همه تنظیمات روی high بعضی ها هم very high !!!محمد جان تو روی چه تنظیماتی بازی کردی؟
والا من هنوزم به این بازی شک دارم!!!
مشکل اینه مشکل اساسینسه به نظرم !!!!!واقعا نباید 3.5 گیگ باشه بازی!!!
همه تنظیمات روی high بعضی ها هم very high !!!محمد جان تو روی چه تنظیماتی بازی کردی؟
والا من هنوزم به این بازی شک دارم!!!
مشکل اینه مشکل اساسینسه به نظرم !!!!!واقعا نباید 3.5 گیگ باشه بازی!!!
دوستان گرافیک بازی چطوره ؟ آیا قابل رقابت با کرایسیس هست ؟ نسبت به فار کرای 1 چه تغییراتی داره ؟
دوست من ! بازی Farcry در سال 2004 ساخته شده !!!
البته اون موقع خیلی گرافیکش عالی بود ( نسبت به زمان خودش )
در این بازی هم گرافیک فوق العاده ای داره .
فقط یکمی انفجار ها غیر طبیعی از آب در اومده .
تیر اندازی ها عالیه . صدای تفنگ ها هم خیلی طبیعی هست .
در مقایسه با Crysis به نظر این بهتره .
سلام دوست عزیز . گرافیک این بازی بالا و محیط ها طبیعی هست ، اما باز به پای کرایسس و وارهد نمی رسه.
در مورد حجم بازی دیگه بحث نکیند تو رو خدا حجم بازی همون 3.66 - 3.68 هست در همه دنیا هم در یک Dvd با همین حجم بازی عرضه شده و این حجم واقعی بازی هست دمو و از این جور چیزا هم وجود نداره حدود 30 ساعت بازی هست تو همین حجم . احتمالا بازی از سیستم فشرده سازی خیلی خوبی استفاده میکنه تونستن همشو تو یه DVD بچپونن .
حداقل سیستم مورد نیاز برای این بازی چی بید؟
سلام
اقا من توی یکی از این سایتهای فروش انلاین دیدم با دو تا دی وی دی میفروشن !!! البته من با یک دی وی دی گرفتم و نصب هم کردم و سه تا چهار تا ماموریت رو هم انجام دادم ولی دارم الان شک میکنم!!!
مثل اینکه قضیه داره جدی میشه!
اینم یه عکس از اون سایت!
لینک ندادم چون تبلیغ میشد!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Hsnti; 25-10-2008 at 12:32.
عزيز دلم مثلا الان سانسور كردي ؟![]()
اون اسم زير عكسش تابلو ميزنه
به راستي كمي شك بر انگيز است ...
آخرش از كجا بفهميم ناقص يا كامل است؟
Last edited by SIMON137; 25-10-2008 at 12:19.
آره خوب Crysis با اینکه داستانش تخیلی بود ولی داستان خیلی جالبی داشت .
من نمیدونم بعضا چه گیر دادین که این نسخه اصلی بازی نیست بابا همینه . در ضمن نکته مهم اینجا اینه که حداقل سیستم بازی دوستان تغییر کرده و دیگه خبری از اون 12 گیگ فضایه لازم نیست این سیستم مورد نیاز بازی هست خواهشا دقت کنید دیگه به حجم بازی گیر ندین .
Far Cry 2 Download Minimum System Requirements
- CPU: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+ or better
- RAM: 1 GB
- Video card: NVidia 6800 or ATI X1650 or better
- Shader Model 3 required
- 256 Mb of graphic memory
- Hard drive space: ~3.5 Gig of HD space (Multiple saves and user created maps will increase the amount of needed hard disk space.)
- DRM:Securom online activation required
اینم فروش نسخه اصلی بازی به صورت دانلود در سایت Direct2Drive هست در پایین صفحه FarCry2 Download Size رو ببیند چقدر زده (3.7 گیگ).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه در مورد حجم بازی بحث نکنید حجم بازی همین 3.66 گیگ هست بدون شک نسخه اصلی هم هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)