سلام
میگم میدونید چجوری میشه این لایو آپدیت رو غیر فعال کرد؟
بدون اینکه بفهمم آپدیت میکنه؟
ممنونم
سلام
میگم میدونید چجوری میشه این لایو آپدیت رو غیر فعال کرد؟
بدون اینکه بفهمم آپدیت میکنه؟
ممنونم
برو تو تنظيمات ، جايي هست كه لايو آپديت رو ديسيبل ميكنه . به همين سادگي . به همين خوشمزگي .
![]()
منم بخاطر همين مسخره بازيه نورتون اونو از رو سيستمم برش داشتم جاش bitdefender ريختم .
با روشي كه براي دريافت سريال قانوني 6 ماهه براي محصول اينترنت سكيوريتي نورتون نسخه 2009 و 2010 گذاشتم حداقل تا 6 مشكل آپديت و كرك نخواهيد داشت.
الان روش دريافت سريال 6 ماهه موجود ميباشه و دوستان فعلا ميتونند از آن براي مدت 6 ماه بدون دردسر استفاده كنند.
ممنون هميلتون جان اما مشكل من و اون دوستمون سريال نيست . من خودم به شخصه از ديال آپ در منزل استفاده مي كنم و نورتون 2010 رو وقتي نصب مي كنم اول يه آپديت كوچيك تقريبا 7 مگي ميخواد بعد ميگه بازم 48 مگ آپديت موجود است !!! من اون پك آپديت آفلاين نورتون رو هم نصب كردم اما كماكان اون 48 مگ رو ميخواد . اينه كه باعث شد من از نورتون انصراف بدم
به سیمنتک و نورتون اعتقاد خاصی دارم تنها مشکلش کند کردن سیستم بود که اینم حل شده
نمیدونم چرا بار اول این مشکل به وجود اومد اما الان خیلی خوبه
مطمئن باشید اگه میدونستم کجاست اینجا نمی پرسیدم
ممنون میشم جای دقیقش رو بگید
ممنونم
سلام من هر كاري كردم اين كرك نشد
Norton AntiVirus 2009 16.5.0.134
كسي كرك اينو داره
وقتی وارد لینک سریال قانونی 6 ماهه میشم اصلا جایی برای وارد کردن ایمیل نداره!
تازه متنش هم اصلا انگلیسی نیست فکر کنم آلمانی هستش
Last edited by Aloneboy; 19-10-2009 at 13:58.
وقتي اين قبيل Promotionها را خدمت دوستان معرفي ميكنم بايد هرچه سريعتر نسبت به دريافت سريال اقدام كنند.
سايت فوق هم كه براي دوستان قرار دادم به زبان آلماني بوده و فعلا با توجه به استقبال بسيار زيادي كه از آن شده و اتمام سريالهايي كه كمپاني سيمانتك در اختيار آنها قرار داده بود فعلا سريالي نميدن و اعلام كرده اند كه بزودي برميگردند.پس بايد مرتب به آن سايت سر بزنيد.
من يه آنتي ويروس ميخواستم كه بسته هاي آپديتي رو از كافي نت بگيرم و تو خونه بدون نياز به يوزر پس ورد آپ ديت كنمش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)