در ضمن اون پودولسکی هم 2تا از گلاشو به اون لهستان بدبخت زد یکی رو هم به کرواسی اگه عرضه داشت تو فینال گل میزد نه به 2تا تیم در پیت
در ضمن اون پودولسکی هم 2تا از گلاشو به اون لهستان بدبخت زد یکی رو هم به کرواسی اگه عرضه داشت تو فینال گل میزد نه به 2تا تیم در پیت
سرخیو راموسم که خودت میدونی سالاری میکنه تو زمین -از هافبک دفاعی به هجومی تبدیل میشه
نه که دیوید ویا همه بازیاشو گل زد!!اونم 2تا بازی اول گل زد و دیگه تموم
راموس هم که هنوز مونده تا بشه یه بازیکن درست حسابی.
کسی که کم بیاره به همه چی گیر میده الا اصل مطلب.ثابت کردی که افکارت هنوز توی دوران کودکی سیر میکنه.
دیگه هم طرفدارای تیمای دیگه اینجا پیداشون نشه(البته بنده خداها کمبود محبت دارن و سعی میکنن بیان اینجا پست بدن تا بقیه بهشون توجه بکنن و احساس غرور بکنن)
برید تو تاپیک تیم خودتون،فکر کنم نوت که به دنیا بیاد اسپانیا یه بار دیگه قهرمان بشه.
سلام دیگه خواستم نذارم ولی دلم نیومد!!!
با عشق فراوان تقدیم به المانیها!!!!
![]()
بابا جمع کنین برین تاپیک خودتون ...
بعد 100 سال یه قهرمانی آوردن جو گرفتتشون...
آخه چی بگم به شما...
اون آقایی که بازیکن بازیکن میکنه...اگه قراره به بازیکن باشه که شما 6ام هم زیادتونه!!!
اگه به بازیکن و ... این حرف ها باشه انگلیس و فرانسه و ایتالیا و ... باید قهرمان میشدن نه باسکیا!!!
یعنی آلمان این افتخاراتو از تو جوب آورده بازیکن نداشته!!!
در ضمن مقایسه بازیکن با بازیکن معنی نمیده مقایسه باید بین 2 تا تیم باشه!!!
جام به جام این 2 تا تیم رو مقایسه کن بیا جلو...
از 10 تا جامی که حضور داشته 6 بار فینال بوده میفهمی یعنی چی؟
یه چیز دیگه من به غیر از برزیل و ایتالیا تیم دیگه ای رو در حد آلمان نمیدونم...
دیگه اسم این تیم هایی که شخصیتشون رو از تو جوب پیدا کردن جلو من نیار...
اصلا در حد مقایسه نمیبینمشون...![]()
Last edited by jingool; 19-07-2008 at 02:48.
تو هم با تاریخ مثلا پر افتخارآلمان حال کن -در حالی که نصف اون جاما حقش نبوده
اين جاما رو كه ديدي بد جور سوختي نه .نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو عزيز جان اين جا جاي كل كل با تيماي در پيتي مثل اسپانيا و پرتقال نيست. هر موقع اسپانياجونت بزرگ شد بعد بيا اين جا كل كل كن.
آقا فقط استقلالو امير قلعه نوعي رو عشقه ..........
سياوش اكبرپورو هم كه اين روزا قرار داد بسته رو عشقه
حالت خوشه؟
دیگه هر کسی به خودش اجازه میده بیاد اینجا چرت بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)