تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 141 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من bitdefender Total Security 2008 اوریجینال رو دارم، و باید بگم که هر از گاهی از کار می افته! این اواخر هم چند روزه مدام پیغام می ده که نمیتونه به سرویس های Bitdefender متصل بشه، و گاهی هم هی Reminder می ده که اکانت بسازم، در حالی که اکانت دارم! و وقتی مشخصات اکانتم رو وارد می کنم، میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه و ارتباط برقرار کنه! توی سایتشون قسمت ساپورت که رفتم، دو تا فایل برای دانلود هست که بعد از دانلود، از ایراد نرم افزارت گزارش تهیه میکنه، بعد براشون ارسال می کنی و جواب میدن. من باهاشون در تماس بودم، به محض اینکه گزارش رو براشون فرستادم، دیگه جوابم رو ندادن!!

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورده اینکه یکی از دوستان گفته بود این انتی ویروس Bit defender total security2008 مشکل داره
    بنده که هیچ گونه مشکلی نداشتم . البته این منم نه کسه دیگه والبته این نظر منه
    اما من در مقایسه با بقیه ی مجموعه های امنیتی ازش کاملا راضی هستم
    مفته اپدیتم میکنیم دیگه چی می خوایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز دوستاني كه به شما اين قضيه را مطرح كردند دليل و مدرك و نمونه تست شده و عيني به شما ارايه دادند؟در مورد كدام ويروس يا ويروسهايي اين اتفاقي كه ميفرماييد افتاده است كه آنتي ويروس را آلوده كرده؟
    به درد خوردن يا نخوردن اين محصول را من نوعي تعيين نميكنم.تستهاي معتبر و استانداردي وجود دارند كه قدرت آنتي ويروسها را در زمينه هاي مختلف شناسايي و برطرف كردن آلودگي و...محك ميزنند و اين تستها توسط موسسات بي طرف و معتبري هم صورت ميگيره كه نتايج آن بصورت دوره اي منتشر ميشه كه دوستان زحمت ارايه آنها را در همين انجمن نيز ميكشند.اگر اين آنتي ويروس اينطور كه شما ميفرماييد باشه بايد در تستهاي انجام شده جايگاه چندان مناسبي نداشته باشه.گرچه اين محصول نيز مشابه خيلي محصولات ديگه داراي اشكالات و نواقصي نيز ميباشه كه بتدريج برطرف ميشه.
    اگر هم من و ساير دوستان سريال معتبري براي اين قبيل محصولات قرار ميديم براي اين هست كه نياز دوستان علاقمند به اين محصولات برطرف بشه و مشكلي در آپديت و استفاده از اين محصولات نداشته باشند و بتونند بصورت قانوني از اين محصولات استفاده كنند.
    مطمئنا با سوال شما نه من ضايع ميشم و نه زحمات من.ما اينجا جمع شديم تا از دانش و آگاهي هم در زمينه هاي مختلف استفاده كنيم.خود من هم مطالب بسيار مفيدي از دوستان ياد گرفتم.اگر هم ميبينيد خيلي از مطالب در زمينه هاي مختلف در اين انجمن قرار داده ميشه واقعا براي آنها زحمت زيادي كشيده شده.همين مطالب را واقعا در كمتر سايتي به اين تفصيل و سرعت در پاسخگويي مشاهده ميكنيد.
    hamilton عزیز سلام

ممنون از اینکه به روشنی پاسخ گفتید .

ولی سوال من از آنجا آغاز شد که دو ستی این مسئله آلوده شدن را مطرح کرد .

و اگر در چند پست قبل ملاحظه کنید مبینید دوستی این مطلب را تایید کردند. (پستهای 549-550-551-552 )

که متاسفانه به گفته شما بدون دلیل هم تایید کردند و هیچ یک از اساتید عکس العملی نشان ندادند و چون دوستان و اساتیدی چون

شما هیچگونه پاسخی در رد این موضوع ندادید به نظرم رسید که موضوع صحت داشته باشه . زیرا در پستهای دیگر دیده بودم که در

صورت اشتباه بودن نوشته یکی از دوستان . اساتید سریع عکس العمل نشان داده بودند .

