بچه ها توی موست وانتد آخرین مرحله که میره سوییچ رو میگیره چهرش معلوم هست ! ولی نه کل بدنش !
بچه ها توی موست وانتد آخرین مرحله که میره سوییچ رو میگیره چهرش معلوم هست ! ولی نه کل بدنش !
خوب شرمنده نديده بودم از بس مي پرسن اين سوال رو آدم فكر ميكنه هموني هست كه قبلا جواب داده در هر صورت معذرت ميخوام. حالا واسه اينكه راضي باشي از ما 1 آذر مياد همزمان با GTA IV![]()
سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد
---------------------------------
حداقل سیستم مورد نیاز
(CPU: Intel Pentium 4 or equivalent CPU - 2.8 Ghz or higher (3.0GHz on Windows Vista*
RAM: 1GB RAM*
Graphics: 128MB Video CardDirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above*
DirectX: 9.0c*
(HDD: 5.5 GB Free Space (minimum*
DVD-Drive: 8x*
Multiplayer: Broadband Connection and Network Interface Card*
(Recommended cards include the Geforce 6500, Radeon 9500 or better(AGP and PCI-Express only*
---------------
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sasanjfr; 11-10-2008 at 23:20. دليل: اضافه کردن عبارت حداقل سیستم مورد نیاز
این حداقل سیستم بود؟؟؟؟
چرا انقدر حداقل سیستمو پایین میدند اصلا با این سیستم نمیشه پرواستریت هم بازی کرد
من روی سی پی یو 3 و 1 گیگ رم + geforse6600 256 پرواستریتم نتونستم بازی کنم چه برسه به بازی های جدید مثل این
گرافیکو بازیو گذاشته بودم رو حداقل ولی بازم تیکه تیکه میرفت و اصلا نمیشد بازی کرد
DX10 نشده هنوزیا بازی تحت DX10 هست کسی میدونه ؟
خوب این یعنی با این سیستم میتونی بازی رو اجرا کنی و بازی بکنی حالا اینکه گرافیک در چه حد تنظیم کنی دیگه مشخص نیست ممکنه حداقل مجبور باشه بزاری.
DX10 اصلا جا نيفتاد و يه چيز الكي هست يادم مياد واسه COD هم پيغام ميده اگه حتي 10 هم نصب باشه نصب DX9 اجباريه. تازه من يه دونه DX10 دارم از نصبش تابلو هست كه تقلبي هست كلي هم جا ميگيره.
با سلام
من از dx10 استفاده ميكنم و در مورد هيچ برنامه و هيچ بازي مشكلي ندارم
بازي اونقدر خوب و با سرعت عالي اجرا ميشه كه نگو
نميدونم مشكل شما چيه؟
البته اينو بگم كه اين dx10 رويه ويندوز اكس پي سرويس پك 3 هست كه من اونو خريدم و از ماكروساف تاييديه داره
نه مال من مال يه شركت ديگه هست كه ريپك كرده من از Sp3 استفاده نميكنم چون كلي مشكل داره حال نكردم با Sp3 به جاي بهبود بدتر شده و سنگينتره.
دوست من اون ويندوزي كه شما استفاده ميكني به احتمالل100%سرويس پك 3 نيست و اون dx10تون هم قلابيه
ويندوز سرويس پك 3 در سرعت بي مانند هست
در امنيت 70% خودش داره به طوري كه من آنتي ويروسي نصب نكردم
در اجراي بازي و برنامه ها بي نظير عمل ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)