تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 70 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 700

نام تاپيک: Diablo III

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بحث خیلی عالی هستش...

راستی حامد حال کردی گفتم IGN نمره 9.5 میده
    اورین برا یه بازی دیگه پایم حدس بزنیم

+
    با این اوصاف فعلا تا این جای کار فکر کنم دیگه عملا میدان بهترین بازی سال اماده میشه برای Halo 4 از اون ور هم RE6 خطری میزنه البته مس افکت هم هست

+
    اما در مورد مبحث گرافیک ارین من با ساسان موافقم همون شات های چند ماه قبل رو هم که دیدم به از باب مشکلات مبحث گرافیک تا حدودی به ایمان رسیدم همین عکس هایی که قرار دادی به اندازه یک بازی 2012 اونم زیر دست بلیزارد نیستش اما اون موقه گفتم شاید در اخر سال با چیز بهتری روبرو بشیم....البته اینی هم که هست برا خود بازی خیلی عالی هستش ولی خب ضعف هاشو پوشش نمیده من حتی برخی مواقع پیش خودم می گفتم اگر این روند در برخی مواقع خیلی نافرم پیش بره شاید نتونه در زمینه گرافیک در کنار هم سبک های خودش جلو بره

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

موافق نیستم.یک گرافیک خوب=گرافیک تکنیکی خوب+گرافیک هنری خوب.خداروشکر که نمونه اش رو که The Witcher 2 باشه در سال گذشته دیدیم که چقدر عالی از پتانسیل های پلتفرم PC استفاده کرد و در هر دو زمینه گرافیک تکنیکی و گرافیک هنری یک اثر برجسته بود.
    به نظر من هم یک گرافیک بد = گرافیک تکنیکی بد + گرافیک هنری بد هست! پس دیابلو از این صفت مبراست !! همون طور که خودت هم گفتی گرافیک تکنیکی دیابلو متوسط هست و هنریش هم خوب! پس به این بازی نمیشه صفت بد داد از نظر گرافیکی
    کیفیت پایین تکسچرها تو عکس های اول و آخر بدجوری تو ذوق میزنه،مدل های دشمنان هم جالب نیست و سایه ها کیفیت پایینی دارن.نکته ای که تو عکس نمیشه بررسی کرد اما قبلاً تو ویدئوها به وضوح دیده شده انیمیشن های ضعیف و به شدت تکراری بازی هست.گرافیک هنری بازی که حرفی درش نیست اما از نظر تکنیکی تنها نکته مثبتی که میبینم particle effect بسیار خوب و طراحی نسبتاً مناسب کارکترهای قابل بازی هستش و میشه گفت گرافیک تکنیکی بازی در حد متوسط هست.
    بله، تو بعضی از زمینه از جمله تکسچر بازی ضعیف هست ولی لطمه ای به بازی وارد نمیکنه! نمیشه عنوان کرد که گرافیک بازی ضعیفه !
    چون بلیزارد هیچ وقت روی گرافیک قوی مانور نداده دلیل نمیشه گرافیک قوی لازمه یک بازی منتشر شده در سال 2012 نباشه.
    شما دارید به گرافیک خیلی بها میدید، یجورایی برای چنین بازی ای دارید گرافیک رو در اولویت میزارید که از نظر من درست نیست! بستگی داره اون بازی چی باشه، سبکش چی باشه!
    حرف شما مثل این میمونه که بگیم چون برای Xbox 360 یک نفر RROD اتفاق نیفتاده پس این مشکل وجود نداشته.برای منتقد Giant Bomb این مشکل رخ نداده اما برای منتقد گیم اسپات،GamesRadar،Game Spy و ... که رخ داده؟نداده؟!
    اول از همه از جبهه ای که نسبت به پست من گرفتید بیرون بیاید، بعد دوباره پست منو بخونید! پست من دقیقاً در راستای حرف شما بود و حرفی هم از اینکه این مشکل کلاً وجود نداشته نزدم! در واقع داشتم میگفتم IGN هم احتمالاً مثل همین Giant Bomb بوده احتمالاً.
    جالبه خودم چندین بار تو پست هام شکایت کردم از دست این سرورها!!

