تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 53 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

قوانین انجمن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !
    البته منظورشون به من نیست (اینجا فعلا منطقه خود مختاره فعلا کسی نظارت نداره,مدیر,ناظری...کسی سر نمیزنه اگر هم میزنه احتمالا اسمش رو مثل خودم مخفی کرده)

کسی درمورد Image s4 اطلاعاتی داره بیسش چه جوریه بلندیه صداش چه جوریه

فیلم تصویری cnet خیلی میتونه راهنمای خوبی باشه.
    Last edited by peaceful1; 15-01-2011 at 09:46.

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

من گفتم:
    به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست.
    شما در پاسخ گفتی:
    audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
    یا در مورد کتاب خون های حرفه ایی واژه ی bibliophile استفاده میشه
    من گفتم:
    قبول شما برای لذت بردن این کار رو نمی کنید، به خاطر یک علت مبهم که مطمئا یک غیر حرفه ای مثل من قادر به درک اش نیست این کارها رو انجام میدید بحثی رو در این مورد ادامه ندیم، من فقط می خواستم به عنوان یک غیر حرفه ای در زمینه صدا به شما بگم که ما برای لذت بردن این کار رو می کنیم.
    بعد شما گفتی:
    من نگفتم " لذت" گفتم "تفریح"
    این دو تا خیلی با هم فرق دارن خیلی خیلی
    با این حرفت کل موسیقی رو بر باد دادی
    در آخر من نگفتم audiophile هستم
    وقتی دو نفر در مورد یک عملی بحث می کنند، نفر اولی بگه: من اینکار رو به خاطر پول می کنم.
    نفر دوم بگه من این کار رو به خاطر مادیات نمی کنم.
    به ذهن نفر اول چی میرسه؟ مادیات رو به پول لینک نمی کنه؟
    بعلاوه اگه منظوره شما از تفریح لذت نبود چرا بکارش بردین؟
    هزار و یک علت دیگه هم وجود دارن که audiophile ها موزیک رو به خاطر اون گوش نمیدن، خوب که چی؟ مگه من ادعا کرده بودم که audiophile ها برای تفریح اینکار رو می کنند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست.
    تو موزیک گوش دادن همونطور که از خود واژه معلومه هدف گوش دادن به موزیکه
    بس کارای دیگه (از جمله *** ) میشه غیر حرفه ایی
    متاسفانه یک چیزی که تو ایران هست اینه که ملت فکر میکنن این واژه چیز خوبیه (یعنی دید خوبی بهش دارن) و در ضمن به رفتارهای رادیکال گونه دید بدی دارن
    در صورتی که ریشه ی روانی این دو تا خیلی نزدیک به همه
    موزیک باز حرفه ایی هم دارای خصوصیات زیادیه که به گفتن همین نکته اکتفا میکنم که
    audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
    یا در مورد کتاب خون های حرفه ایی واژه ی bibliophile استفاده میشه

البته من میگم هرکس باید اول نیاز درونش بوجود بیاد بعد بره دنبال رفع نیاز
    اگر نیاز شما با اون دوستمون بین کیفیت و زیبایی تقسیم شده همونی رو که میبسندین بخرین ( این کار درسته)

شبیه کلاس درس شد
    نسبت به س.ک.س دید خوبی دارند؟ حالا شاید دارند و من یک جامعه شناس نیستم ولی طرز کاربرد اش تو جمله من مثبت نبود، منفی بود.
    منظورم از " واژه" حرفه ایی بودن بود
    چطور س.ک.س به ذهنت رسید نمیدونم . کل متن داشتم در مورد این واژه (حرفه ایی بودن) حرف میزدم

لطفا دقت
    ذهن منحرف
    ببخشید، اشتباه از من بود.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
    شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
    من: فلان مدل رو می خوام بخرم، قیمت اش چنده
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله
    من: چرا آشغاله؟
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله دیگه، حرفه ای ها همه می دونند آشغاله.
    عزیزم من که گفتم اگر فاکتورهای دیگه رو بیشتر مد نظر داری و واقعا از اون خوشت اومده بگیر.کار درست همینه ( آخر بست قبلیم گفتم اگر دقت میکردی)
    ولی شما از اول گفتی کیفیت وگرنه کسی چیزی نمی گفت
    هنوز هم می گم کیفیت صدای محصولات Beast Dr. Dre محصولاتی High End هستند، با یه تفاوت غیر اساسی (از نظر تعریف حرفه ای بودنی که شما ارائه دادین) محصولات Beast Dr. Dre گرون تر از محصولات برند های دیگه در همون رنج کیفیت صدا است. مثلا اگر Beast Dr. Dre محصول ایکس رو با کیفیت صدای Sennheiser IE 6 بزنه احتمالا قیمت اش دو یا حتی سه برابر اون هدفون باشه.
    ولی ولی ولی این به این معنی نیست که هدفون ایکس آشغاله.
    چون شما هیچ حرفی از هزینه توی محصولات حرفه ای نمیزنید، کما اینکه هیچ کس نمیزنه.

