سلام
الان قیمت دقیق این گوشی بدون گرانتی چند هست؟
سلام به همگی
من یه سوال دارم:
آیا 6220 wallet که برای وارد کردن مشخصات کارت های بانکی هست داره یا نه؟
شاید درست باشه،حقیقتش من 4 یا 5 روز قبل کل علائدین، شاید 4 ساعت کل پاساژ رو گشتم رنگ مشکی رو که طبقات آخر که عمده فروشها بودند تقریبا" نداشتند به غیر از یکی دو مغازه که اوناهم 235 میدادند،ظاهرا " به خاطر کمیاب شدن رنگ مشکی گرونتر می دادند اما رنگ بنفش رو 205 تومن هم می دادند، بر عکس هر چی پایینتر اومدم دیدم که تک فروش ها ارزونتر، 220 هم میدادند ( ظاهرا" از کمیاب شدن رنگ مشکی بی خبر بودند) آخرش از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم اما الان فکر کنم بعد از 5 روز که تک فروشها رنگ مشکی رو تموم کردند و حالا برای خرید رفتند احتمالا" اگر گیر بیارند خیلی گرونتر می فروشند ، پس پیشنهاد می کنم اگه از جاهای دورتر که هنوز از این مسئله اطلاعی ندارند این گوشی رو بخرید با حدود 225 تومن می تونید رنگ مشکی رو گیر بیارید و بخرید پس شک نکنید اگه با این حدود قیمتها گیر آوردید بخرید چون بعد از عید معلوم نیست که چه وضعیتی داشته باشه...
اق مهدی این روش 100% عملیه؟؟؟همه چیش درسته؟؟؟مکه خودت به همین روش هک نکردی؟؟؟ آخه 2-3تا پست بعد از این روش legend یه اصلاحیه داده!!!
من مخم هنگید!!!چه کنم؟؟؟!!!![]()
دوست عزیز
1_ ارزش داره 15 تومن بدم هدفون ep 630 بگیرم؟
2_فیش سرش 2.5 میلیمتری یا 3.5 میلیمتری هستش چون من تو بازار 3.5 میلیمتری دیدم؟
3_تبدیل 2.5 به 3.5 خریدم اما سرش 3 تیکه هستش نه مثل هندز فری فابریک گوشی 4 تیکه ،در ضمن صدا رو مونو پخش میکنه،یعنی اگه ep 630 بخرم با این تبدیل به گوشی وصلش کنم صدا رو مونو پخش میکنه نه استریو!
4_اگه هدفون در کل رو این گوشی زیاد جواب نده و حداقل مثل گوشی k800 کیفیت و قدرت نداشته باشه،نظرت راجع به هندزفری بولوتوث چیه؟کیفیتش چطوره؟ آیا رو این گوشی کار میکنه؟اگه جوابت مثبته چه مدلی خوب هستش؟
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این حقیقت نداره
اینجا تو شهرستان ما خیلی رنگ سیاه هست قیمتش از 215 شروع میشه تا 224 تومان دیروز قیمت گرفتم همشون سیاه و چینی
رنگ بنفش هم بود ولی قیمت نگرفتم
همگی ممنون که جواب منو ندادین
یکی نیست بگه این گوشی wallet داره یا نه؟
سلام، به مشكل من هم پاسخ بديد ممنون ميشم.
در مورد دوربين 6220 آيا ميشود نور نارنجي قبل از عكس گرفتن را غير فعال كرد؟ ( در دوربينهاي عكاسي ميشود.)
آيا راهي داريد كه در محيط كم نور بتوان فيلمبرداري كرد؟ ( فلاش در فيلمبرداري روشن نميماند)
دوستان 6220 فارسی هم میشه ؟
عمر باطریش چقدره ؟ اگر بهش فشار بیاریم یک روز دوام میاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)