مرسی
اگه حوصله ی خوندن این 40 صفحه رو داشتم مطمئن باش سوال نمیکردم
مرسی
اگه حوصله ی خوندن این 40 صفحه رو داشتم مطمئن باش سوال نمیکردم
خواهش میکنم.
من هم نگفتم همه 40 صفحه را بخونید.
گفتم چند صفحه آخر.
دقیقا 2 صفحه قبل (صفحه 46 پست 458) یکی از دوستان همین سوال شما را پرسیده بودند که جواب دادم.
راستی انجمن قابلیتی به نام سرچ هم دارد.
خب من از کجا باید میدونستم که دو صفحه قبل این سوال پرسیده شده؟ در نتیچه باید همه ی تاپیک رو زیرو رو میکردم
اا خوب شد که گفتی!!! ینی میتونه متنم سرچ کنه؟ امکانات جدیده پس، چه جالب از این به بعد همه سوالاشونو سرچ کنن دیگه پس ؟
مثلا اینطوری:
( 3000 هم کاملا کپی خور شده ؟ مثل 2000؟ من شنیدم میگن هر بار که خاموشش میکنی باید دوباره کپی خورش کنی
درسته؟)
بعد دکمه ی سرچ درسته؟![]()
با تشکر از شما
راستش من این دستگاه را خارج از ایران خریدم ورژن اون هم 4.20 هست البته روی جعبه اون اون حرفی که شما میگید را ننوشته مثلا E و بسته بندی جدید هم نیست. چطور میشه فهمید که آیا میشه اون را کپی خور کرد یا نه ؟ چون من چند بار این راهها را رفتم اما وقتی بازی را درمموری کارت اون میریزم هیچ چیزی را دستگاه نشون نمیده و همش اون فایلهای قبلی مثل INSTALL-LOADER که در این تاپیک پایین توضیح دادید میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من این کار را کردم اما باز نمیشه میشه بگی وقتی روی select میزنیم ما بقی اونها باید روی چی باشه ؟ چون فایل iso را که اصلا نمیشناسه و وقتی بازی را از فایل iso باز میکنم و میریزم توی مموری مرتب این پیام را میده Game could not be started این را هم بگم که الان سیستم من به 5.03 GEN-A FULL تبدیل شده
این ارور یعنی این که یا دستگاهت کپی خور نیست یا این که تنظیماتت غلطه !!!
Last edited by ShayaN3K; 12-08-2009 at 19:04.
آره دوست عزیز من هم میدونم که یا دستگاهم کپی خور نیست و یا تنظیماتم اشتباه است و لی برای همین نوشتم که بدون کدوم از این دوتاست ؟؟
اگر فریمور 5.03GEN-A هست دستگاه شما کپی خور شده.
شما فقط کافی هست که UMD ISO MODE بزارید روی حالت M33 Driver یا Sony NP9660
با بقیه تنظیمات هم کاری نداشته باشید.
فرمت بازی که تهیه کردی چی هست؟
چوری جون دقت نکرده بودم که شما هم با ما همشهری هستید
من تنظیماتی که نوشتی را هم قبلا همه را انجام دادم اما نشد که نشد
به هرحال لطف کردی اما یک مطلب دیگه اینه که هر وقت دستگاه را خاموش و روشن میکنم تمام داده ها پاک میشه چرا ؟ آیا باید فایلهای اینستال را از مموری کارت پاک کنم یا نه ؟ و بازی که من دانلود کردم لینکش این پایین هست . فایل iso را که اصلا نمیشناسه این را هم بگم که الان سیستم من از 5.03 GEN-A FULL به 5.03 تبدیل شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به همشهری عزیز.
ببین شما وقتی دستگاه را به صورت کلی خاموش کنی از حالت کپی خور درمیاد و فایل های iso را نشون نمیده.
هیچ اطلاعاتی با خاموش کردن دستگاه پاک نمیشوند.فقط بازی های iso و cso نمایش داده نمیشوند.
الان هم که فریمور را 5.03 نشان میده به خاطر این هست که از حالت کپی خور خارج شده.دوباره باید برنامه ها را از داخل psp اجرا کنی.
بهت پیشنهاد میکنم کلا از آموزش زیر بری.(بهتره)
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
البته چون قبلا از هک گروه Gen استفاده کرده اید وقتی که HEN را نصب کردید اگر CFWE را باز کنید دوباره هک گروه GEN لود میشه.برای این که این اتفاق پیش نیاد شما موقعی که میخواهی برنامه CFWE 3.60 را باز کنی کلید R را نگه دار و برنامه را باز کن تا برنامه به صورت اتوماتیک اجرا نشود.و به داخل صفحه زیر برود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس گزینه uninstall را انتخاب کن سپس yes را بزن بعد از اینکه برنامه کار خودش را انجام داد روی Flash And Start کلیک کن.
این بازی را هم خودم دانلود کردم و مشکلی نداره.شما فایل ها را که دانلود کردی از حالت فشرده خارج کردی که به یک فایل iso برسی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)