Beats میگه هدفوناش صدای عالی و بالاترین کیفیت رو داره (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) ولی بجای کیفیت به طراحی و تبلیغ میبردازه ( اونچیزی که عمل میشه ) بس حرفه ایی نیست
    این رو هم دقت میکردی بود
    The Beats by Dr. Dre Artist Series is all about collaboration among Dr. Dre, Monster®, and the heroic figures of music, fashion, and sports. Together, they fuse sound and style, so you can live your life to
    music in new and exciting ways
    شما تمام حرف هاتون رو طوری می زنین که Beats by Dr. Dre یه هدفون دو تا 50 تومنی رو رنگ اش کرده و امضای یه شخص معروف رو کاشته زیر اش و به قیمت خداد تومن می فروشه.
    من تنها مدلی رو که از Beats by Dr. Dre تجربه کردم Powerbeats بوده ولی واقعا صداش اون طور که شما و اکثر کاربرای حرفه ای میگن آشغال نبود، صداش خیلی هم از هدفون های 50 دلاری مثل Sennheiser CX300 که کمتر کسی می گه آشغال اند بهتر بود. درسته برای کسی که فقط و فقط به کیفیت صدا اهمیت میده 180 دلار نمی ارزه ولی آشغال نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

براساس همون تعریف واضحه که طرف حرفه ایی هستش
    از تیرانداز انتظار میره وظیفه اش رو به خوبی انجام بده (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و وظیفه اش رو خوب انجام میده ( اونچیزی که عمل میشه) چونکه این دو تا با هم تطابق دارن بس حرفه ایی هستش. و شوخ طبعی هیچ ملاکی برای حرفه ایی بودن یا نبودن نیست( با توجه به تعریفی که از تک تیر انداز داریم)
    به نظر من محصولات Beats By Dr. Dre مثل اون تک تیرانداز می مونه، محصولاتی که توسط آدم های مشهور امضا شدن کیفیت صدای هدفون های خوب رو داره و در کنارش همون طور که گفته، و همه هم می دونن و کلک نیست:
    The Beats by Dr. Dre Artist Series is all about collaboration among Dr. Dre, Monster®, and the heroic figures of music, fashion, and sports. Together, they fuse sound and style, so you can live your life to
    music in new and exciting ways
    و در مورد کل محصولات اش هم میگه:
    "People aren't hearing all the music
    Artists and producers work hard in the studio perfecting their sound. But people can't really hear it with normal headphones. Most headphones can't handle the bass, the detail, the dynamics. Bottom line, the music doesn't move you
    With Beats, people are going to hear what the artists hear, and listen to the music the way they should: the way I do
    من که خیلی از صداهای که نمی شنیدم رو شنیدم، شما چطور؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

قوانین انجمن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !
    البته منظورشون به من نیست (اینجا فعلا منطقه خود مختاره فعلا کسی نظارت نداره,مدیر,ناظری...کسی سر نمیزنه اگر هم میزنه احتمالا اسمش رو مثل خودم مخفی کرده)

فیلم تصویری cnet خیلی میتونه راهنمای خوبی باشه.
    سه تا مورد با رنگ قرمز مارک شده بود که به ذهن بنده متبادر که شاید دارم قوانین رو زیر پا می زارم.
    از اونجایی که بارها به توصیه کاربران عزیز P30World توسط ادمین های زحمت کش P30World حساب کاربری ام بسته شده، پیشاپیش:

بنده هیچ خصومت شخصی با کاربر محترم rave-87 ندارم.

بقیه موارد (یعنی رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق) رو ادمین ها برای این می گذارند که دستشون توی بستن حساب های کاربری باز باشه و تاثیری نداره اگر تکذیب اش هم کنم.