که البته کاری بسیار صحیح و به جایی است زیرا من و دوستان دیگر با این اطمینان اینجا هستیم که کار بلدهایی عزیزی چون vtn54 و شما

و ......... در این تاپیکها زحمت میکشید و سعی دارید دوستان به درستی راهنمایی بشند .

و حق بدید که با درج چنین موضوعی و رد نشدن از طرف اساتید خواننده را ناخداگاه از یک انتخاب دور کرده و فرصت تست اون محصول از

خواننده گرفته میشود.

و اگر عنایت داشته باشید من هیچ وقت قصد جسارات نداشتم و همیشه ممنون زحمات تمام دوستان از جمله شما بودم و راهنماییهای

زیادی از شما گرفتم.

فکر میکنم سوء تفاهمی هم پیش آمده . من در آن پست عرض کردم خدمتتان ( قصدم ضایع کردن زحمات شمانیست ) نه اینکه شما با

سوال من ضایع خواهید شد .

اگر چنین برداشتی از نوشته من کردید . پوزش منو بپذرید.

موفق باشید
    Last edited by hsj110; 10-02-2008 at 03:11.

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

hamilton عزیز سلام

ممنون از اینکه به روشنی پاسخ گفتید .

ولی سوال من از آنجا آغاز شد که دو ستی این مسئله آلوده شدن را مطرح کرد .

و اگر در چند پست قبل ملاحظه کنید مبینید دوستی این مطلب را تایید کردند. (پستهای 549-550-551-552 )

که متاسفانه به گفته شما بدون دلیل هم تایید کردند و هیچ یک از اساتید عکس العملی نشان ندادند و چون دوستان و اساتیدی چون

شما هیچگونه پاسخی در رد این موضوع ندادید به نظرم رسید که موضوع صحت داشته باشه . زیرا در پستهای دیگر دیده بودم که در

صورت اشتباه بودن نوشته یکی از دوستان . اساتید سریع عکس العمل نشان داده بودند .

و قصد جسارات هم نداشتم و من همیشه ممنون زحمات تمام دوستان از جمله شما بودم .

فکر میکنم سوء تفاهمی هم پیش آمده . من در آن پست عرض کردم خدمتتان ( قصدم ضایع کردن زحمات شمانیست ) نه اینکه شما با

سوال من ضایع خواهید شد .

اگر چنین برداشتی از نوشته من کردید . پوزش منو بپذرید.

موفق باشید
    با سلام
    در مورد قابلیت selfprotection آنتی ویروس ها تست های بسیار معدودی وجود داره و بسیاری از سایت های معتبر تست آنتی ویروس ها بیشتر قابلیت آشکارسازی بدافزارها رو توسط آنتی ویروس ها بررسی می کنند
    اما در این بین سایت ها یی هم هستند که گاهی این تست رو روی نرمافزارهای امنیتی انجام میدهند
    برای نمونه می تونم به این تست اشاره کنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته مسلما نمی شه به این راحتی نتیجه گیری کرد و باید تست های بیشتری در این مورد انجام بشه و مقایسه صورت بگیره ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    در مورد قابلیت selfprotection آنتی ویروس ها تست های بسیار معدودی وجود داره و بسیاری از سایت های معتبر تست آنتی ویروس ها بیشتر قابلیت آشکارسازی بدافزارها رو توسط آنتی ویروس ها بررسی می کنند
    اما در این بین سایت ها یی هم هستند که گاهی این تست رو روی نرمافزارهای امنیتی انجام میدهند
    برای نمونه می تونم به این تست اشاره کنم

کد:
    البته مسلما نمی شه به این راحتی نتیجه گیری کرد و باید تست های بیشتری در این مورد انجام بشه و مقایسه صورت بگیره ا

nine عزیز سلام و خیلی ممنون از لطفی که کردی

من این پست را دیده بودم ولی زیاد دقیق نشده بودم .

