نه ، همین امروز توی همیت تاپیک دیدمش
چند تا Review ازش خوندم که نوشته بود کیفیت صداش خوبه
همین !
نه ، همین امروز توی همیت تاپیک دیدمش
چند تا Review ازش خوندم که نوشته بود کیفیت صداش خوبه
همین !
اخه والا راجع به u5 هم همینو میگن تازه خیلی شدتش بیشتره ولی من شنیدم به دلم نچسبید همچین
بهتون که گفتم
بهتره یک آهنگ با کیفیت با Bitrate بالا با خودتون ببرید و با اون تست کنید
به هر حال برای انتخاب کردن بهترین کار گوش دادنه
اخه من آهنگ رو ببرم اونجا طرف چی جوری بریزه توش تازه اگه قبول کنه که بریزه توش؟
تو یه فلش مموری ببر کارت راه میافته به اختمال زیاد
برای اینکه کیفیت صدا رو مقایسه کنید ، مسلما باید آهنگ مشابهی رو توی چند تا پلیر بشنوید ... ولی اگه امکانش نباشه انتخاب کردن مشکل می شهمتاسفانه در مورد خیلی چیزای دیگه هم همین طوره
در نهایت می تونید به Review ها و تجربه کسانی که قبلا این محصول رو داشتند اعتماد کنید .
امیدوارم فروشنده قبول کنه
موفق باشید![]()
کدوم مدل ها کیفیت ضبط صدای بهتری دارن؟ :
Sony ICD UX 70 or 80
COWON iAudio7
متشکرم ...
من احساس می کنم شما یه مقدار گیج شدی (جسارت نشه یه موقع) ؛ چون هر پست که می زنی ، آمار یه مارک متفاوت رو می پرسی ... ببین مدلهای متفرقه مثل jxd و مدلهای متوسط مثل کینگستون و apacer و اینا رو اصلا بذار کنار ؛ مدلهایی مثل سان دیسک ، سامسونگ و سونی ، همگی خوب هستن ، اما از نظر کیفیت صدا اول نیستن ... اگه می خوای کیفیت خوب داشته باشه ، روی cowon و creative کار کن ... اما اگه واسه ات ظرافت و شیکی به همون اندازه مهمه ، خب سامسونگ و سونی مطرح میشن ..
و ضمنا توجه کن که تفاوت اختلاف صدای خیلی از این مدلها واسه اکثر کاربرها (بخصوص اونی که تا حالا پلیر نداشته و تجربه کافی نداره) قابل تشخیص نیست ... بنابراین کاری که بهتره بکنی اینه که براساس بودجه ات ، بین اون دو سه مارک (کرییتیو - cowon - سونی - سامسونگ با ارفاق) ببین از کدوم خوشت میاد ... و بعد برسونش به مقایسه دو سه مدل و آخر سر هم نهایی اش کن ...
سونی ...
دوست عزیز من اصلا این مارک هایی که داری میگی (jxd,apacer,loana) تا حالا به گوشم نخورده. شاید از نظر قیمت خوب باشن ولی اصلا قابل مقایسه با برندی مثل COWON نیستن. مارک های خوب به ترتیب اینان: ( این چیزی که میگم با دلیل و مدرک میگم نه از روی تعصب)
COWON
Ipod
Creative
Samsung
SONY
...
اینی که میگی صدای U5 جیغه میتونه 2 تا دلیل داشته باشه. یکی این که آهنگی که توش گذاشته مناسب نبوده. یکی هم ممکنه این باشه که قبلا رو دستگاه هایی آهنگ گوش میدادی که فرکانس های بالا رو درست پخش نمیکردن. وگرنه صداش کاملا صاف و بدون اغراغه. و تنظیم هایی که داره: BBE, Mach3Bass, MP enhance با کیفیت ترین صدا رو میده بیرون. من صداش رو با Sony, Samsung, Creative, Ipod مقایسه کردم. مارک های متفرقه که جای خود داره.
من ضبط Sony رو نشنیدم ولی اگه دوست داری خودت با COWON مقایسه کن. مطمئنم کم میاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)