نه دوست عزیز
باید بذاری شارژت کم بشه اینو خود لپتاپ هم بهت میگه
درضمن سعی کن اول شارژر رو به برق بزنی بعد به دستگاه وصل کنی
با اینکه نویز گیر دارند ولی بدلیل احتمال شرطی و جرقه ممکنه اسیب ببینی
فانکشن رو هم روی 70 بذارید تا باتری کم نیارید
نه دوست عزیز
باید بذاری شارژت کم بشه اینو خود لپتاپ هم بهت میگه
درضمن سعی کن اول شارژر رو به برق بزنی بعد به دستگاه وصل کنی
با اینکه نویز گیر دارند ولی بدلیل احتمال شرطی و جرقه ممکنه اسیب ببینی
فانکشن رو هم روی 70 بذارید تا باتری کم نیارید
دوستان من لپ تاپم ایسوزه
گزینه ای داره که وقتی به برق وصله جلوی شارژ باطری رو بگیره؟
.
کلا وقتی به برق وصله همینجوری شارژ باطری 100 بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام خدمت اساتید گرامی
چندسوال داشتم از محضر منور تون
-من یک لپ تاپ سونی گرفتم،میخوام ببینم بار اول چند ساعت بزنم تو شارژ؟خاموش یا روشن؟این قضیه ی 3 بار شارژ چیه؟
ضمنا" جون من آخر با باتری بزنم تو برق و استفاده کنم یا بدون اون؟رو 80 بذارم؟وقتی رو 80 بذاری مگه شارژ فولش 80 نمیشه؟ پش هیچ وفت شارژ ودشارژ کامل نمیشه و 20 درصد باتری بی استفاده می مونه؟وقتی کارم باهاش تموم شد ازبرق بکشم و بذارم خالی شه ی کم؟چون 3-2 ساعت باهاش کار دارم تو روز
جون من نگین پستها رو بخون 48 صفحه س،گیج شدم
البته دو صفحه قبل را میخوندی به همه اینا پاسخ داده شده بود
شارژ اولیه 8 الی 10 ساعت...
اول از همه باید باتری را کامل خالی کنید(کار کنید باهاش تا خودش خاموش بشه)
قضیه ی دیگری هم نداره ...
شما وایو فانکشن را روی همون دیفالت خودش (80 درصد) بزار و هیچ مشکلی نداره...
بله بعد از اینکه کارتون تموم شد بهتره هایبرنت کنید و میتونید آداپتور را از لب تاپ جدا کنید ...
نهایتا هفته ای یک الی دو بار میتونید بزارید باتری خالی بشه هر چند که باتری های کنونی (استاندارد لیتیوم) نیازی به شارژ و دشارژ ندارند ...
دوستان من جدیدا لپ تاپ توشیبا گرفتم و همون روز اول از ویندوزش ریکاوری گرفتم حالا میخوام برای ویندوزم که ویندوز 7 هست با برنامه Acronis Disk Director Suite پارتیشن بندی کنم و درایو اضافه کنم خواستم بدونم که بهد از اینکه پارتیشن بندی کنم بهتر یست از ویندوز ریکاوری بگیرم و اگر یک موقع مشکلی برای ویندوز پیش بیاد و من دوباره ریکاوری ویندوز رو بریزم آیا پارتیشنها و کلا دیتاهایی که توی درایوهای جدید ریختم از بین نمیره ؟ میشه دقیق راهنماییم کنید
نمیشه کاری کرد که همیشه disable باشه؟
دوستان سلام...
نميشه كاري كرد كه وقتي لپ تاپ رو با كابل hd به lcd tv وصل كردي صفحه خود لپ تاپ خاموش بشه و الكي كار نكنه؟
در ضمن اگر وقتي لپ تاپ روشنه ببنديش خاموش ميشه؟ چه اتفاقي ميافته؟
سوني مدل EA1AGG
ممنون![]()
در مورد سوال اول که لب تاپ زمانی که مورد استفاده قرار نگیره صفحه به طور خودکار خاموش میشه...
در مورد سوال دوم هم به صورت پیش فرض وقتی شما لب تاپ را ببندید روی حالت استندبای میره و بعد از مدتی هایبرنت میشه...
کلیه این تنظیمات را میتونید توی پاور آپشن تغییر دهید...
با تشكر از شما
خب مشكل اينجاست كه لپ تاپ داره كار مي كنه ديگه...يعني خودش فكر مي كنه داره فيلم پخش مي كنه و استندباي نميشه در حالي كه ما بهش نيازي نداريم و داريم فيلم رو از تلويزيون مي بينيم
درش رو ببندم چي؟ جواب ميده اين فكر؟
راستی کابل HDMI را جدا میکنید؟
ولی قاعدتا زمانی که لب تاپ را میبندید روی حالت اسندبای میره ...
کافیه یه لحظه درش را ببندید تا متوجه بشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)