بدون شک n79 بهترین انتخابه.n95 که باطری نگه نمی داره n85 هم فقط هنگ می کنه.من 2 هفته است این این گوشی رو دارم تا حالا اصلا هنگ نکرده.fm transmiter واقعا عالیه.کیفیت صدا خیلی خوبه و اینم بگم که منو فارسی نداره
بدون شک n79 بهترین انتخابه.n95 که باطری نگه نمی داره n85 هم فقط هنگ می کنه.من 2 هفته است این این گوشی رو دارم تا حالا اصلا هنگ نکرده.fm transmiter واقعا عالیه.کیفیت صدا خیلی خوبه و اینم بگم که منو فارسی نداره
ممنون دوستان بلاخره تصمیم گرفتم n79 بخرم امیدوارم پشیمون نشم فقط چند تا سوال داشتم انگار مدل باطری این گوشی با مدل باطری n95 8gig یکی هست اگه اینجوریه خوب شارژ نگه میداره یا نه
دوم اینکه صداش خوبه یا نه نسبت به صدای n82 چه طوری هست اخه دوستم اون گوشی رو داره یکم با هم کل کل داریم خیط نشیم
تو تست اسپیکر GSMarena زده که کمی از N82 بهتره ( به N82 رتبه زیر متوسط و به N79 رتبه متوسط داده) , ولی با آپدیتهای جدید که برا N82 اومده صداش در حد N95 شده. N79 رو نمیدونم اونم بهتر شده یا نه.
سلام من امروز این گوشی رو خریدم منم به جمع ان 79 وارد شدم فقط ورزن گوشی من 10.49 هست که فکر کنم یک اپدیت به 11.049 امده میخواستم بدونم حجم اپدیت چقدر هست میشه با دیال اپ اونو اپدیت کرد هنوز زدم تو شارژ تا اب بندی بشه هنوز استفاده نکردم
خوب دوست عزیز بهت تبریک میگم، به جمع n79 دارا خوش اومدی... (;
بله یه ورژن جدیدتر هست یعنی همون ورژن 11، راحت ترین راه آپدیت از طریق خود گوشی هست که یا با gprs یا با وایرلس میتونی آپدیت کنی حجمشم فکر کنم 6 یا 7 مگه، ولی با کامپیوتر از طریق nsu فکر کنم یه 70، 80 مگی باید دانلود کنی...
البته به نظر من اگه بتونی از همون nsu آپدیت کنی بهتر از خود گوشی هست ....
چون هزینه gprs حداقل برای همراه خیلی بالاس و اصلاً ارزش استفاده نداره و بابت یه آپدیت گوشی باید مبلغ بالایی رو بابت استفاده از gprs پرداخت کنی ...
سلام امروز یکم با گوشی ور رفتم اما نمیدونم چرا زیاد از کیفیت دوربین و فیلم برداریش خوشم نیومد لنزش چرا اینقدر کوچیکه
یک تم هم نصب کردم حالا هر کاری میکنم پاک نمیشه خواستم مستر ریست کنم کد قفل گوشی رو میخواد نتوستم مستر ریست کنم یک کدی بود واسه مستر ریست اونم زدم باز کد قفل گوشی خواست در ضمن چند تا برنامه نصب کردم که هیچ کودوم نصب نشدن خواستم core plyer نصب کنم این برنامه رو از سایت جی اس اریا گرفتم نوشته بود واسه ان 79 کار میکنه اما نصب نشد
نمیدونم چرا کیفیت عکس کا 800 که دارم به نظرم خیلی بهتر ازین ان 79 هست در ضمن من اولین باره دارم با گوشی نوکیا کار میکنم قبلا سامسونگ و سونی اریکسون داشتم
کد imei اونو چک کردم نوشت گوشی ان 79 هست داخل جعبه اش کابل تی وی بود اما مموریش 3 گیگ بود خالی بود چون ی یک گیگ اونو اهنگ عربی زده بودن(علامت تعجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
فکر کنم گوشیمو به عنوان هدیه بدم به داداش کوچیکم زیاد به دلم ننشست راستی اون اف ام ترانسفورمترش هم خیلی ضعیف بود باید کنار رادیو میذاشتی یا از اف ام صدا در بیاد 20 سانت دور میگردی اف ام نمیگرفت در حالی که بچه ها از برد 5 تا 6 متری حرف میزدن
gps اونم چک نکردم
در ضمن من pc suite رو نصب کردم اما نمیدونم چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد چون هر وقت قسمتی بنام نوکیا سافت وار اپدیت رو میزنم به اینترنت نصب میشه انگار یک نسخه تازه از نوکیا سافت وار که 25 مگ حجمش هست پیدا میکنه واسه دانلود اما چیزی واسه اپدیت فریمور نبود چه طور فریمور رو اپدیت میکنید من زیادی انگار ناشی هستم
دوست عزیز برای نصب برنامه یا باید برنامه رو ساین کنید یا گوشی رو هک کنین.که راهنمایی هر کدوم در تاپیک خودشون هست.بعله آهنگ عربی در همشون موجوده.عزیزم مگه قراره ایستگاه رادیویی بزنی.من که داخل پراید با رادیوی خود پراید بهترین کیفیت رو دارم.اف ام ترانسمیتر برای استفاده در داخل ماشین طراحی شده.دوربینشم نمی شه گفت عالیه ولی کار رو راه می ندازه![]()
خوب بابا یکم ناشی هستیماخه تا این لحظه هر چی گوشی داشتم یا سامسونگ بوده یا اریکسون
واسه همین فکر کردم مثل اون گوشی ها هست
بلاخره باید راه بیفتیم دیگه
![]()
سلام.من یه چیزی رو متوجه شدم.اونم اینه که وقتی دارم با هندسفری موزیک گوش می دم اگه اس ام اس بیاد گوشی آهنگ رو از هندسفری قطع می کنه و برا چند ثانیه از اسپیکر گوشی پخش می کنه که واقعا عجیب و غیر عادیه.این مشکل وقتی شب همه خوابن و داری آهنگ گوش می دی و اس ام اس می آد واقعا اعصاب خورد کنه.می خواستم ببینم گوشی شما هم این مشکلو دار؟؟؟راهی هست که درست بشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)