تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 216 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

الان قیمت دقیق این گوشی بدون گرانتی چند هست؟

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه سوال دارم:
    آیا 6220 wallet که برای وارد کردن مشخصات کارت های بانکی هست داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13

راسته که تولید گوشی 6220 مشکی متوقف شده؟
    من دیروز هرچی گشتم پیدا نکردم
    از کجا باید گیر بیارم؟
    الان قیمت مشکی چنده؟
    کسی هست که بتونه برام گیر بیاره؟
    شاید درست باشه،حقیقتش من 4 یا 5 روز قبل کل علائدین، شاید 4 ساعت کل پاساژ رو گشتم رنگ مشکی رو که طبقات آخر که عمده فروشها بودند تقریبا" نداشتند به غیر از یکی دو مغازه که اوناهم 235 میدادند،ظاهرا " به خاطر کمیاب شدن رنگ مشکی گرونتر می دادند اما رنگ بنفش رو 205 تومن هم می دادند، بر عکس هر چی پایینتر اومدم دیدم که تک فروش ها ارزونتر، 220 هم میدادند ( ظاهرا" از کمیاب شدن رنگ مشکی بی خبر بودند) آخرش از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم اما الان فکر کنم بعد از 5 روز که تک فروشها رنگ مشکی رو تموم کردند و حالا برای خرید رفتند احتمالا" اگر گیر بیارند خیلی گرونتر می فروشند ، پس پیشنهاد می کنم اگه از جاهای دورتر که هنوز از این مسئله اطلاعی ندارند این گوشی رو بخرید با حدود 225 تومن می تونید رنگ مشکی رو گیر بیارید و بخرید پس شک نکنید اگه با این حدود قیمتها گیر آوردید بخرید چون بعد از عید معلوم نیست که چه وضعیتی داشته باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamadreza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمینم آسمون پامم رو ابراس

پيش فرض

اين كار خلاف مقرراته ولي بخاطر دوستان چشم.(ولي بين خودمون باشه)
    با اجازه ازآقا يونس دوست نازنينم.
    براي هك گوشي مراحل زير رو به ترتيب انجام بديد:
    1) نرم افزار هلو را ازلينك زير گرفته وروي مموري نصب كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    براي نصب برنامه بايد اونو ساين كنيد كه اگه قبلا" فايل cer دريافت كرديد كه هيچي وگرنه يه فايل عمومي به همراه برنامه ساين براتون ميذارم:
    کد:
    کد:
    2)پس از نصب برنامه يه آيكن جديد (آقا گاوه كه شايدم خانوم باشه) مي بيند . وارد برنامه شويد شروع به نصب مي كنه ودر هنگام نصب ميپرسه رام پچر نصب بشه ؟ جواب شما بااجازه بزرگترا: مثبته وهمچنين ميپرسه مودو نصب بشه كه مختاريد(نرم افزاري مثل فايل منيجر)و بعد خودش بطور خودكار فايل هاي اضافيو پاك ميكنه.

3) پس از نصب برنامه يه آيكن جديد مي بينيد كه رام پچر هستش ودر اين نرم افزار مي شه پچ هاي مختلف كه يكيش براي هكه (open 4 all ) رو فعال كرد.
    4) حالا نوبت تست هكه: به فايل اكسپلور رفته وبا زدن كليد صفر روي 4تا گزينه اول تيك زده بعد بك بزنيد حالا اكسپلوره فايل هاي سيستمي تونو نشون ميده . به آدرس c/sys/bin بريد. تبريك ميگم شما گوشيتونو هك كرديد وبه فايل هاي سيستمي دسترسي داريد.
    5) برگرديد وروي آقا گاو كليد c روفشار بديد تا ريموو بشه.
    6)پچ زير رو به آدرس e/patches كه بعد ازهك درست شده منتقل كنيدوتمام.
    کد:
    پچ هاي هك نبايد موقع اجراي برنامه فعال باشندوكلا نيازي به فعال بودنشون نيست.

اگر بعد از نصب هلو آيكن رام پچر نيومد يا هرگونه مشكلي تو نصب داشتيد دوباره هلو (آقا گاوه)رو نصب كنيد تا مشكلتون حل بشه.

من به شخصه 2بار نصبش كردم چون دفعه اول در هنگام پاك كردن برنا مه هاي اضافي بيرون نيومد ...

در پايان از تمامي دوستان مخصوصا اقا يونس(legend) گل تشكر وعذر خواهي ميكنم.

لطفا" سوالهاي احتماليو توي تايپيك مربوطه(هك به روش هلو) مطرح كنيد يا بصورت خصوصي.

