تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 127 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1267

نام تاپيک: گالری عکس اتومبیل های خاص در ایران

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کادیلاک اسکلید که در صفحه 631 گذاشته شده عکسش رو توی دنیای خودرو زده که تصادف کرده توضیح داده چه طوری:

قضیه از این قرار بوده که صاحب ماشین توی پارکینگ خونش میخواسته به دوستاش نشون بده ایربگ چه طور کار میکنه بعد ماشین رو به ستون پارکینگ میزنه ولی چون سرعتش کم بوده ایربگ باز نمیشه

سپر چراغ جلو سمت راننده و گلگیر و کاپوت ضربه دیده و مثه اینکه تعمیرکار و متخصص گفته 7 میلیون ضرر رسانده!!!

یارو مورد داشته
    امروز با کمال تعجب دوباره این ماشین سالم و سلامت رویت شد! از صاحبش پرس و جو کردیم که قضیه چی بوده گفت از مجله ماشینش رو واسه تست میخواستن ایشون هم میخواسته بره مسافرت و ماشین رو نداده! یه درگیری کوچیک لفظی بین خبرنگار و ایشون پیش میاد که بعدا ایشون تو شماره بعد مشاهده میکنه که یه همچین دروغی رو راجع بهش نوشته اند!
    باتوجه به اخلاق بسیار خوبی که من از ایشون دیدم احتمالا خبرنگاره مورد داشته!!
    واقعا صاحب خوش اخلاقی داره! در ضمن ایشون همون کسی هستن که قبل از این ماشین یه فورد Edge رو وارد کشور کرده بودن!
    ===============
    دوستان قانون این تاپیک باید عوض بشه! فکر میکنم الان ماشینی که پلاک ملی بگیره دیگه خیلی ماشین تو چشمی نباشه و نیاز نیست دوستان هر بنز و ب ام و ای رو که دیدن عکسش رو بذارن! مگر اینکه ماشین خیلی خاص باشه یا اوایل ورود ماشین به کشور باشه! مثل فروم همسایه! که عکس E کلاس جدید یا سری 7 جدید رو گذاشته بودن!

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

امروز با کمال تعجب دوباره این ماشین سالم و سلامت رویت شد! از صاحبش پرس و جو کردیم که قضیه چی بوده گفت از مجله ماشینش رو واسه تست میخواستن ایشون هم میخواسته بره مسافرت و ماشین رو نداده! یه درگیری کوچیک لفظی بین خبرنگار و ایشون پیش میاد که بعدا ایشون تو شماره بعد مشاهده میکنه که یه همچین دروغی رو راجع بهش نوشته اند!
    باتوجه به اخلاق بسیار خوبی که من از ایشون دیدم احتمالا خبرنگاره مورد داشته!!
    واقعا صاحب خوش اخلاقی داره! در ضمن ایشون همون کسی هستن که قبل از این ماشین یه فورد Edge رو وارد کشور کرده بودن!
    ===============
    دوستان قانون این تاپیک باید عوض بشه! فکر میکنم الان ماشینی که پلاک ملی بگیره دیگه خیلی ماشین تو چشمی نباشه و نیاز نیست دوستان هر بنز و ب ام و ای رو که دیدن عکسش رو بذارن! مگر اینکه ماشین خیلی خاص باشه یا اوایل ورود ماشین به کشور باشه! مثل فروم همسایه! که عکس E کلاس جدید یا سری 7 جدید رو گذاشته بودن!
    دوست عزیز یادم رفت اعلام کنم

اولا مجله ماشین نبوده و هفته نامه دنیای خودرو بود و عکس هم گذاشته و این هم عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر نکنم خود صاحب ماشین میاد بگه میخواستم جلوی دوستان پز بدم بعد ناشی بازی در آوردم!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین مها جان من اون بالا نگفتم از مجله ماشین!! گفتم:
    از مجله ماشینش رو واسه تست میخواستن
    این از این!
    فکر نکنم خود صاحب ماشین میاد بگه میخواستم جلوی دوستان پز بدم بعد ناشی بازی در آوردم!!!
    طرف هر چقدر هم پولدار باشه و هر چقدر هم دیوانه باشه که بعید میدونم اون شخصی که باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نبود هیچموقع نمیاد به خاطر به قول شما پز دادن ماشینش رو بکوبه به دیوار و جون خودش رو به خطر بندازه! این مورد اول!
    مورد دوم! شما باورت میشه این ماشینی که من امروز سالم دیدم تو ایران درست شده باشه؟؟ کدوم تعمیرکاری تو ایران میتونه این ماشین رو مثل روز اولش بکنه؟؟اصلا لوازم یدکی ای مثل چراغ رو از کجا میخواسته بیاره؟ این مورد منتفیه! با توجه به وقت و زمان تصادف و مراحل زمان بر اداری هم نمیتونسته ماشین رو ببره دبی تعمیر کنه و دوباره برگردونه!
    یه ذره هم به عکس دقت کن! به نظرت یه گرافیست ماهر نمیتونه با دستکاری عکس یه همچین چیزی درست کنه؟؟
    در ضمن اینقدر به این مجله های ایرانی اکتفا نکنید! واسه اینکه 4 تا اضافه تر بفروشن هر کاری میکنن! مجله ماشین که گنده شونه وضعش معلومه وای به حال بقیه شون!

