تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 127 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

خیر هنوز کامل کپی خور نشده.
    در صورتی کا باطری را در بیارید یا به صورت کامل خاموش کنید کپی خور میپره.
    البته کپی خور کردنش هم کار 30 ثانیه هست.

لطفا قبل از پرسیدن سوال حداقل چند صفحه آخر را مطالعه کنید.
    مرسی

اگه حوصله ی خوندن این 40 صفحه رو داشتم مطمئن باش سوال نمیکردم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی

اگه حوصله ی خوندن این 40 صفحه رو داشتم مطمئن باش سوال نمیکردم
    خواهش میکنم.
    من هم نگفتم همه 40 صفحه را بخونید.
    گفتم چند صفحه آخر.

دقیقا 2 صفحه قبل (صفحه 46 پست 458) یکی از دوستان همین سوال شما را پرسیده بودند که جواب دادم.

راستی انجمن قابلیتی به نام سرچ هم دارد.

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

خواهش میکنم.
    من هم نگفتم همه 40 صفحه را بخونید.
    گفتم چند صفحه آخر.

دقیقا 2 صفحه قبل (صفحه 46 پست 458) یکی از دوستان همین سوال شما را پرسیده بودند که جواب دادم.

راستی انجمن قابلیتی به نام سرچ هم دارد.
    خب من از کجا باید میدونستم که دو صفحه قبل این سوال پرسیده شده؟ در نتیچه باید همه ی تاپیک رو زیرو رو میکردم

اا خوب شد که گفتی!!! ینی میتونه متنم سرچ کنه؟ امکانات جدیده پس، چه جالب از این به بعد همه سوالاشونو سرچ کنن دیگه پس ؟

مثلا اینطوری:

( 3000 هم کاملا کپی خور شده ؟ مثل 2000؟ من شنیدم میگن هر بار که خاموشش میکنی باید دوباره کپی خورش کنی

درسته؟)

بعد دکمه ی سرچ درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma4nafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

طریقه تشخیص psp های اسلیم با مادربورد پایین تر از TA-088 v3 و لیست انواع مادربورد ها

سلام دوستان.همانطور که میدونید چند وقتی هست که psp های جدید کپی خور نمیشوند.به دلیل تعویض مادربورد ها در سری های جدید.
    بسیار دیدم دوستانی که از داخل و یا خارج ایران خرید کرده اند و به دلیل بی اطلاعی یک دستگاه غیر قابل کپی خور خریده اند.
    این پست را جمع آوری کردم که از روش های موجود بتونید نوع مادربورد دستگاه را تشخیص دهید و با جدول زیر مقایسه کنید.

خب راحت ترین راه این هست که فریمور دستگاه را چک کنید اگه فریمور دستگاه 4.01 یا بالاتر بود مطمئن باشید که دستگاه غیر قابل کپی خور شدن هست.
    طریقه چک کردن فریمور:

1

2

3

مثلا ورژن فریمور بالا 5.00 هست.یعنی بالای 4.01 در نتیجه غیر قابل کپی خور کردن هست.

حالا ممکنه که دوستانی که از خارج ایران قصد خرید دارند فروشنده نذاره دستگاه را روشن کنند.حالا این سوال پیش میاد که چگونه میشه نوع مادربورد و فریمور را تشخیص داد.؟؟؟؟

جواب:
    روی یک طرف از جعبه psp یک برچسب چسبیده شده است که اطلاعاتی روی آن نوشته شده.(معمولا طرف راست جعبه)
    مانند عکس زیر:

روی این برچسب یک حرف انگلیسی نوشته شده است(برای مثال برچسب بالایی حرف Eهست)
    این حرف را با حروف زیر مقایسه کنید تا ورژن فریمور خود را تشخیص دهید.

مثلا حرف E نشان دهنده این هست که فریمور دستگاه به صورت ارجینال 3.80 هست و قابلیت کپی خور شدن دارد.

به هیچ وجه دستگاهی که حرف G نوشته شده را نخرید.چون این مدل کپی خور نمیشود.

یک سری پک هم هستند که با یک سری بازی خاص باندل شده اند.که این پک ها معمولا دارای مادربورد های زیر میاشند:

بعضی از بسته بندی ها به صورت جدید هست و اطلاعات اون به صورت زیر درج شده است

اگه کد نوشته شده به صورت AB01 باشد دستگاه قابلیت کپی خور شدن را دارد و اگر به صورت AB02 باشه دستگاه کپی خور نمیشود.
    (البته این مورد را خودم هنوز تست نکردم)

و در آخر این هم لیست مادربورد هایی که تا الان برای psp ساخته شده است.که مضخص شده کدام قابلیت کپی خور شدن دارند و کدام فاقد این قابلیت هستند.

این آموزش فقط مخصوص مدل اسلیم هست که یک سری از آنها کپی خور نمیشوند.
    همه مدل های 3000 غیر قابل کپی خور شدن هستند.
    بنده هیچ مسئولیتی در قبال اینکه کسی طبق این آموزش psp خرید و بعدا کپی خور نشد ندارم.این اطلاعات بر اساس تجربه و فروم های خارجی جمع آوری شده است.

موفق باشید.