يا علي
    اق مهدی این روش 100% عملیه؟؟؟همه چیش درسته؟؟؟مکه خودت به همین روش هک نکردی؟؟؟ آخه 2-3تا پست بعد از این روش legend یه اصلاحیه داده!!!
    من مخم هنگید!!!چه کنم؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

10

بلندی صدا در هدفون کریتیو دقیقا" مثل هنسفری خود گوشی هست ولی کریتیو تو گوشیه و نوکیا رو گوشی !!!!
    این یعنی کل صدا به داخل گوش هدایت میشه که خیلی بهتره ....
    درضمن یک نکته ی دیگه هم بگم ...
    کریتیو در ساخت هدفون هاش از یک سری استاندارد ها استفاده میکنه که آسیبی که به گوش میرسه رو به حد اقل برسونه ...
    که میتونید تو سایت خود شرکت مشاهده کنید

کد:
    به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )
    دوست عزیز
    1_ ارزش داره 15 تومن بدم هدفون ep 630 بگیرم؟
    2_فیش سرش 2.5 میلیمتری یا 3.5 میلیمتری هستش چون من تو بازار 3.5 میلیمتری دیدم؟
    3_تبدیل 2.5 به 3.5 خریدم اما سرش 3 تیکه هستش نه مثل هندز فری فابریک گوشی 4 تیکه ،در ضمن صدا رو مونو پخش میکنه،یعنی اگه ep 630 بخرم با این تبدیل به گوشی وصلش کنم صدا رو مونو پخش میکنه نه استریو!
    4_اگه هدفون در کل رو این گوشی زیاد جواب نده و حداقل مثل گوشی k800 کیفیت و قدرت نداشته باشه،نظرت راجع به هندزفری بولوتوث چیه؟کیفیتش چطوره؟ آیا رو این گوشی کار میکنه؟اگه جوابت مثبته چه مدلی خوب هستش؟

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اق مهدی این روش 100% عملیه؟؟؟همه چیش درسته؟؟؟مکه خودت به همین روش هک نکردی؟؟؟ آخه 2-3تا پست بعد از این روش legend یه اصلاحیه داده!!!
    من مخم هنگید!!!چه کنم؟؟؟!!!
    هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

کد:
    شاد باشی

7. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شاید درست باشه،حقیقتش من 4 یا 5 روز قبل کل علائدین، شاید 4 ساعت کل پاساژ رو گشتم رنگ مشکی رو که طبقات آخر که عمده فروشها بودند تقریبا" نداشتند به غیر از یکی دو مغازه که اوناهم 235 میدادند،ظاهرا " به خاطر کمیاب شدن رنگ مشکی گرونتر می دادند اما رنگ بنفش رو 205 تومن هم می دادند، بر عکس هر چی پایینتر اومدم دیدم که تک فروش ها ارزونتر، 220 هم میدادند ( ظاهرا" از کمیاب شدن رنگ مشکی بی خبر بودند) آخرش از پاساژ ایرانیان نزدیک علائدین 218 خریدم اما الان فکر کنم بعد از 5 روز که تک فروشها رنگ مشکی رو تموم کردند و حالا برای خرید رفتند احتمالا" اگر گیر بیارند خیلی گرونتر می فروشند ، پس پیشنهاد می کنم اگه از جاهای دورتر که هنوز از این مسئله اطلاعی ندارند این گوشی رو بخرید با حدود 225 تومن می تونید رنگ مشکی رو گیر بیارید و بخرید پس شک نکنید اگه با این حدود قیمتها گیر آوردید بخرید چون بعد از عید معلوم نیست که چه وضعیتی داشته باشه...
    این حقیقت نداره

اینجا تو شهرستان ما خیلی رنگ سیاه هست قیمتش از 215 شروع میشه تا 224 تومان دیروز قیمت گرفتم همشون سیاه و چینی

رنگ بنفش هم بود ولی قیمت نگرفتم

9. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه سوال دارم:
    آیا 6220 wallet که برای وارد کردن مشخصات کارت های بانکی هست داره یا نه؟

همگی ممنون که جواب منو ندادین
    یکی نیست بگه این گوشی wallet داره یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام، به مشكل من هم پاسخ بديد ممنون ميشم.
    در مورد دوربين 6220 آيا ميشود نور نارنجي قبل از عكس گرفتن را غير فعال كرد؟ ( در دوربينهاي عكاسي مي‌شود.)
    آيا راهي داريد كه در محيط كم نور بتوان فيلمبرداري كرد؟ ( فلاش در فيلمبرداري روشن نمي‌ماند)

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان 6220 فارسی هم میشه ؟
    عمر باطریش چقدره ؟ اگر بهش فشار بیاریم یک روز دوام میاره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •