به این ترتیب بچین :
سمت راست خودت یعنی اونجایی که باید دستت رو فرو کنی :
خالی باشه
سمت چپ :
اسب
پشت:
تابوت
به این ترتیب بچین :
سمت راست خودت یعنی اونجایی که باید دستت رو فرو کنی :
خالی باشه
سمت چپ :
اسب
پشت:
تابوت
سلام به همگی
سیو قسمتی از بازی رو می خوام..همون جایی که با مادر elle صحبت می کنی و می خواد بکشتت...اگه کسی بذاره ممنونش میشم!
با اینکه اصلا وقت آپلود نداشتم ولی چون دیدم دوبار درخواست دادید که سیو رو میخواید ،براتون گذاشتم :
در ضمن کمی درباره ی موضوع داستان در همین چند صفحه ی آخر صحبت کردم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیو منه که توش 4 تا ENDING هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HOSPITAL ENDING هم تو اسلات آخر بود ولی دوباره رفتم خراب شد
به زودی اونم میذارم
دستت درد نکنه پدرام جان.
الان میرم نصبش می کنم
ghahremanimehdi جان ممنون از سیوت.
فقط من اینو کجا کپی کنم ؟
"ویندوز ویستا"
Last edited by علیرضا; 15-03-2009 at 02:55.
من تازه بازی رو شروع کرده ام ولی تو مرحله شهر گیر کردم . برای تخلیه ی اب و را انداختن موتور داخل زیرزمین خونه الکس به گاز نیاز دارم ولی هر جا رو گشتم پیداش نکرد لطفا راهنمایی کنید
سلام
مسیر زیر رو برای سیو در ویستا دنبال کنین:
c:\\Users\Public\Public Documents\Silent Hill Homecoming
البته به شرطی که درایو ویندوزتون c باشه
اول از تو گاراژ(اگه اشتباه نکرده باشم) قوطی خالی رو پیدا کنین...بعد کنار گاراژ یه قسمت هست که یه هیولا از توش میاد بیرون....از همون قسمت که داخل شین و برین جلو یه ماشین می بینین که باکش پره...قوطی رو پر از گاز کنین و برگردین تو زیر زمین و موتور رو روشن کنین![]()
سلام بچه ها .
من دیشب بازی رو تموم کردم با یه پایان مضخرف !
مادره رو کشتم و جاشوا رو از دلش در آوردم و بعد تو مرکز درمانی ذهنی رو تخت بیدار شدم و اون پرستاره با شوک الکتریکی افتاد به جونم.
اول اینکه خیلی ممنونم ازتون ، خیلی به من کمک کردید ، گفتم اگه رو کلید تشکر کلیک کنم امنیتش بیشتره تا اینکه یه پست بدم . ولی الان فرصت شد ...
===============
راستی کدوم پایان از همه قشنگتره ؟
و چه تصمیماتی توی بازی ، رو پایان بازی تاثیر میزاره ؟
خب تبریک می گم...من که هنوز نتونستم تمومش کنم...
بستگی داره با کدوم نوع پایان بیشتر حال می کنی؟....مثلاً دوست داری پایان تلخ باشه یا شیرین
والا همونطور که دیدی موقع کشتن مادرت دوتا گزینه هست که در صورت انتخاب هر کدوم رو پایان تأثیر میذاره...همچنین موقعی که تو کلیسا هستی اگه اون مرد رو ببخشی پدرت رو نمی کشی و اگه نبخشی پدرت رو می کشی که باز تو پایان بازی تأثیر میذاره
Last edited by dracula_killer; 17-03-2009 at 21:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)