تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 630 اولاول ... 384445464748495051525898148548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان به ویزه سعید خر خون و پوریا جان که موندن و یه حالی به ما دادن
    خواهش میکنم حالا حالا ها هستیم در خدمتتون
    من طی یه سری تحولات (ساعت مطالعتون رو دیدم) حالا ساعت درسم رفته بالا و حسابان رو تموم کردم
    الان هم گیر یه اسکلی به اسم lamaso افتادم که مارو از کار و زندگی انداخته
    ازاد هم صنایع غذایی قوچان قبول شدم
    حالا 2 تا سوال
    ساعت مطالعه مفیدتون چه قدره ( خداییش) ماله من 3 ساعت خوبه؟؟؟؟
    3 ساعت نه زیر 6-7 ساعت ضرر می کنی
    میشه سوالای درسیمو همین جا مطرح کنم تالار های دیگه خیلی واسه جواب دادن طولش می دن!!!

کسی داوطلب میشه سوال شیمی 3 جواب بده؟
    نمی دونم مدیر این بخش گیر نمیده؟

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان به ویزه سعید خر خون و پوریا جان که موندن و یه حالی به ما دادن
    من طی یه سری تحولات (ساعت مطالعتون رو دیدم) حالا ساعت درسم رفته بالا و حسابان رو تموم کردم
    الان هم گیر یه اسکلی به اسم lamaso افتادم که مارو از کار و زندگی انداخته

ازاد هم صنایع غذایی قوچان قبول شدم

حالا 2 تا سوال
    میشه سوالای درسیمو همین جا مطرح کنم تالار های دیگه خیلی واسه جواب دادن طولش می دن!!!

سوالات رو بپرس هر کی بلد باشه جواب می ده.....

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

هستم بپرس جگر خام

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    من با انتخاب اولم که مکانیک شیراز بود قبول نشدم ترازش هم 5118 بود
    اما انتخاب سوم که مهندسی نفت مخازن نفتی گچساران بود با 5252 ترازم قبول شدم(فرق می کنه به خاطر زیر گروهم)
    هرچند امسال که نمی شه رفت اما خدا وکیلی مگه می شه مکانیک شیراز قبول شد؟؟؟؟؟؟؟ البته بخونی چرا که نه اما آخرین فرد قبولی ترازش 6080 بوده البته ما که سوم بودیم و اصلا درس هم برای امتحانات ترمم هم نمی خوندم چه برسه کنکور آزاد
    سهمیه عادی بودم
    راستش من سوم رو خیلی محترمانه خراب کردم رفت معدل کتبیم هم شد 13.23 خراب شد رفت فقط هم به خاطر عمومی هام این جوری شد سه تاش 10 دو تاش 12
    اصلا هم درس نخوندم یه امتحان نبود که کامل یه دور خونده باشم
    اما دیگه امسال رو باید بخونم
    من یه رتبه زیر 10 هزار اگر عربی و دینی رو خوب بزنم اون دانشگاهی که می خوام قبول می شم اما می خوام رتبه ام زیر 5 هزار باشه و ترجیحا زیر 1000 البته خیلی باید جبران کنم و تلاش زیادی داشته باشم چون من می خوام اقتصاد مالی یا مدیریت مالی قبول بشم اگر امام صادق نشه باید حتما تهران یا علامه قبول بشم هدف اصلیم امام صادق هست که کارشناسی ارشد هست اما باید عربی و معارف رو خیلی خوب بزنم چون ضریبش 4 و5 هست که خیلی مهم هست برای قبولی اما اگر امام صادق از گزینشش رد بشم باید رتبه ام خیلی خوب باشه تا تهران یا علامه قبول بشم
    کسی می دونه آخرین رتبه ای که حدودا تهران و علامه برای اقتصاد و مدیریت می گیره چقدره میانگینش خیلی بهتره بگید

