بچه ها یه سوال داشتم جهرم منطقه 2 یا سه؟
بچه ها یه سوال داشتم جهرم منطقه 2 یا سه؟
به نظر من شما همون کاردانی غیر انتفاعی رو انتخاب کنی بهتره چون هم هزینه اش از آزاد کمتره هم اینکه تو خود شیرازه و شما هم احتمالا شیرازی هستی.گول یه درجه بالاتر آزادو نخور.(منظورم کاردانی در مقایسه با کارشناسیه) اگه یه کم پشتکار به خرج بدی می تونی از کاردانی به کارشناسی و از کارشناسی به کارشناسی ارشد بری.
موفق باشی.![]()
باید منطقه 3 باشه.وقتی ایلام یاسوج زابل تنکابن منطقه 3 محسوب می شه جهرم که دیگه حتما منطقه 3 هست.
Last edited by Giorgio Armani; 08-09-2008 at 18:15.
بچه ها برید حال کنید
کنکور چیه دیگه؟!
من خودم دانشجویم حالا من را می برند بهشت؟
اون هم طرفدار منچستره!!!!!![]()
دو بار اعمال شده!
تو هر دوش
همیشه رشته اولویت داره!
چون این فقط 4ساله(البته کاردانی نمی دونم چند ساله)
این که تا آخر عمرت چیو می خوای ادامه بدی مهمه
البته ماله شما که رشته اش یکیه هردو! بنابراین به نظر من که اولی بهتره
Last edited by amir400; 08-09-2008 at 20:40.
البته تصحیح می کنم که اینم خیلی مهم نیست! یعنی اگر واقعا هم اشتباه کردید خیلی مهم نیست!
من کسی رو می شناسم که 7 سال پزشکی خونده ولی دیده دوست نداره و خیلی راحت بدون هیچ احساس هدر رفتن عمر یا چیز دیگه این مدرک رو گذاشته کنار و رفته رشته ی علوم سیاسی رو تا دکتراش گرفته و الانم تو سفارت کار میکنه
من میخوام در مورد نوع تاثیر ضریب ظرفیت رشته ها و گزینش بومی بیشتر بدونم فکر کنم همش تو دفترچه انتخاب رشته بود یه نفر یه لینک بده ممنون میشم(رشته ریاضی)
سلام به روي گلتون!بعد از افتضاحي كه امسال به بار اومد، يه مدتيه حسابي حالم از صحبت هاي مسئولين به هم ميخوره!...... بسپريمشون به خدا.... راستي اصلآ از اون حال بد در بيايم، من ميخوام از همه بچه هايي كه شريف قبول شدن(مثل سهيل جون كه It قبول شد) خواهش كنم كه اگه دوست دارن براي آشنايي بيشتر Idشون رو برام پ.خ كنن ، من كه خيلي خوشحال ميشم توي سال تحصيلي جديد همديگه رو ببينيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)