پروفشنال soroshea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    A Living Hell

پيش فرض

خوب پس هیچی
    یه mdr 200 یا یه ep650 فکر کنم کافی باشه.
    mdr200 قیافش خیلی داغونه
    ep650 هم که in-ear
    اگه میشه یه چیز توپ که قیافشم خوب باشه معرفی کنین
    (on-ear باشه و ترجیحا wireless )

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

oخوب اینم یه خبر خیلی خوب برای اونایی که عشق dr.dre دارن یه مغازه تو پایتخت باز شده فقط این هدفون ها رو میفروشه و طبقه دوم یه قسمت تبلیغاتی درست کرده کل هدفون های مانستر رو میتونید تست کنید من lady gaga با تور با توربین با solo hd . استدیو همرو تست کردم کلا اونجا گذاشته برای تست تازه شکولم بهتون میده
    برید تست کنید حال کنید تازه به امپم وصل میکنه کلا ادمه خیلی با حالیه خیلی حال کردم و کل هدفوناشون اصله اصله قیمتاشون هم خیلی خوبه تور رو میده 150 اصلشو
    و xb500 سونی هم تست کردم اخره هدفون بود حیف که نداشتن وگرنه میخریدم چه بیسی داشت از akg 518 خیلی خیلی بهتر بود شدیدا دنبالشم بگیرم

9. 2 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قوانین انجمن:
    "کل کل و بحث و جدل" : من یک چنین چیزی تو بستام ندیدم اگر شما دیدین حتما 1 سر به لغت نامه ی دهخدا بزنین و تفاوت واژه های "مباحثه" ("مناظره") با "مجادله" رو نگاه کنین
    "دعوا های شخصی" : عزیزم کجای اینایی که من گفتم شخصی بود . اگر به اینا میگین شخصی بس 90 درصد بستای توی انجمن میشن فوق شخصی ( یکی میگه من هدفون یا بلیر میخوام اونیکی بهش مدل بیشنهاد میده. 2 ماه بعد 1 نفر دیگه دوباره میاد همون رو میبرسه و ... )
    حالا اینایی که من نوشتم شخصی بودن؟ ( شما در حال حاضر 1220 تا بست داری . چندتا از اونا باسخ به همین سوالات (مشاوره خرید) بوده؟)
    در ضمن هیچ دعوایی هم نبوده
    "کودکانه" و "بی منطق" : کدوم جمله ی من بی منطق بود . روی هرکدوم از جمله ها یا واژه هام میتونم استدلال کنم ولی ظرفیت اینجا جواب نمیده ( اصلا اینجا جاش نیست)
    بس اگر شما یا هرکس دیگه برداشت کودکانه ایی داشته تقصیر من نیست
    شرمنده از بچه ها
    مجبور شدم 1 بست اجباری دیگه بدم

Last edited by rave-87; 16-01-2011 at 14:35.

11. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

mdr200 قیافش خیلی داغونه
    ep650 هم که in-ear
    اگه میشه یه چیز توپ که قیافشم خوب باشه معرفی کنین
    (on-ear باشه و ترجیحا wireless )
    مدل های فیلیپس خوش ساخت تر هستند ولی متاسفانه چیز زیادی ازشون نمیدونم.
    "کل کل و بحث و جدل" : من یک چنین چیزی تو بستام ندیدم اگر شما دیدین حتما 1 سر به لغت نامه ی دهخدا بزنین و تفاوت واژه های "مباحثه" ("مناظره") با "مجادله" رو نگاه کنین
    "دعوا های شخصی" : عزیزم کجای اینایی که من گفتم شخصی بود . اگر به اینا میگین شخصی بس 90 درصد بستای توی انجمن میشن فوق شخصی ( یکی میگه من هدفون یا بلیر میخوام اونیکی بهش مدل بیشنهاد میده. 2 ماه بعد 1 نفر دیگه دوباره میاد همون رو میبرسه و ... )
    حالا اینایی که من نوشتم شخصی بودن؟ ( شما در حال حاضر 1220 تا بست داری . چندتا از اونا باسخ به همین سوالات (مشاوره خرید) بوده؟)
    در ضمن هیچ دعوایی هم نبوده
    "کودکانه" و "بی منطق" : کدوم جمله ی من بی منطق بود . روی هرکدوم از جمله ها یا واژه هام میتونم استدلال کنم ولی ظرفیت اینجا جواب نمیده ( اصلا اینجا جاش نیست)
    بس اگر شما یا هرکس دیگه برداشت کودکانه ایی داشته تقصیر من نیست
    شرمنده از بچه ها
    مجبور شدم 1 بست اجباری دیگه بدم

عجب غلطی کردم.
    منظورم به شما نبود
    کلا تنها قانونی از قوانین که به این مسائل میخورد همین شماره 27 بود لحنش بد بود تقصیر من چیه.
    شرمنده هر کی از من ناراحته دیگه ببخشه دیگه.
    بعد کلا این تاپیک برای حل نیاز افراد هست این بحث ها خوب یا بد با سرتیتر تطابق نداره. این خودش یه نقض قانون هست.
    Last edited by peaceful1; 16-01-2011 at 18:23.

13. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •