والا من که با اين گوشي يک ربعي کار کردم سرعت خيلي خوبي داشت و اتفاقا" sms زدنش هم امتحان کردم و از اين نظر هم مشگلي نديدم!
امير جان اينم بگو که کدوم نمايندگي با f480 عکس ميگيره از i900 و g400 بعدشم مستقيم اونو پرينت ميگيره و ....![]()
والا من که با اين گوشي يک ربعي کار کردم سرعت خيلي خوبي داشت و اتفاقا" sms زدنش هم امتحان کردم و از اين نظر هم مشگلي نديدم!
امير جان اينم بگو که کدوم نمايندگي با f480 عکس ميگيره از i900 و g400 بعدشم مستقيم اونو پرينت ميگيره و ....![]()
منم با این گوشی خیلی کار کردم این مشکل هارو ندیدم شاید زیاد مهم نباشه یا اینکه در مدت زمان خاصی یا فشار خودشونو نشون بدند.
قیمت تو ایران چی شد؟؟؟ شما نپرسیدی چقدر هست؟
سلام...........
کیفیت تصویر و صداش چجوری بود.
دوست عزیز ، سعید با تسترش کار کرده..............!!!قیمت تو ایران چی شد؟؟؟ شما نپرسیدی چقدر هست؟
من پرسیدم , گفت حدودا طرفای 700 تومن , اما به نظر می رسید داره از جانب خودش میگه , یعنی گفت تو امریکا حدودا 800 دلاره پس اینجا میشه طرفای 700 تومن
همون طرف شعر سرایده...................!!من پرسیدم , گفت حدودا طرفای 700 تومن , اما به نظر می رسید داره از جانب خودش میگه , یعنی گفت تو امریکا حدودا 800 دلاره پس اینجا میشه طرفای 700 تومن
خب بالاخره من با i900 کار کردم . حدود 45 دقیقه ( دختره داشت گریه میکرد دیگه )
متاسفانه برق نبود و هرچی عکس گرفته بودم فنا شد . ویدیو هم گرفته بودم که اونم فنا شد .
در مورد گوشی :
تو عکساش خیلی هیکل بزرگی رو نشون میده ولی وقتی دست میگیری آخر خوش دسته .
کیفیت صفحه نمایش در حد فوق العاده بود ... سنسور روشنایی هم عالی کار میکرد .
حساسیتش میتونم بگم تا انگشت میخورد بهش FeedBack رو دریافت میکردی .
سرعت گوشی باورنکردنی بود . از F480 بیشتر بود . 45 دقیقه باهاش کار کردم ولی به طور بدی باهاش کار کردم ولی یه ذره لگ نزد .
اتو روتیت هم فقط همون عادی رو داشت که گفت نسخه اصلی آپدیت شده و همشون هستش .
دوربین گوشی عالی عالی عالی . اینترفیس دوربین هم واقعا متناسب با Touch طراحی شده .
Widget هم مثل F480 عالی بود ولی آیکونها بزرگتر شده که خیلی بهتر شده .
SMS نوشتن هم باهاش راحت بود مخصوصا حالت افقی .
موس بیشتر در اینترنت کاربرد داشت ولی عملکرد خوبی تو HomeScreen ازش دیدم ( فکر نمیکردم در این حد باشه )
قاب پشت گوشی رو که باز کردم دیدم خانم شاکی شد ... خلاصه راضیش کردیم باتری رو دربیارم ! پوشش باتری کاملا از پلاستیک هستش که تا لمس نشه همه فکر میکنن فلز هستش .
طبقه بالا هم میگفت i900 رو آورده با قیمت یک میلیون 100 هزار تومن . گفت 2 هفته دیگه مایکروتل عرضه میکنه با قیمت 700 تا 750 هزار تومن ( 8 گیگ )
Last edited by S A M S U N G; 13-08-2008 at 19:43.
سلام.....
سامسونگ جان در مورد این جملت توضیح میدی نسخه اصلیش مگه اتو روتیتش چجوریه. در ضمن در مورد کیفیت و بلندی صداش بگو.ممنون![]()
موافقم واقعا خوش دست بود.تو عکساش خیلی هیکل بزرگی رو نشون میده ولی وقتی دست میگیری آخر خوش دسته .
صفحه نمایشش خوب بود ولی فوق العاده نیست.کیفیت صفحه نمایش در حد فوق العاده بود ... سنسور روشنایی هم عالی کار میکرد .
بله سرعتش خیلی زیاده با آپدیت هم بهتر میشه.سرعت گوشی باورنکردنی بود . از F480 بیشتر بود . 45 دقیقه باهاش کار کردم ولی به طور بدی باهاش کار کردم ولی یه ذره لگ نزد .
If you say so !دوربین گوشی عالی عالی عالی . اینترفیس دوربین هم واقعا متناسب با Touch طراحی شده .
با اینکه میگن حساسیتش کمه ولی باهات موافقم منم که کار کردم خوب بود.حساسیتش میتونم بگم تا انگشت میخورد بهش FeedBack رو دریافت میکردی .
دقیقا SMS نوشتنش مخصوصا با QWERTY خودش خیلی عالی بود موسشم خیلی خوب جواب میده.SMS نوشتن هم باهاش راحت بود مخصوصا حالت افقی .
موس بیشتر در اینترنت کاربرد داشت ولی عملکرد خوبی تو HomeScreen ازش دیدم ( فکر نمیکردم در این حد باشه )
100% تایید منم فکر کردم فلزه.قاب پشت گوشی رو که باز کردم دیدم خانم شاکی شد ... خلاصه راضیش کردیم باتری رو دربیارم ! پوشش باتری کاملا از پلاستیک هستش که تا لمس نشه همه فکر میکنن فلز هستش .
تصمیم گرفتم وقتی برگشتم امارات از اونجا بگیرم.16GB حدود 3000 درهم هست. 750000 تومان خودمون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)