در کل همه منتقدها نسبت به گرافیک ممتنع هستن یا ازش تعریف کردن! کمتر منتقدی مستقیماً به گرافیک ایراد گرفته و از اون به عنوان یک نکته منفی یاد کرده!
    Last edited by marmolak kocholo; 23-05-2012 at 21:06.

4. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دیابلو دیگه چیه؟ اینم شد بازی با اون سرور های داغونش؟ : دی گوتی امسال رو بچسبین! منظورم اسنایپر الایته 2 هست

+

جدا از بحث فان بازی به نظرم همین که سرور هاش نابود شده هست خودش یه مشکل واقعا بزرگه اصلا به نظر من فاجعه! کسی که رفته خریده بازی رو بعد این همه خبر ها و تاریخ انتشار درباره بازی با این مشکل مواجه بشه! البته خیلی از سایت ها( پیاز و اینا ) البته شبیه اونا که 6 داشته مثلا به نظرم عالی بود نمرش! : دی

جدا از بحث شوخی حالا بازی کلا 8 اینا براش خوبه...

جدا از بحث شوخی و فان که دیگه واقعا جدی میشه! گرافیک که میشد بهتر باشه ولی رنگ بندی بکار برده شده توش یه جوری اون کمبود رو پوشش میده بقیه موارد هم که بدون مشکل هست اصلا مشکل داشت IGN بهش 9.5 نمیداد

+
    حامد چرا گیر میدی به IGN انقدر؟ : دی یه خورده تنوع ایجاد کن برو سوی گیم اینفرمر رو بگیر ما IGN رو ساپورت میکنیم!
    Last edited by Killzone2; 23-05-2012 at 21:28.

6. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

به نظر من هم یک گرافیک بد = گرافیک تکنیکی بد + گرافیک هنری بد هست! پس دیابلو از این صفت مبراست !!

بله، تو بعضی از زمینه از جمله تکسچر بازی ضعیف هست ولی لطمه ای به بازی وارد نمیکنه! نمیشه عنوان کرد که گرافیک بازی ضعیفه !

شما دارید به گرافیک خیلی بها میدید، یجورایی برای چنین بازی ای دارید گرافیک رو در اولویت میزارید که از نظر من درست نیست! بستگی داره اون بازی چی باشه، سبکش چی باشه!

اول از همه از جبهه ای که نسبت به پست من گرفتید بیرون بیاید، بعد دوباره پست منو بخونید! پست من دقیقاً در راستای حرف شما بود و حرفی هم از اینکه این مشکل کلاً وجود نداشته نزدم! در واقع داشتم میگفتم IGN هم احتمالاً مثل همین Giant Bomb بوده احتمالاً.
    جالبه خودم چندین بار تو پست هام شکایت کردم از دست این سرورها!!

در کل همه منتقدها نسبت به گرافیک ممتنع هستن یا ازش تعریف کردن! کمتر منتقدی مستقیماً به گرافیک ایراد گرفته.
    من هم نمیگم گرافیک بازی ضعیفه.من میگم گرافیک بازی متشکل هست از "گرافیک تکنیکی متوسط+گرافیگ هنری خوب" که در مجموع میشه بهش نمره ای بین 7 تا 8 داد نه 9 ای که IGN داده!

البته این سلیقه ای هست ولی خب برای من گرافیک نه به اندازه داستان و گیم پلی اما مهم هست.من میتونم تو سال 2012،MGS Peace Walker رو با گرافیک نسبتاً ضعیفش بازی کنم ولی خب این رو میفهمم که خواستگاه بازی پلتفرم PSP بودم و واسه همین سطح انتظاراتم رو میارم پایین اما از یک عنوان PC انتظار دیگه ای دارم.واسه همین انتظار داشتم که به ضعف تکنیکی بازی بیش از اینها اشاره بشه تا بلیزارد متوجه بشه که چقدر کم تو این قسمت مایه میزاره.شوخی که نیست طبق گفته سازنده های بازی،از بعد از Frozen Throne یعنی تقریباً 9 سال پیش مراحل اولیه ساخت بازی استارت خورده و اولین گیم پلی بازی 4 سال پیش رلیز شده.آیا واقعاً این چیزی که پیش روی ماست 9 سال زمان میبرده؟حرف من اینه.