من سال سوم هست که کانون می رم اگر بخونی واقعا خوبه
    یه سوال دارم کسی می دونه توی طول سال تحصیلی چه جوری هست امتحاناتش از پایه هم می یاد (البته بهتره از پشتیبانم بپرسم) راستش من تابستون نتونستم درست درس بخونم و 2 تا از امتحاناتش رو ندادم (نبودم ) و اولیش هم که اصلا نخوندم

دوستان که کنکور دارند
    فقط یه رمزی داری موفقیت توی کنکور
    خر خونی خر خونی خر خونی
    به قول شریعتی مودبانش
    بخوان بخوان بخوان

اگه الان کمتر از هفته ای 50 ساعت می خونید ول معطلید (البته اگر بخواهید آزاد قبول بشید زیاد هم هست بجز رشته های تاپش که توی تهران هست مثل مکانیکش و هوا فضا و برقش که اون هم نمی خواد خودتون رو بکشید راحته بازم )

برو بچ کنکوری موفق باشید و با نشاط و گرنه به بعد از عید نمی ریسید درس بخونید حتما ورزش کنید حتما بدن هاتون آماده باشه برای روز های بی خوابی و کم خوابی و حتی 15 ساعات درس خوندن یا حتی 18 ساعت بیشترش حماقته

به عربی ناجور بچسبید به خصوص برو بچ ریاضی
    بای
    سلام
    دوست عزيز .اگه شما تمام عمومياتو هم 100 بزني بازم امام صادق قبول نميشي
    چون امام صادق اولين شرطش معدل بالاي 16/30 هستش(البته تو دفترچش ننوشته چون ميخوان پول بگيرن)
    من دوستم امسال واسه گزينشش هم رفت

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    این تراز چیه ؟؟اصلا چطوریاس؟؟اگه بالا باشه خوبه؟من هرچی که کارنامه رو نگاه میکنم فقط تراز درسای عمومی واختصاصی رو میبینم ! یعنی چیزی به اسم تراز کل نیست !
    چطوری اون انتخابای اول دوم وسوم و... رو قبول میشی ؟ من که انتخاب سومم رو قبول شدم ولی توی کارنامه رو که نگاه میکنم انگار انتخاب اول رو نسبت به انتخابای بعدی بهتر قبول کردن یعنی تعداد افرادی که پز شکی قبول شدن از اوناییه که توی رشته مثلا هوشبری که سطحش خیلی پایین تر از پزشکیه بیشترن ! مگه بر اساس رتبه قبول نمیکنن؟!
    یه چیز دیگه هم که نمیفهمم اینه که درصدی که تو هر رشته میاری فرق میکنه !؟

من اگه کارناممو بذارم یکی به من توضیح میده چی به چیه ؟!

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حالا 2 تا سوال

یعنی بدون این که هیچ کلاسی بری 2ساعت مطالعه داری؟؟! به نظر من که خیلی کمه ! تو که تو خونه هستی باید حدود روزی 11 ساعت بخونی(البته این حداقلشه اگه بتونی به 16 ساعت برسونی عالی میشه ) اگه تو خونه نمیتونی بخونی برو کتابخونه به خاطر جوی که داره کم کم به 8 ساعت میرسه !
    من که نهایت ساعت مطالعم 14 ساعت بود اونم به مدت 2 هفته بعدش کم آوردم ! الان بعد از مدرسه 6 الی 7 ساعت میخونم !
    فک کنم بازم کم باشه ولی از این بیشتر عمرا نمیتونم !مخم میترکه!
    در مورد سوالا هم بنا تاپیک پارسال وشواهدی که در پست اول هست احتمالا میتونی همینجا بپرسی ولی اگه با مدیریت هماهنگ بشه بهتره ! فعلا شما سوالتو بپرس هر کی بلد بود جواب میده...

