نه خیر. این بازی اصلا یه rpg کامله.
نه خیر. این بازی اصلا یه rpg کامله.
واااااااااااااااااایییییی ییییییییی
عجب بازی بود !!! همین الان تمومش کردم بعد از یه هفته !!!!!!!!!!
میکس خیلی خوبی بود از آر پی جی و شوتر.
هر کسی که تو بازی کردنش شک داره اگه اینگلیسی میفهمه حتما بازی کنه اینو.
بزرگترین بدی و در عین حال خوبیش این بود که بعد از داستان اصلی بازی تموم میشه !!! بدیش اینکه من نصف بیشتر جاها رو هنوز نرفته بودم و خیلی کارا رو هنوز نکرده بودم ، ولی در عین حال خوبیش اینه که آدم احساس کامل شدن میکنه از اینکه داستان تموم شده. به قول فلاسفه که میگن هرچی که شروعی داره باید پایانی داشته باشه وگرنه هدفمندیش رو از دست میده !!!
Last edited by gmt325gh; 05-01-2009 at 02:18.
این سگه کجاس اخه من که همچین جایی داخل نقشه نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خرید و فروش کجای بازی هستش که من ندیدم؟
و در اخر چجوری کسی رو همراه خودمون میتونیم ببریم؟
Last edited by vahid_fisher; 05-01-2009 at 21:43.
سگه رو من خودم نمیدونم کجاس !!! (یه جا خوندم که میگفت بسته به اینکه چه کاراکتری ساخته باشین ممکنه که اصلا پیداش نکنین !!! )
برای خرید و فروش اولین جایی که هست تو مگاتاون فلش های ساپلای رو دنبال کن به مغازه مویرا میرسی که باهاش میتونی جنس خرید و فروش کنی(یه ماموریتم میتونی ازش بگیری....). (البته پولش کم هست معمولا و برای اینکه ضرر نکنی ازش در مقابل گلوله بخر) جاهای دیگه هم مغازه دار های شهر های دیگه هست.
توصیه میکنم اگه میخوای تو بازی راحت باشی اون مراحل اولیه توی level up ها پوینت هات رو صرف تعمیر و اصلحه کوچک کن و gun nut perk رو تا آخر یاد بگیر. اونجوری کمتر اینونتوریت سنگین میشه ( تفنگها و زره هایی که ازجنازه ریدر ها و ... به دست میاری تعمیر میکنی و به قیمت خیلی بالا تر میتونی بفروشی و برای تفنگ سالم داشتن لازم نیست کلی پول خرج کنی !!!!)
من خودم خیلی حال نمیکنم یه عقب افتاده بیفته دنبالم و هی در مورد هر کاری که میکنم نظر بده و آخرش هم وقتی که واقعابه کمکش احتیاج دارم پشت یه سنگ گیر کنه و به عقل پوکش نرسه که باید از روش بپره !!!!
ولی خوب این نظر شخصی منه !!!
تا جایی که میدونم اگه آدم بدی باشی میتونی مخ جریکو (تومگاتاون) رو بزنی که باهات بیاد ( البته هزار تا در نوشابه ازت میگیره !!!! ) اگرم آدم خوبی باشی تو مقر brotherhood یه زن کماندو سیاپوسته هست که بهت کیلید میکنه که باهات بیاد و میگه قبلا با باباتم بوده !!! یک دیگه هم اون پسره که تو والت باهات کل کل میکرده (همون خوش تیپه رئ میگم که تیریپ الویسه !!!) که اگه مشکلات والت رو بتونی حل کنی توشهر کشتی (اسم شهره یادم رفته !!!!) پیداش میکنی و اگه نه خوب باشی نه بد باهات میاد.یکی هم که اون یارو سوپر میوتنتس که تو والت 87 پیداش میکنی ( خداییش خیلی با مرامه !!!) که اگه آزادش کنی باهات میاد ( البته اولش ناز میکنه و نمیاد .... ولی بعد تر خودش میاد پیشت ، یه تفنگ مشتی هم دستش گرفته که بیا و ببین !!!)
سلام
یکی میشه بگه اینجا باید چه کنم//؟
![]()
Last edited by vahid_fisher; 08-01-2009 at 03:18.
یه کامپیوتر همین دور و بر هست که توش اطلاعات مربوط به والتهای توی دی سی رو نوشته (فلش نقشت رو دنبال کنی بهش میرسی) باید بری اونجا ببینی که کدوم والت geck داره.
سلام
عجب چیز توپی بود کلی وقت بود همچین چیزی بازی نکرده بودم
کسی داستانشو میدونه که به صورت کلی بنویسه چی به چیه
بعد لطفا یه عکس از نقشه که همه مکانها وجاهای که میشه
رفت رو مشخص کرده باشه یکی بزاره ممنون میشم
برای داستان شما میتونی نقد sasanjfr رو بخونی که اگه سرچ کنی پیدا میشه صفحات قبل هست
عکس کامل نقشه هم قبلا گذاشته شده یه سرچ بکن![]()
من هنوز نتونستم برم توی شهر بچه ها
هی میگه یه چند نفر رو پیدا کن و کمکشون کن
اونا کجان که باید پیداشون کنم؟
خواهشا کمک کنید
علي جان منظورت اينه ؟
http://i37.tinypic.com/2wd100i.png
اين براي من ف يلت ره
كسي با آدرس ديگه نداره ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)