با تشکر از شما

راستش من این دستگاه را خارج از ایران خریدم ورژن اون هم 4.20 هست البته روی جعبه اون اون حرفی که شما میگید را ننوشته مثلا E و بسته بندی جدید هم نیست. چطور میشه فهمید که آیا میشه اون را کپی خور کرد یا نه ؟ چون من چند بار این راهها را رفتم اما وقتی بازی را درمموری کارت اون میریزم هیچ چیزی را دستگاه نشون نمیده و همش اون فایلهای قبلی مثل INSTALL-LOADER که در این تاپیک پایین توضیح دادید میاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حال برای ریختن بازی ها کافی هست در شاخه اصلی مموری یک فولدر به نام ISO ایجاد کنید و بازی ها با پسوند ISO و CSO را داخل آن بریزید و از داخل psp اجرا کنید.
    اگر هنگام اجرا کردن بازی ها با پیغام Game could not be started مواجه شدید. کلید select را بزنید و گزینه چهارم UMD ISO MODE را روی M33 Driver یا Sony NP9660 تنظیم کنید.

.
    دوست عزیز من این کار را کردم اما باز نمیشه میشه بگی وقتی روی select میزنیم ما بقی اونها باید روی چی باشه ؟ چون فایل iso را که اصلا نمیشناسه و وقتی بازی را از فایل iso باز میکنم و میریزم توی مموری مرتب این پیام را میده Game could not be started این را هم بگم که الان سیستم من به 5.03 GEN-A FULL تبدیل شده

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

این ارور یعنی این که یا دستگاهت کپی خور نیست یا این که تنظیماتت غلطه !!!
    Last edited by ShayaN3K; 12-08-2009 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این ارور یعنی این که یا دستگاهت کپی خور نیست یا این که تنظیماتت غلطه !!!

آره دوست عزیز من هم میدونم که یا دستگاهم کپی خور نیست و یا تنظیماتم اشتباه است و لی برای همین نوشتم که بدون کدوم از این دوتاست ؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من این کار را کردم اما باز نمیشه میشه بگی وقتی روی select میزنیم ما بقی اونها باید روی چی باشه ؟ چون فایل iso را که اصلا نمیشناسه و وقتی بازی را از فایل iso باز میکنم و میریزم توی مموری مرتب این پیام را میده Game could not be started این را هم بگم که الان سیستم من به 5.03 GEN-A FULL تبدیل شده
    اگر فریمور 5.03GEN-A هست دستگاه شما کپی خور شده.
    شما فقط کافی هست که UMD ISO MODE بزارید روی حالت M33 Driver یا Sony NP9660

با بقیه تنظیمات هم کاری نداشته باشید.

فرمت بازی که تهیه کردی چی هست؟

9. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگر فریمور 5.03GEN-A هست دستگاه شما کپی خور شده.
    شما فقط کافی هست که UMD ISO MODE بزارید روی حالت M33 Driver یا Sony NP9660

با بقیه تنظیمات هم کاری نداشته باشید.

فرمت بازی که تهیه کردی چی هست؟
    چوری جون دقت نکرده بودم که شما هم با ما همشهری هستید
    من تنظیماتی که نوشتی را هم قبلا همه را انجام دادم اما نشد که نشد
    به هرحال لطف کردی اما یک مطلب دیگه اینه که هر وقت دستگاه را خاموش و روشن میکنم تمام داده ها پاک میشه چرا ؟ آیا باید فایلهای اینستال را از مموری کارت پاک کنم یا نه ؟ و بازی که من دانلود کردم لینکش این پایین هست . فایل iso را که اصلا نمیشناسه این را هم بگم که الان سیستم من از 5.03 GEN-A FULL به 5.03 تبدیل شده

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چوری جون دقت نکرده بودم که شما هم با ما همشهری هستید
    من تنظیماتی که نوشتی را هم قبلا همه را انجام دادم اما نشد که نشد
    به هرحال لطف کردی اما یک مطلب دیگه اینه که هر وقت دستگاه را خاموش و روشن میکنم تمام داده ها پاک میشه چرا ؟ آیا باید فایلهای اینستال را از مموری کارت پاک کنم یا نه ؟ و بازی که من دانلود کردم لینکش این پایین هست . فایل iso را که اصلا نمیشناسه این را هم بگم که الان سیستم من از 5.03 GEN-A FULL به 5.03 تبدیل شده

کد:
    به به همشهری عزیز.

ببین شما وقتی دستگاه را به صورت کلی خاموش کنی از حالت کپی خور درمیاد و فایل های iso را نشون نمیده.
    هیچ اطلاعاتی با خاموش کردن دستگاه پاک نمیشوند.فقط بازی های iso و cso نمایش داده نمیشوند.

الان هم که فریمور را 5.03 نشان میده به خاطر این هست که از حالت کپی خور خارج شده.دوباره باید برنامه ها را از داخل psp اجرا کنی.

بهت پیشنهاد میکنم کلا از آموزش زیر بری.(بهتره)

آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
    کد:
    البته چون قبلا از هک گروه Gen استفاده کرده اید وقتی که HEN را نصب کردید اگر CFWE را باز کنید دوباره هک گروه GEN لود میشه.برای این که این اتفاق پیش نیاد شما موقعی که میخواهی برنامه CFWE 3.60 را باز کنی کلید R را نگه دار و برنامه را باز کن تا برنامه به صورت اتوماتیک اجرا نشود.و به داخل صفحه زیر برود.

سپس گزینه uninstall را انتخاب کن سپس yes را بزن بعد از اینکه برنامه کار خودش را انجام داد روی Flash And Start کلیک کن.

این بازی را هم خودم دانلود کردم و مشکلی نداره.شما فایل ها را که دانلود کردی از حالت فشرده خارج کردی که به یک فایل iso برسی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •