iConfined
Pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iConfined
Pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد جان شما بالاخره رضايت دادي جيلبريك كني آقا؟
فريمور 3 هم كه تو راه.ببينيم چه سورپرايزي برامون دارن.
راستش هنوز نهحالا زوده ، ببينم خيلي فرق خواهد كرد؟
آخه من الان واقعا احساس كمبود نميكنم تقريبا همه چي كه ميخوام دارم الان 9 صفحه برنامه هام پره كليم تو نوبت نصبن خيلي ها هم كه نصب شدن و جاشونو به فعلي ها دادن نزديك 2 گيگ تا حالا از اپ استور دانلود داشتم
من واقعا هنوز دارم با رايگان ها حال ميكنم تقصير منم نيست تموم نميشن آخه...
واقعا آيا به اندازه آيفون و آيپاد هيچ وسيله ديگه اي برنامه و بازي به صورت مرتب و منظم و دسته بندي شده و متمركز براشون هست؟
فقط با عدم ساپورت زبان و كيبورد فارسي مشكل دارم كه به احتمال زياد با فرموير 3 درست ميشه شايدم زودتر چون آيفون اومده امارات بيخ گوشمونه بايد عربي اضافه شه كه فارسي هم ميشه طبعا ...
ولي من با Quickpwn كه خود ماسكلنرد بده حتما جيلبرك خواهم كرد ديگه همين روزا بايد آْماده بشه تا قبل از عيد...
عزيز مارو هم بي خبر نزار.
خودمم بعضي وقتا به سايتشون سر ميزنم.
موفق باشي.
Last edited by Ogtay; 15-03-2009 at 02:25.
yeki ravsh nasb bazi roze ipod touch ro be man mige?
دوسته عزيز به صفحه 44 همين تاپيك مراجعه كنيد.اگه بكم حوصله ميكردين و پستارو نيگا ميكردين جواب ميگرفتين.
محمد جان اینجا مال کدوم سری ایباده؟؟؟؟
نسل دو یا قدیمیا؟؟؟
برایه نصب بازی یا باید از بازی های مجانی ا\ استور استفاده کنی که فکر نکنم خیلی راضیت کنه و یا میتونی جیلبریک کنی و با نصب چند برنامه بتونی از بازی های کرک شده کهبازی های بیشتر و بهتری هستند استفاده کنی.
بیا کارتو راحت کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چاکریم ، اگه خبری شد حتما، البته من adsl ام تموم شدهفکر کنم شما باید ما رو خبر کنین
اینجا تاپیکش وقتی راه افتاد فقط نسل اول بود اما خوب الان هم بچه های نسل اول هستن هم نسل دوم
البته کلا تعداد آیپاد تاچی ها از بچه های آیفون کمتره ولی خوشحال میشیم هر چند وقت یه بار یه سری بزنی![]()
با سلامی مجدد به دوستان
یه سوال؟ ؟ ؟
مگه قرار نشد یه تاپیک بزنیم و توش فقط برنامه ها و بازی های ipod را بزاریم اگر همگی موافقید این کار را انجام بدیم...![]()
تو قسمت برنامه و بازی های موبایل تا\یکش برا ایفون هست. بهتره اونجا معرفی کنیم تا بقیه هم استفاده کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)