من مخلص همتونم مخصوصا آرمین خان
اگه شیراز بودی( نمیدونم هستی یا نه) میتونستیم یه رد و بدل گوشی انجام بدیم یه تستایی کنیم نتیجشو به دوستان اعلام کنیم.
واقعا من از هر جهت که فکرشو بکنی( کارایی) ( اینترفیس و کاربری) ( دیزاین) از این گوشی راضی ترم تا گوشی قبلیم
سرعت بالا تر توی باز شدن منو ها شرتکاتهای بسیار فراوان که از هر منویی بخای بپری هر سوراخ سمبه ای کمتر از 3 تونت انجام میشه و تقربا از دکمه ( بک ) استفاده نمیکنم خیلی یوزر فرندلیه.با داشتن دی پد هم که شاهکار شده
برنامه های جاوا هم مثل گوشی قبلیم خوب اجرا میکنه . کمتر گیر میکنه . توی تسک منیجرش تا 10-15 تا برنامه باز میمونه و به همین خاطر هر برنامه ای که باز میکنی کوز نمیشه و واسه دفعه بعد فرتی میاد بالا. امکانات مدیاش از واکمن کم نداره حتی یه چیزایی اضافه داره . صدای قوی و بقیه چیزا... منو کاملا راضی کرده... اها یادم رفت شارژ هم خوب نگه میداره
دقیقا دو شبانه روز کار میکنه ولی 990 که داشتم اگر شب یادم میرفت شارژ کنم فرداش تو هچل میفتادم...خلاصه فقط دو چیز همون سایز ال سی دی و نداشتن کیبرد کامل . وایفای واسم اصلا مهم نیست دوربین هم همین کارمو کاملا راه میندازه. ازش کنتراست و شفافیت میخام که کاملا جوابگوهه و مگاپیکسلش برا مهم نیست.البته که 900 چیزی واسه غصه خوردن باقی نمیزاره ولی 100 تومن گرون تره... ما هم دستمون تنگ بود 700 خریدیم...