دستت درد نکنه
ولی این برنامه هم جواب نداد اگه بهترش رو کسی سراغ داره برامون بذاره
باز هم ممنون
دستت درد نکنه
ولی این برنامه هم جواب نداد اگه بهترش رو کسی سراغ داره برامون بذاره
باز هم ممنون
بازم درست متوجه نشدم يعني مثلا هر چند دقيقه خودش تم را عوض ميكنه؟
ايول اينم درست شد تونستم ثانيه را حذف كنم
مثلا تو ini رو دست میزنی عددش رو عوض میکنی روی 5 دقیقه اون تم رو عوض میکنه ولی فکر کنم اسم تم هم باید بنویسیبازم درست متوجه نشدم يعني مثلا هر چند دقيقه خودش تم را عوض ميكنه؟
ولی بازم روی گوشی خودم اجرا نمیشه
ايول اينم درست شد تونستم ثانيه را حذف كنم
خداروشکر یکی کارش راه افتاد
یه چیزی هم اضافه کنم الف های جدید روی گوشی های سری DB2010 اصلا اجرا نمیشن اگر هم اجرا بشه یه جایش میلنگه![]()
من elf هایی رو که میریزم هیچ تغییری به وجود نمیاره در صورتی که دوباره strt رو میزنم میگه در حال استفاده هست ؟
من elf هایی رو که میریزم هیچ تغییری به وجود نمیاره در صورتی که دوباره strt رو میزنم میگه در حال استفاده هست ؟
شما این لیب جدید تو امضام رو بریزید ببینید چی میشه
ممنون ولی تاثیری نداشت من k810 رو شبیه به w810 که همون اول توضیح داده بودن برای الف اماده کردم درسته ؟ اگه درسته پس مشکل از کجاست اکثر الف ها که گوشی رو ریستارت میکنه بقیه هم کار نمیکنن
مگه از الف مود V5 استفاده نمیکنید خودش پوشه میسازه هاممنون ولی تاثیری نداشت من k810 رو شبیه به w810 که همون اول توضیح داده بودن برای الف اماده کردم درسته ؟ اگه درسته پس مشکل از کجاست اکثر الف ها که گوشی رو ریستارت میکنه بقیه هم کار نمیکنن
نه طریقه ی نصب این الف رو بلد نیستم حداقل برای k810 توضیح نداده بودن و فایل های مربوط زمیمه نشده بود میشه شما توضیح بدید؟ یا لااقل یه تاپیک جامع برای راهنمایی من معرفی کنید ممنون .![]()
adrenalin جان ميشه يه زحمت بكشي كد رنگ ها را بدي واسه عوض كردن رنگ عقربه ساعت ميخوام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)