سلام
شکوه بهترینه . البته نمی دونم تو کدوم شهرها نمایندگی داره .
سلام
شکوه بهترینه . البته نمی دونم تو کدوم شهرها نمایندگی داره .
چیزی که مهمه اینه که شما زحمت بکشی ، وگرنه به جرات میگم آموزشگاه با آموزشگاه انقدر فرقی نداره ، اگه زحمت نکشی ... 80% اینایی که میرن آموزشگاه آخرش حتی زبانشون در حد متوسط هم نمیشه ؛ این به معنای بد بودن آموزشگاه نیست ؛ به معنای اینه که آموزشگاه نمی تونه معجزه کنه ؛ چون زبان یه مقوله ایه که آموختنش نیاز به تلاش زیاد در طول زمان طولانی داره ..
و ضمنا : استعداد به تنهایی کافی نیست ("موفقیت یعنی 90% پشتکار و 10% استعداد "؛ فکر کنم از ادیسونه این جمله!)
مکررا بحث شده ... زبان نیاز به زمان داره ..
من برحسب تجربه می تونم پیش بینی کنم که شما در عرض 14 ماه می تونی از 0 درصد برسی به 20 درصد ... باز بر حسب تجربه اگه شما در حد 40 درصد باشی ظرف 14 ماه میشی 50 درصد ... (هرچی جلوتر بری سخت تر میشه)
هیچ روشی نیست که بتونه معجزه کنه ...![]()
خدائیش اگه در عرض 14 ماه نمره 5.5 رو گرفتی به ما هم یه خبر بده![]()
سلام
دوستان امروز معلم زبان ما حرفی بسی غیر منطقی زد که فکرم رو مشغول کرد !
گفت خارجی ها کلمه ی خسته نباشید ندارند ! حالا نمیدونم ایا اونا ادم نیستن یا چیزی دیگه هست ؟
چندین کلمه ی دیگه رو هم گفت که یادم نیست...
ممنون میشم پاسخ بدید ...
حرف هاي seymour عزيز رو كاملاً قبول دارم.
ولي به نظرم كانون زبان ايران بهترينه.
سلام دوستان غزیز و خسته نباشید
من می خوام زبان رو خودم تنهایی بخونم و می خوام بدونم چه کتابی مطالعه اون به تنهایی و بدون کلاس رفتن و معلم بهتر می تونه به من کمک کنه البته می دونم که کارم سخت تر از کلاس رفتنه ولی چاره ای ندارم ... آشنایی من به زبان تا حدی که وقتی موسسه می رفتم کتاب اینتر مدیت هدوی رو میخوندیم بعد ولش کردم ...(مجبورا)
من خودم برام لیسنینگ و مکالمه ارجحیت داره بعد ریدینگ و گرامر... البته ترجیح می دم مجموعه ای باشه که بتونه تمامی این 4 عنصر رو در یه شیوه اصولی و درست ارائه بده . امکان استفاده از سی دی و برنامه های کامپیوتری ندارم /.
راستی نظرتون در مورد این کتابا چیه ؟
headway & inter change -person2 person - tacticts for listening
خلاصه پیشاپیش ممنون از کمک شما دوستان عزیز هستم و ببخشید از اینکه سرتون رو درد آوردم!
فکر می کنم منظورش این بوده معادل دقیق و کلمه به کلمه اون رو ندارن ... نه اینکه کلا همیچین چیزی نباشه!
چطوری میشه سی دی ها تل می مور رو رو از رو سیستم اجرا کرد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلمتون احتمالا بخش زبان این فوروم رو مطالعه می کنه ، یا اینکه کارش درسته ... (یا هر دو!) ... خود من این بحث رو مطرح کردم خیلی وقت پیش که معادل دقیقی برای "خسته نباشید" ندارن و البته یه معادل هم برای یکی دوتا از کاربردهاش پیشنهاد کردم... این پست ها رو ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)