداییش google و yahoo رو هم بخر که دیگه کامل شه (شوخی))
چرا بعضی سایتهاحجمش سه چهار مگابایت و بعضی جاها تا 35 مگابایته؟فرقشون چیه؟!![]()
سلام.
همون 4 مگی رو باید نصب کنی اون 35 مگی مال PC هست نه پاکت پی سی.
آره درسته ولی مال pc هم بعضی از فایل ها مثل همون فایلی که سایت microsoft خودش واسه دانلود گذاشته حجمش چیزی حدود 3 مگ هست که البته وقتی دانلود میکنی در حین نصب بهت میگه که به اینترنت وصل شو تا بقیشو دانلود کنه یه جورایی دانلود اولیه ناقصه و اونجا میاد که دانلود رو کامل کنه و حجمی که میخواد دانلود کنه 63 مگ هست (البته من در مورد net framwork 3.5 میگم)
آخه اون 33 مگیه compact بود...مگه compact مخصوص ویندوز موبایل نیست؟![]()
والا من خودم compact رو نصب کردم تازه فکر کنم همون 33 مگی بود هم رو pc و هم رو گوشی نصب شد ولی ظاهرآ رو pc کشکی نصب شد
دوست من شما اگه نسخه ی موبایلشو میخوای که همون آدرسی که دادم برو دانلود کنو حالشو ببرو اگه نسخه ی pc رو میخوای از اینجا دانلود کن
البته بعد از دانلود در هنگام نصب بقیه ی دانلود رو کامل میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اقایون!متاسفانه تاچ گوشی من به فنا رفت! یعنی وقتی یه جا کلیک میکنی ,دو سه سانت اونورتر کلیک میکنه خودش!
به هیچ وجه align screen هم نمیشه.هارد ریست کردم بدترشد!رو align screen گیر کرد و دیگه جلوتر نمیرفت.10 بار هارد ریست کردم نشد.سرچ کردم تو فرومهای خارجی چند نفر این مشکل رو با گوشیهای مختلف مثل imate , dell , htc , ...داشتن.گویا سخت افزاریه.
گوشی من گارانتی یاس هستش...اگه بدم صفحه شو عوض میکنن؟(چون من هیچ اسیبی بهش نزدم.)
این که نگرانی نداره! گارانتی مال این مواقعه دیگه! بده گارانتی حله!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)