سر خط باید بره توی مودم اگه تلفن جایی بدون اسپیلیتر وصله درش بیار اگه مشگل داخلی نباشه با تعویض فیوز تو مرکز مخابراتی مسیله حله ولی اول از داخل مطمین بشو
سر خط باید بره توی مودم اگه تلفن جایی بدون اسپیلیتر وصله درش بیار اگه مشگل داخلی نباشه با تعویض فیوز تو مرکز مخابراتی مسیله حله ولی اول از داخل مطمین بشو
از اینجا که مشکلی نداره گوشی هم سر خط نیست که اسپلیتر بخواد اخه امروز وصل کردن شانس ما فیوزش خراب شد![]()
با سلام
دوست عزیز مودمت رو مستقیم به خطی که وارد منزل یا محل کارت میشه وصل کن(معمولا"محل کنتور برق) ببین اگه مشکلت حل نشد به مخابرات زنگ بزن.
خیلی از همهتون ممنونم مشکلم حل شد
از دوستان کسی نیست که از لایزر اشتراک گرفته باشه ؟ اگه کسی هست لطفا بگه کیفیتش چه جوریاس؟ چه مودمهایی بهش میخوره؟ ایا امکان داره مودمهایی که ما گرفتیم رو بتونن وصل کنند؟
سلام به همگی
مودم من تنظیم هست و به لپ تاپم وصله ولی یه هفته میخوام برم مسافرت میخوام مودم رو به یه پی سی همینجا وصل کنم که فقط usb داره ( کارت شبکه نداره) چیکار باید بکنم؟ باید درایورش رو نصب کنم رو پی سی ؟
بعداً برای وصل دوباره به لپ تاپم مشکلی نخواهم داشت؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
بله ! سیدی راه انداز را نصب میکنید و بعد یو اس بی را وصل میکنید و استفاده میکنید !
د مورد سوال دوم خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد ! ولی در صورت استفاده از هر دو کابل سرعت اینترنت بین دو سیستم تقسیم میشود !
با سلام خدمت دوستان...
اگه اين سوالاتي كه مي كنم تكراري منو ببخشيد چون سرعت مودمم پايين و وقت نكردم كل تايپيك رو ببينم...
در غير اين صورت...
1.اگر بخوام سرويس اينترنت ADSl با سرعت 512 و با حجم دانلود 5GB و با هزينه ماهانه 20000 تومان بگيرم مناسبه؟
2.طي اين همه نظر سنجي و بحث و گفتگو به نظر دوستان چه نوع مودمي خوب تر و با كارايي و سريعتر و بدون مشكل و ترجيحا ارزونتر(البته پولش زياد مهم نيست فقط خوب باشه) است ؟
3.آيا غير از مودم احتياج به قطعه يا لوازم ديگه اي هم هست؟
4.نحوه پرداخت هزينه ماهانه اش به چه صورته؟
5.اگه مثلا بخوام يك ماه از سرويسش استفاده نكنم و بعد, ماه بعدش استفاده كنم,به چه صورته؟
5.بعد از پرداخت هزينه چه طوري مودمم مي تونه با سرويس انترنت ADSL اتصال برقرار كنه و چه قدر طول مي كشه؟
6.آيا مي شي با مودم ADSL هم از طريق Dial_Up كانكت شد؟
7.وقتي دارم ازش استفاده مي كنم ممكنه در تماس تلفني مشكلي (مثل نويز) پيش بياد؟
8.امكان وجود DisConnect در ADSL به هر دليلي هست؟
ببخشيد زياد حرف زدم,آخه دلم خيلي پر بود...
با عرض شرمندگي خدمت دوستان,ممنون مي شم اگه به سوالاتم پاسخ بديد...
:43::43::43:
امروز ADSL من بعد از 10روز انتظار وصل شد!!
من یه مشکلی دارم و اون اینه:
وقتی کانکتم تا 1برنامه باز میکنم دیسکانکت میشم میشه منو راهنمایی کنید
چطور این مشکل رو بر طرف کنم ممنون
(مودم-Link DSL 200)
Last edited by s_m_t; 03-09-2008 at 17:27.
با سلام به همه عزیزان.
چند روزیه که وقتی مودم ADSL مارک Symphony رو (که مدت 3 ماه بود به راحتی استفاده می کردم) به خط مربوطه وصل می کنم، حتی بدون اینکه مودم روشن باشه، خط تلفن خونه اشغال می شه و هر کس که با تلفن خونه تماس بگیره، پیام «اشغال بودن خط» رو میشنوه. جهت اطلاع باید بگم که من برای مودم ADSL از همون ابتدای خونه، سیم مجزایی رو به اطاق کشیدم و همه سیم کشی خونه رو هم برای حل این مسئله چک کردم.
به نظر شما ایراد از مودمه یا از مخابرات و یا کلا مسئله چیز دیگه ایه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)