تو نت یک سرچی بزنی شاید پیدا کنی ...
اما اونی که من دیدم ...
گویا باید هارد فرمت شده باشه...
و در مورد نصب هم : یه فایل داشت هشتاد شصت مگا بایت تصویری که توضیح داده ...
تو نت یک سرچی بزنی شاید پیدا کنی ...
اما اونی که من دیدم ...
گویا باید هارد فرمت شده باشه...
و در مورد نصب هم : یه فایل داشت هشتاد شصت مگا بایت تصویری که توضیح داده ...
سلام
میخوام ویندوز 7 و xp رو هردوشونو تو سیستمم داشته باشم .خواستم راهنماییم بفرمائید که اول کدوم باید نصب بشه؟ آیا مثله قبل ها این دو ویندوز رو تو صفحه ی بوت میاره و میگه یکیو انتخاب کنید؟ (مثله 98 و xp تو یه سیستم)
تنظیمات خاصی باید اعمال بشه؟
ممنون
سلام
به نظر من این کار نکنید دردسر زیاد داره.
ولی در هر حال:
اول XP بعد هم سون.
اگر بعدا صفحه بوت به مشکل برخورد شما DVD ویندوز 7 رو می گذارین بره داخل محیط نصب و روی Repair کلیک کنید و بعدش خودش منوی بوت رو درست می کنه.
ولی کلا دردسر داره. بجاش از XP توی ویندوز مجازی استفاده کنین بهتره.
چرا ویندوز را بصورت مجازی نصب نمی کنید . شما می توانید از نرم افزارهایی مانند VMware Workstation استفاده کنید .
شما در این صورت هر دو ویندوز را همزمان خواهید داشت . براحتی در هر دو سیستم اینترنت خواهید داشت . قابلیت کپی / paste را خواهید داشت .
از دردسرهای اشکال موقع نصب خلاص می شوید .
سلام
اگه اول ویندوز xp رو ترجیحاً تو درایو C و بعد سون رو تو درایو دیگه ای نصب کنید هیج مشکلی تو منوی بوت نخواهید داشت.
حتی می تونید ویندوز سون رو از داخل ویندوز xp ( نه به صورت بوت ) نصب کنید که مشکل تغییر نام درایوها رو در سون هم نداشته باشید.
مشکل منوی بوت زمانی ایجاد میشه که xp رو بعد ِ سون نصب کنید.
با برنامه هاي Acronis OS Selector و Boot Camp و GRUB و GRUB2 و RedBoot مي شه اينکار رو کردسلام ممنون میشم اموزش نصب همه سیتتم عامل ها و ترتیب نصبشون کنا رهمو برام بزارید
لینوکس
xp
win7
و مک
ممنون میشم مرسی
اينجا رو نگاه کنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمیشه بیشتر توضیح بدی و اگه اموزشی چیزی داری ممنون
آموزش كه ندارم خودم هم اين كار رو نكردم ولي اگه جاي شما بودم سيستم عاملها رو نصب مي كردم و بعد با برنامه اولي كه راحتتره سيستم رو بالا مي آوردم و بعد سيستم عاملي رو كه مي خواستم بالا مي آوردم
با سلام
جواب كه نمياد مجبور مي شم نقل قول از خودم بيارم ديگه!
يكي جواب بده در صورت اطلاع!!!!!
فکر کنم با برنامه easybcd اینکارو بکنی سوال یکت رو که فکر کنم میشد ولی بقیه رو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)