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببین مها جان من اون بالا نگفتم از مجله ماشین!! گفتم:

این از این!

طرف هر چقدر هم پولدار باشه و هر چقدر هم دیوانه باشه که بعید میدونم اون شخصی که باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نبود هیچموقع نمیاد به خاطر به قول شما پز دادن ماشینش رو بکوبه به دیوار و جون خودش رو به خطر بندازه! این مورد اول!
    مورد دوم! شما باورت میشه این ماشینی که من امروز سالم دیدم تو ایران درست شده باشه؟؟ کدوم تعمیرکاری تو ایران میتونه این ماشین رو مثل روز اولش بکنه؟؟اصلا لوازم یدکی ای مثل چراغ رو از کجا میخواسته بیاره؟ این مورد منتفیه! با توجه به وقت و زمان تصادف و مراحل زمان بر اداری هم نمیتونسته ماشین رو ببره دبی تعمیر کنه و دوباره برگردونه!
    یه ذره هم به عکس دقت کن! به نظرت یه گرافیست ماهر نمیتونه با دستکاری عکس یه همچین چیزی درست کنه؟؟
    در ضمن اینقدر به این مجله های ایرانی اکتفا نکنید! واسه اینکه 4 تا اضافه تر بفروشن هر کاری میکنن! مجله ماشین که گنده شونه وضعش معلومه وای به حال بقیه شون!

والا من که ندیدم ماشین رو حتما شما راست میگید

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

این فراری بید

کد:
    این یکیه چیه

کد:
    اینا خوابیده بودن تو گمرک بندر عباس

7. 5 کاربر از Farbod_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این فراری بید

کد:
    این یکیه چیه

کد:
    اینا خوابیده بودن تو گمرک بندر عباس
    دومی استون مارتین هست و فکر میکنم DB9

9. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درست فکر کردی! همون DB9 ایه که یه مدت تو تهران میچرخید! یه مدت هم تو اتو مجتبی بود! مدتش تموم شده بود باید برمیگشت! حالا اینجا چیکار میکنه؟؟ خدا عالمه!

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درست فکر کردی! همون DB9 ایه که یه مدت تو تهران میچرخید! یه مدت هم تو اتو مجتبی بود! مدتش تموم شده بود باید برمیگشت! حالا اینجا چیکار میکنه؟؟ خدا عالمه!
    این عکس مال کِـیه؟اگه قدیمیه و همونیه که من یه بار تو پارک وی دیدم، DB9 نیست ، Vantage ـه

12. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دو تا ماشين ديدم ولي دوستم گفت خز بازيه عكسش بگيريم يكي كرايسلر يكي هم دوج 2009 رنگ شرابي

اون دوجه عبور موقت بود اون كرايسلرم پلاك اربيل عراق بود.

خيلي چيزاي مرگي بودن

14. این کاربر از sonyericsson_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من طی تعطیلات یه سفر به سمت گیلان داشتم! اونجا پشت یه تریلر یه سری کیا سول دیدم که خوب پشت فرمون بودم نشد عکس بگیرم! اما شب قبل از رفتن به مسافرت این عکس رو تو خیابون گرفتم!
    توضیحات!
    1- دوربین بهتری دم دست نبود!
    2-با همین افتضاح هم یه چیزهایی معلومه!
    3-خوب دقت کنید!
    4-مکان: یکی از خیابون های شرق تهران!
    5-ماشین مورد نظر رو با دایره قرمز مشخص کردم!
    6-پلاک ماشین معلوم نیست ولی یه عدد بود با یه نوشته زیرش تحت این عنوان: برای تست شهری!(این یعنی اینکه تا چند وقت دیگه این کوچولوی مرسدس بنز رو تو بازار کشور خواهیم دید!)
    7-برای کسانی که از رو عکس متوجه نشدن ماشین چیه!(ماشین اسمارت هستش!)

16. 2 کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •