تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 52 اولاول ... 38444546474849505152 آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 514

نام تاپيک: غواصی و موضوعات مربوطه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه سئوال داشتم آیا نقشه بستر دریا هم موجود هست ؟ مثلا کجا سخره هست و کجا مرجان و کجا سنگ و عمق چقدره و غیره برای اطراف بندرعباس یا کلا خلیج فارس ؟

ممنون

با عرض سلام خدمت شما و تمامی همکاران عزیز
    بله وجود داره که هم عمق و هم نوع بستر رو نشون میده که شامل بسترصخره ای و ماسه ای و رسوبی و مرجانی و ,,,, کاملا مشخص کرده و بنده مجموعه کامل خلیج فارس و دریای عمان رو تهیه کردم البته به سختی

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان من در بوشهر آموزش غواضی رو بصورت مجانی یاد می گیرم (شما هم می تونید)

توسط حلال احمر یه 10 نفر بشید و اونا خودشون مربی آموزشی دارن رایگان براتون اموزش می دن ( می برنتون استخر)

-----------

5 دقیقه کلا زیر عمق 5 متری بودم سرم داشت می ترکید!!! اگه بدونیدفشار آب یعنی چه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من در بوشهر آموزش غواضی رو بصورت مجانی یاد می گیرم (شما هم می تونید)

توسط حلال احمر یه 10 نفر بشید و اونا خودشون مربی آموزشی دارن رایگان براتون اموزش می دن ( می برنتون استخر)

-----------

5 دقیقه کلا زیر عمق 5 متری بودم سرم داشت می ترکید!!! اگه بدونیدفشار آب یعنی چه!!!

سلام به شما دوست عزیر
    خدمت شما عرض کنم که با 5 دقیقه غواصی در استخر اونم 5 متری اصلا نمیشه به عنوان اموزش غواصی حساب اورد من به شما پیشنهاد میکنم حتما به یه اموزشگاه معتبر برید تا با دنیای زیبای زیر دریا اشنا بشید و لذت ببرید و حتما حتی اگه واسه تفریح هم شده این راه رو ادامه بدید و اگه از دست بنده و همکارام که دستی توی این تاپیک دارن کمکی بر میاد در خدمت شما دوست عزیز هستیم
    با ارزوی موفقیت برای شما دانش اموز غواصی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام -اسم من مهدي هست وتازه عضو شدم ، اهل بوشهر و30سال سن دارم، ميخواستم بدونم كسي از دوستان اهل بوشهر هست كه تابه حال دربوشهر غوص كرده باشه تا بتونم باهاش ارتباط برقرار كنم ----باتشكر

داره خودمونی میشه sh-a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

عرض سلام خدمت شما و تمامی همکاران عزیز
    بله وجود داره که هم عمق و هم نوع بستر رو نشون میده که شامل بسترصخره ای و ماسه ای و رسوبی و مرجانی و ,,,, کاملا مشخص کرده و بنده مجموعه کامل خلیج فارس و دریای عمان رو تهیه کردم البته به سختی
    سلام
    دوست عزیز اگر ممکنه بگو از کجا دانلود کردی یا اسم پکیجش چی هست من خیلی بهش نیاز دارم

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگر ممکنه بگو از کجا دانلود کردی یا اسم پکیجش چی هست من خیلی بهش نیاز دارم

ممنون
    سلام دوست عزیز و گرامی
    بنده این مجموعه رو همین طور که قبلا گفتم به سختی تهیه کردم البته از طریق یکی از دوستانم و میتونم برای شما هم پیگیری کنم ببینم میتونه تهیه کنه؟
    میتونم بپرسم شما دوست عزیز توی چه زمینه فعالیت دارین که به همچین مجموعه ای نیاز مبرم دارین؟
    با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما و تمامی دوستان و همکاران گرامی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aras_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام بر دوستان من تازه از پروژه آند گزاری اسکله آذرپاد خارگ
    برگشتم
    ببخشید مدتی نبودم
    از طرف راست حمید جوقتایی نائب بور . خودم. سعید جوقتایی. حمید رضا صادقی

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مرگ نا به هنگام دوست عذیزم حمید رضارضایی و یکی از غواصان خوب ایران که در پروژه هفته گزشته پیداکردن اژدر در بندر عباس در عمق 65 متری در گزشت را تسلیت می گویم
    روهش شاد

9. این کاربر از aras_z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sh-a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ضمن عرض تسلیت برای این عزیز از دست رفته . یعنی توی این مانورها اژدر به کف دریا رفته بود و عمل نکرده بود که میخواستن در بیارنش ؟

میتونم بپرسم شما دوست عزیز توی چه زمینه فعالیت دارین که به همچین مجموعه ای نیاز مبرم دارین؟
    ماهیگیری

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ضمن عرض تسلیت برای این عزیز از دست رفته . یعنی توی این مانورها اژدر به کف دریا رفته بود و عمل نکرده بود که میخواستن در بیارنش ؟

ماهیگیری
    سلام ممنون از شما
    بله ما تا به حال چندتا از این اژدر ها را پیدا کردیم در مانورها ی گزشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •