دونوع معمولی داره 2 پورت 50 تومن 4 پورت 66 تومن که بله منظور معمولی همون سیم دار هست .
کلا هم یک نوع الان تو بازار هست وایرلس فرقی نمیکنه .
دونوع معمولی داره 2 پورت 50 تومن 4 پورت 66 تومن که بله منظور معمولی همون سیم دار هست .
کلا هم یک نوع الان تو بازار هست وایرلس فرقی نمیکنه .
تست سرعت سرویس وایرلس IPW 32/128
دوستانی که با Speedtest تست سرعت میگیرن توجه داشته باشن سرور ترکیه یا لندن رو انجام بدن چون اینترنت ایران کلا از اون مسیر میاد ...
استانبول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لندن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahramcat; 12-11-2008 at 01:11.
[quote=omid4mit;3165528]بستگی داره بره چه کاری بخای دانلود لینک مستقیم و وب گردی خوبه نسبتا , برای دانلود تورنت خیلی افتضاحه رپید شیرم بره من که بده بعضا دوستان میگن مشکلی زیادی ندارن البته کلا در ساعتهای اداری خیلی سرعت جالب نیست از تمام جهات .
اینم تست سرویس 512 ما که البته 256 ش سرعت پایینتر از 256 نمیومد :
![]()
با درود
سرویس شما ADSL دیگه درسته ؟
چون من میخوام Adsl بگیرم البته 256
درسته adsl هست البته شما دلت رو به این تست خوش نکن چون خیلی ها هستن که از داتک سرویس گرفتن و ناراضین خود پشتیبانی داتکم میگه اگر سرعت دان 256 داتک بین 16 تا 32 باشه عادیه حالا دیگه خودت حساب کن .با درود
سرویس شما ADSL دیگه درسته ؟
چون من میخوام Adsl بگیرم البته 256
البته اینم بگم که به شانست خیلی بستگی داره.
اینم تست جدید من:
و
ارزو به دل موندیم این یه بار برسه به 512
اما سرعت دانلودم خوبه
کلا پنجشنبه جمعه ها بره من سرعت تقریبا خوب میشه ولی دوباره از شنبه کندی شروع میشه .
خدارو شکر مال من هرورز خوبه
به زنم به تخته خوب دانلود میکنه اما به 512 واقعی نمیرسه
سلام بروبکس........
آقا من ، یه ماهی هست که با پی 30 مجل دارم........ نمیتونم کلا پی30 رو باز کنم.... چه فرومهاش چه صفجه اصلی خود سایت..........!!
میخوام بدونم ، مشکل منه............. یا بعضی از بچه ها هم این مشکل و دارن.........!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)