من استنباطم این بود که از نظر شما این مشکل وجود نداره به واسطه اون چیزی که Giant Bomb و IGN نوشتن که خب مثل اینکه اشتباه استنباط کردم.پوزش میخوام.فقط الان میخوام بدونم نظر خودت در مورد reviewسایتی مثل IGN یا Giant Bomb چیه وقتی که چنین مسئله ای رو نادیده می گیرن؟آیا قابل اعتماد هستن؟

8. 4 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دیابلو دیگه چیه؟ اینم شد بازی با اون سرور های داغونش؟
    با چیز پی ان یا اینترنت IP Static درست میشه، ضمن من نمی فهمم این بحث گرافیک قراره به کجا برسه و اینکه چه فایده ای داره
    Last edited by De4thsong; 23-05-2012 at 21:22.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

فقط الان میخوام بدونم نظر خودت در مورد reviewسایتی مثل IGN یا Giant Bomb چیه وقتی که چنین مسئله ای رو نادیده می گیرن؟آیا قابل اعتماد هستن؟
    یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات سرور 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
    در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگی که نیست!
    این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس بهتره یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
    ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم، دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
    Last edited by marmolak kocholo; 23-05-2012 at 22:01.

11. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا ما دیگه دلمون ترکید!!
    بازی رو که نمی تونیم بخریم (پول نداریم که
    .... 120 تومن!!!)
    تازشم اگه بخریم بازم نمی تونیم بازیش کنیم با این اینترنت ذغالی!
    بازم میگیم بشه بازی کرد،1000 ساعت پول اینترنت میدونین چقدر میشه!

اسکیدرو هم که گفته بازی بیس سرور هست حالا حالا ها منتظر نباشین!

حالا با این اوضاع یکی لطف کنه بیاد از هر مرحله چندتا عکسی چیزی بزاره یا یه نقدی روایتی چیزی از داستان و CG های بازی بنویسه لااقل ما هم الکی الکی هم شده یه کیفی ببریم خب!!

Tanx

13. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

یه دوستی، یه بزرگواری که تو همین فروم هم هست موقعی که داشتیم با هم در مورد نمره های بازی بحث میکردیم، در جواب اینکه من بهش گفتم امتیازات و همین 9ـها بیشترش به خاطر همین مشکلات سرورها هست گفت "واقعاً این منتقدها نمیفهمن که مشکلات فروم 2 3 هفته دیگه برطرف میشه"
    در واقع 100% باهاش موافقم. اما یه سری منتقدها بودن که رسماً این رو مشکل فرض میکردن و صریحاً عنوان میکردن و امتیاز هم کم میکردن ولی یه سری دیگه یا مشکلی براشون پیش نمیومد یا اینکه این مسئله رو در نظر گرفتن که بابا این مشکلات قراره درست بشه دیگه، همیشگلی که نیست!
    این نمره ها ابدی ثبت میشه. پس یه نقدی باید براش نوشته بشه که تو همه زمان بدرد بخوره، نه اینکه به خاطر مشکلات موقت کل بازی رو زیر سوال ببره.
    ارجاعتون میدم به اون مقاله ای که من تو صفحه پیش یک قسمتیش رو نوشته بودم.
    کاملا مخالفم، وقتی یک بازی رو میخری انتظار زیادی داری ولی بعضی وقتا یک چیزایی جدا نامیدت میکنن، در مورد دیابلو اطلاع رسانیش جدا افتضاحه یک دفعه اعلام میکنن دو دقیقه دیگه سرورها آفلاین میشه بدون هیچ اطلاع قبلی، برای یک بازیی که خیلی ها میخوان آفلاین بازی کنن باید همیشه آنلاین باشی اونم در حالی که خیلی ها لگ دارن خیلی ها از کشور های دور از سرور مثل ایران و استرالیا و ... پینگشون خیلی بالا هستش، در کل کیفیت بازی رو بشدت میاره پایین چه فایده داره گیم پلی بازی خوب باشه ولی نتونی بازی کنی، من با کسی که اینو نقد کرده کاملا در این مورد موافقم
    اگه بازی میکنی مطمئنا منظورمو میفهمی
    دقیقاً در مورد همین صحبت کرده بود که اصلاً ریویو نوشتن و نمره دادن به بازی آنلاین توسط یه نفر که تو آخر هفته یا طی چند روز این کارو انجام میده یه چیز احمقانست!
    100%

