گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
من: فلان مدل رو می خوام بخرم، قیمت اش چنده
یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله
من: چرا آشغاله؟
یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله دیگه، حرفه ای ها همه می دونند آشغاله.
عزیزم من که گفتم اگر فاکتورهای دیگه رو بیشتر مد نظر داری و واقعا از اون خوشت اومده بگیر.کار درست همینه ( آخر بست قبلیم گفتم اگر دقت میکردی)
ولی شما از اول گفتی کیفیت وگرنه کسی چیزی نمی گفت
هنوز هم می گم کیفیت صدای محصولات Beast Dr. Dre محصولاتی High End هستند، با یه تفاوت غیر اساسی (از نظر تعریف حرفه ای بودنی که شما ارائه دادین) محصولات Beast Dr. Dre گرون تر از محصولات برند های دیگه در همون رنج کیفیت صدا است. مثلا اگر Beast Dr. Dre محصول ایکس رو با کیفیت صدای Sennheiser IE 6 بزنه احتمالا قیمت اش دو یا حتی سه برابر اون هدفون باشه.
ولی ولی ولی این به این معنی نیست که هدفون ایکس آشغاله.
چون شما هیچ حرفی از هزینه توی محصولات حرفه ای نمیزنید، کما اینکه هیچ کس نمیزنه.
Beats میگه هدفوناش صدای عالی و بالاترین کیفیت رو داره (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه)
ولی بجای کیفیت به طراحی و تبلیغ میبردازه ( اونچیزی که عمل میشه ) بس حرفه ایی نیست
این رو هم دقت میکردی بود
The Beats by Dr. Dre Artist Series is all about collaboration among Dr. Dre, Monster®, and the heroic figures of music, fashion, and sports. Together, they fuse sound and style, so you can live your life to
music in new and exciting ways
شما تمام حرف هاتون رو طوری می زنین که Beats by Dr. Dre یه هدفون دو تا 50 تومنی رو رنگ اش کرده و امضای یه شخص معروف رو کاشته زیر اش و به قیمت خداد تومن می فروشه.
من تنها مدلی رو که از Beats by Dr. Dre تجربه کردم Powerbeats بوده ولی واقعا صداش اون طور که شما و اکثر کاربرای حرفه ای میگن آشغال نبود، صداش خیلی هم از هدفون های 50 دلاری مثل Sennheiser CX300 که کمتر کسی می گه آشغال اند بهتر بود. درسته برای کسی که فقط و فقط به کیفیت صدا اهمیت میده 180 دلار نمی ارزه ولی آشغال نیست.