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

این تراز چیه ؟؟اصلا چطوریاس؟؟اگه بالا باشه خوبه؟
    << و خداوند سرچ را آفرید >>
    نمره تراز چیست ؟
    درصد هر درس شما در بین داوطلبان در سنجیده می شود و نمره تراز شما ممکن است در درس ادبیات فارسی 70% بزنید تراز شما برابر 6500 ولی عربی را 70% بزنید و تراز شما برابر 7100 زیرا دانش آموزان دیگر درس عربی را پایین زده اند و شما بالاتر از میانگین زده اید و برعکس اگر درسی را از حد میانگین کل دانش آموز شرکنت کننده پایین بزنند ترازشما سقوط می نماید لذا برای موفقیت در تمامی کنکور ها بهتر است میانگین شما در تمامی دروس تقویت شود هر چه میانگین دروس شما بالاتر برود موفق خواهید بود.
    ==============
    تـراز چيست و به چه منظور صورت مي پذيــرد ؟
    فرض نماييد از دانش آموزان كلاس شما آزمون عربي گرفته مي شود و شما در اين كلاس نمره 14 كسب مي نماييد و با اين نمره شما نفر اول كلاس ميشويد ، يك بار ديگر از آن كلاس آزموني گرفته ميشود و اين بار نيز شما نمره 14 كسب ميكنيد با اين تفاوت كه نفرآخر كلاس ميشويد. در هر دو آزمون شما نمره 14 را كسب نموديد و ليكن ارزش اين دو نمره يكسان نمي باشد ، كه اين موضوع يعني يكسان سازي ارزش نمرات موضوع مبحث نرماليزاسيون را مي سازد
    به عبارتي ممكن است دقيقاً درصد نمرات خام كارنامه شما با درصد نمرات خام كارنامه دست شما يكسان باشد و ليكن رتبه شما يكسان نباشد ،يعني در كنكور سراسري و آزاد هر تست كنكور ارزش خاص خود را دارد و ارزش تست شماره 5 ادبيات با تست شماره 6 يكسان نميباشد و جالب است بدانيد آن تستي كه كمترين پاسخگو را دارد، ارزشمندتر است. از اين رو در مي يابيد دروس رياضيات و فيزيك تجربي و همچنين شيمي گروه رياضي فيزيك و رياضي و آمار گروه انساني داراي ارزش بسيار بالاتري از ضرايب در نظر گرفته شده هستند و اين موضوع به صورت خيلي واضح در درس عربي عمومي ديده ميشود لذا به هيچ وجه سعي نكنيد مبحث را صرفاً به دليل آنكه سخت مي باشد از گردونه مطالعاتي حذف نماييد

« تستهاي دشوار به علت داشتن پاسخگوي كمتر ازبيشترين ارزش در كنكور برخوردار مي باشند

8. 2 کاربر از pouria007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    يه نظر از بچه هايي كه كنكورهاي آزمايشي قلم چي شركت ميكردن دارم .
    به نظرتون اين كنكورها به درد كسي كه از نظر پايه دزسي زير صفر هست و تازه ميخواد درس ها رو ياد بگيره به درد ميخوره يا نه ؟
    ممنون
    اگه خوب بخوني ( در حد تيم ملي!!!) عاليه
    ولي اگه ميدوني نميتوني اصلا نرو چون خيلي به ضررت ميشه
    مثلا برو سنجش اينجوري بهتره!!!

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ع

« تستهاي دشوار به علت داشتن پاسخگوي كمتر ازبيشترين ارزش در كنكور برخوردار مي باشند

شما این رو از کجا میگی؟
    این حرف کاملا اشتباهه.....
    ارزش تمامی تست ها در هر درس یکسان هستش.
    یعنی اگه مثلا تو درس ادبیات به 15 تست از 25 تست جواب درست بدهید فرقی نمی کند این 15 تست کدام یک از تست ها باشد... سخت ترین ها باشد یا آسون ترین ها!!!

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

حالا 2 تا سوال

1- اين سه تا سوال شد نه دو تا
    2- سه ساعت براي الان كه تابستونه و ماه رمضان بد نيست ولي اصلا خوب نيست! كمكم بايد خيلي بره بالا
    3-بله فكر كنم بشه چون پارسال بچه ها همين جا سوال ميكردن و جواب ميگرفتن!
    4-بله شما سوال هاتو بگو مطمئن باش هر كي بتونه جواب ميده
    5-بازم اگه سوالي بود در خدمتيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •