با سلام.يه سوال داشتم شايد اينجا جاش نباشه بپرسم.وقتي ميخوام Gps رو راه بندازم ميگه ماهواره يافت نشد.مشكل چيه چجوري راش بندازم؟بايد تنظيملت خاصي رو انجام بدم؟؟چون با همون تنظيمات اوليه رفتم رو Gps.ممنون
با سلام.يه سوال داشتم شايد اينجا جاش نباشه بپرسم.وقتي ميخوام Gps رو راه بندازم ميگه ماهواره يافت نشد.مشكل چيه چجوري راش بندازم؟بايد تنظيملت خاصي رو انجام بدم؟؟چون با همون تنظيمات اوليه رفتم رو Gps.ممنون
منظورت برنامه GPS خوده گوشيه؟؟؟
از همه ی دوستان که در مورد آنتی ویروس توضیح دادن ممنون
ولی من کارم جوریه که حتما باید یه آنتی ویروس روی گوشیم نصب باشه
شماها که با تجربه ترین چیو پیشنهاد میکنید؟
فکر می کنم kaspersky بهترین باشه
بله /خودش يه GPS data داره.از اون استفاده كردم.لطفا راهنمايي كنيد چجوري استفاده كنم.
GPS خود گوشي كه نقشه ايران رو نداره...بايد نصب كني...
تو قسمت برنامه هاي كاربردي هست...![]()
چرا دقیقا همین جا جاشه... تنظیمات خاصی نداره. همون برنامه GPS data رو باز کن اول gps گوشی رو پیدا میکنه و بعد شروع به سرچ ماهواره میکنه. شما میتونی از option گزینه satellite status رو بزنی. تو این قسمت ماهواره هایی که پیدا شدن رو نشون میده. حداقل باید 4 ماهواره پیدا بشه. اگر پیدا نمیکنه کافیه بری کنار پنجره یا یه محیط باز بعد از اینکه ماهواره ها رو پیدا کرد دوباره برگردی تو خونه. فقط واسه ارتباط اولیه باید محیط یه کم باز باشه. البته این مورد تابع شرایط مختلفه. مثلا بعضی جاها با وجود بسته بودن به راحتی ماهواره ها رو پیدا میکنه.
راستی یه چیز دیگه این قسمت gps data و اطلاعاتی که بهت میده بیشتر در موقع حرکت به درد میخوره. مثلا همون navigation اگر ثابت وایساده باشی جهت قطب نما همش میچرخه و جهت خاصی رو نشون نمیده اما اگه تو ماشین نشسته باشی دقیقا جهت حرکت و سرعت رو نشون میده.
يعني بدون احتياج به برنامه هاي جانبي Gps كار ميكنه؟؟ جزيياتش چطوره؟
نه تو ایران اصلا اینجور نیست حتما احتیاج به اسنارت کام یا گارمین هستش.....
بچه ها قطب نماش چرا موقعی که ثابتی جهتو اصلا درست نمیتونه نشون بده؟حتی بعضی مواقع کاملا جهتو بر عکس نشون میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)