15. 4 کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

بازی با حدود 2 میلیون پیش فروش داشته، همچنین سریعترین فروش رو داشته البته در pc .(ترجمه اش به فارسی زیاد جالب نمیشه ! نمیودنم چرا : fastest selling PC game ever) تویه 24 ساعت اول 3.5 میلیون نسخه فروخته شده.

هفته ی اول با تمام مشکلات حدود 6 میلیون نفر مشغول بازی بودند.

کاملا مخالفم، وقتی یک بازی رو میخری انتظار زیادی داری ولی بعضی وقتا یک چیزایی جدا نامیدت میکنن، در مورد دیابلو اطلاع رسانیش جدا افتضاحه یک دفعه اعلام میکنن دو دقیقه دیگه سرورها آفلاین میشه بدون هیچ اطلاع قبلی، برای یک بازیی که خیلی ها میخوان آفلاین بازی کنن باید همیشه آنلاین باشی اونم در حالی که خیلی ها لگ دارن خیلی ها از کشور های دور از سرور مثل ایران و استرالیا و ... پینگشون خیلی بالا هستش، در کل کیفیت بازی رو بشدت میاره پایین چه فایده داره گیم پلی بازی خوب باشه ولی نتونی بازی کنی، من با کسی که اینو نقد کرده کاملا در این مورد موافقم
    اگه بازی میکنی مطمئنا منظورمو میفهمی
    حرفت در مورد نامیدی درسته . خیلی ضد حال میزنه!

ولی در مورد مشکلات سرور ، بیلیزارد معروفه به احترام به مشتری هاش.اولین بازی آنلانشون هم نیست! اگه بدون اطلاع سرور رو قطع کردن حتما مشکل اساسی ای پیش اومده.اگه بعد از فشار هفته ی اول هم باز هم چنین مشکلاتی پیش اومد واقعا یه جایه کارشون میلنگه و باید ازشون ایراد گرفت.

در مورد لگ من حرفت رو قبول ندارم. البته لازم بودن ارتباط اینترنت خیلی ضد حال ناجوریه ولی برای 1% خریداران بازی هم مشکل وجود نداره.اصولا کشورهایی که در اون بازی خوب فروش میره و مردم زیاد دنبال کرک نیستند سرعت اینترنت بالایی هم دارند پینگشون هم زیر 50 ِ . حالا بیلیزارد نمیاد برای کشوری مثل ایران که فکر کنم جمع کل نسخه های فروخته شده در مجموع 10 هزار هم نشه کاری انجام بده.

در مورد گرافیک ، حرفتون درسته میتونستند یکم بیشتر روی گرافیک کار کنند، ولی از اونجایی که بازی تا 5 6 سال دیگه هم پشتیبانی عالی ای داره، گیمر ها هم دست از سرش بر نمیدارن من حدس میزنم یه پک high texture یا حتی Dx11 براش بیرون بدن.نهایتا تا 1 سال دیگه.

17. این کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

بتل نت به تازگی بخشی را تحت عنوان Diablo 3 Basics Guide به آشنایی با مقدمات این شماره اختصاص داده که می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید و دنبال کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •