تو ویندوز ۷ از کجا بفهمم كه ورزن مدیا پلیر چند است ؟
تو ویندوز ۷ از کجا بفهمم كه ورزن مدیا پلیر چند است ؟
این ویندوز 7 که تو سایت گذاشتن من 6 روز پیش خریدم تازه الان رسیده دستم
الان که نصب کردم میبینم ویندوز مدیاپلیر نداره حتی نسخه 12 روش نصب نمیشه تازه با کلی از بازی هامم مشکل داره
در صورتی که با 7600 این مشکلاتو نداشتم در ضمن اموزش لیندا و تمام کتاب هایی که توش گذاشتن همه انگلیسیه
حالا یه تعریف هم کرده باشیم تمام درایور هامو از vga scaner printer seda ... به راحتی شناخت
Last edited by amin_caragt2; 12-11-2009 at 08:39.
از منوی Help گزینه ی About windows media player رو بزن ...تو ویندوز ۷ از کجا بفهمم كه ورزن مدیا پلیر چند است ؟
اگه منو هات نیست با دکمه ی Alt منوهات رو بیار.
واسه من که تجربه شده واسه تو هم بشه ... هیچ وقت سیدی ویندوز از فروشگاه این سایت نخر.این ویندوز 7 که تو سایت گذاشتن من 6 روز پیش خریدم تازه الان رسیده دستم
الان که نصب کردم میبینم ویندوز مدیاپلیر نداره حتی نسخه 12 روش نصب نمیشه تازه با کلی از بازی هامم مشکل داره
در صورتی که با 7600 این مشکلاتو نداشتم در ضمن اموزش لیندا و تمام کتاب هایی که توش گذاشتن همه انگلیسیه
حالا یه تعریف هم کرده باشیم تمام درایور هامو از vga scaner printer seda ... به راحتی شناخت![]()
سلام.
اخرین و بهترین نسخه ویندوز 7 که بدون باگ(یا کمترین باگ رو داره)چه ورژنیه ؟
بعد اینکه 32 بیتی و 64 بیتی داره ؟
و واسه سی پی یو اینتل q9400 با رم ocz platinum 2gb bus 1066 کدوم بهتره (32 یا 64 اگه داره) ؟
ممنون![]()
سلام
دوستان این تاپیک برای اخباز 7 هست پس سوالتتون را در اینجا نپرسید.
موفق باشید![]()
سلام....دوستان ایا این نسخه final که جدید اومده....نسخه Home premium داره؟32بیتی........من هرچی گشتم همش ultimate بود....
حداقل ها برای نصب ویندوز 7 چیه؟
حداقل ها برای نصب ویندوز 7 چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
میخواستم بدونم اون پچی که ورژن RTM رو به ورژن نهایی رسمی تبدیل می کنه، چی بود؟
میشه یکی لینکش رو بذاره.
نسخه RTM Build 6700 رو مایکروسفت رد کرده
یعنی در واقع اصلا چنین نسخه ای وجود نداره و تمام نسخه هایی که با این نام منتشر شده اند نسخه های دستکاری شده هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)