مرسی دستت درد نکنه حالا اگر من بخوام سایز عکس رو تعیین کنم و عکس رو با هر پسوندی هست باز کنم چی؟
مرسی دستت درد نکنه حالا اگر من بخوام سایز عکس رو تعیین کنم و عکس رو با هر پسوندی هست باز کنم چی؟
سلام
خواهش می کنم
اینارو بره چی می خوای اینا خیلی کاربرد کمی دارن
تا اونجا که من می دونم تو این حالت برای تغییر اندازه فقط می توانید از فرمتهای jpg , png استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يه كد Php ميخوام كه با ورود به سايت يك پسورد بخواد وقتي اونو زدي به يك صفحه كه قبلا تنظيم شده بره .
كسي ميتونه رديفش كنه؟
البته ميشه يه كاريش كرد كه آدرس صفحه پيش فرض به هيچ وجه نمايان نشه؟
من منظورم این بود عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا" تو انجمن های سایت خودم فکر کنم مدیر انجمن ها گزاشته بود, بدون تصرف و تلخیص:من يه كد Php ميخوام كه با ورود به سايت يك پسورد بخواد وقتي اونو زدي به يك صفحه كه قبلا تنظيم شده بره .
كسي ميتونه رديفش كنه؟
البته ميشه يه كاريش كرد كه آدرس صفحه پيش فرض به هيچ وجه نمايان نشه؟
اين هم يك مدل كه به ساده ترين شكل ممكن نوشته شده و اساس كارش هم با session هاست. همنوطور كه گفتم خيلي ساده نوشته شده و خودتون بايد توسعش بديد.
the Log-in Page (login.php) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThis page should include in the top of each page (sec.php) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدthe main page... a secured page (main.php) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستاناز بس که صفحات زیاده همرو ندیدم ولی من یه کد می خوام که باحاش اطلاعاتم رو مثل متن و لینک و غیره وارد دیتابیس کنم و اون رو تو یه صفحه نشون بدم و بعد بتونم تغییرش بدم
با این می تونی اطلاعات رو وارد کنی:
(هر چی که اولش my_ داره رو باید با اطلاعات خودت عوض کنی. query اش رو هم که باید MySQL بدونی)
غیر از اون 2 خط آخرش، باید بقیه رو بالای صفحه بنویسی که تو کل کار ازش استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نمایش هم:
احتمالاً هیچ چیزی نفهمیدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کل این رو بخون:
بد نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه امکان داره در خود کد محل هایی رو که باید پرکنم رو مشخص کنید
مثلا به جای my_host بزنید نام سرور و تا آخر
من کلا 3 تا کد
ساخت و نمایش و تغییر می خوام
ممنون
از چه برنامه ای برای لوکال هاست استفاده میکنی؟
زیاد مهم نیست فقط میخوام بدونم mysql داری یا نه و اینکه phpMyAdmin برای کار با Mysql نصب شده؟
معمولاً تو بیشتر برنامه هایی که برای شبیه سازی سرور به کار میره آدرس سرور localhost هست نام کاربری root و کلمه عبور نداره ('').
دیتابیس رو هم باید با همون phpMyAdmin بسازی
این سه تا که گفتی همچین چیز کمی هم نیستا! نود درصد سایتها فقط همین سه تا هستن!من کلا 3 تا کد
ساخت و نمایش و تغییر می خوام
من از برنامه winlamp استفاده می کنم
اگه میشه هم کار من رو هم اینجا و هم در تایپک دیگ راهنمایی کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)