ممنون که توجهم را به آن جلب کردی فقط من از hamilton عزیز تعجب میکنم که چرا وقتی چنین تستی وجود دارد و نتیجه آن کاملا مشخص است چرا در جوابیه خودشان میفرمایند کدام ویروس چنین کاری را میکند به هر حال من شخصا انتظار بیشتری از ایشون داشتم که کاش مرا به این تست راهنمایی میکردند. تا من اینقدر اطلاعات ضد ونقیض دریافت نکنم .

البته من خدایی نکرده طلبکار ایشون نیستم و ایشون و دیگر دوستان لطف میکنند و اطلاعاتشون را در اختیار دیگر دوستان قرار میدهندو در واقع مقصر اصلی خودم هستم که دقیق این پست را مطالعه نکردم

در حال هم از شما و هم از hamilton عزیز بسیار متشکرم

موفق باشید
    Last edited by hsj110; 10-02-2008 at 13:50.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یک آموزش کوتاه مختصر و اگر خدا بخواد مفید و کاملا ابتدایی برای ریجستر کردن
    bit defender total 2008 تهیه کردم . بصورت عکس می باشد .
    هر کدوم از عزیزان که نمی دونن که چه جوری این مجموعه ی امنیتی رو ریجستر و ثبت کنن
    می تونن از این آموزش استفاده کنن . و در ضمن باید کلیه ی مراحا ریجستر به صورت آنلاین باشد.
    یک نکته ی دیگه هم هست اینه که من یه چند تایی کی دارم که ریجستر شده هستن.
    که مر بوط به همین نرم افزار میشن . اگه کسی از دوستان خواست پیغام بده .
    کد:

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

nine عزیز سلام و خیلی ممنون از لطفی که کردی

من این پست را دیده بودم ولی زیاد دقیق نشده بودم .

ممنون که توجهم را به آن جلب کردی فقط من از hamilton عزیز تعجب میکنم که چرا وقتی چنین تستی وجود دارد و نتیجه آن کاملا مشخص است چرا در جوابیه خودشان میفرمایند کدام ویروس چنین کاری را میکند به هر حال من شخصا انتظار بیشتری از ایشون داشتم که کاش مرا به این تست راهنمایی میکردند. تا من اینقدر اطلاعات ضد ونقیض دریافت نکنم .

البته من خدایی نکرده طلبکار ایشون نیستم و ایشون و دیگر دوستان لطف میکنند و اطلاعاتشون را در اختیار دیگر دوستان قرار میدهندو در واقع مقصر اصلی خودم هستم که دقیق این پست را مطالعه نکردم

در حال هم از شما و هم از hamilton عزیز بسیار متشکرم

موفق باشید
    اين تست فقط توسط يك موسسه روسي انجام شده و ورژنهايي كه تست مربوطه روي انها انجام شده همگي مربوط به سال 2007 و مربوط به حدود 6 ماه قبل ميباشند.تست مربوطه روي نسخه 10 محصول Bitdefender Internet Security انجام شده كه قابل تعميم به محصولي ديگر (Total Security) و با ورژن جديدتر نميباشه.گستردگي اين تست ها بر خلاف ساير تستهايي كه بر روي توانايي هاي آنتي ويروسها در زمينه شناسايي و... تاكيد دارند زياد نيست و بنظر من صرفا بر اساس تست يك موسسه و بر روي ورژن مربوط به سال قبل و آنهم روي يك محصول ديگه از اين كمپاني نميتوان اظهار نظر قطعي در اين خصوص انجام داد.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

يكي از دوستان لطف كنه لينك سريال 90 روزه رو واسه internet securiti 11 هم بذاره...مرسي..

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یه لینک از آخرین ورژن آنتی ویروس رو میشه بزارین
    ممنون
    همراه با لیسانس و کی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه لینک از آخرین ورژن آنتی ویروس رو میشه بزارین
    ممنون
    همراه با لیسانس و کی
    bitdefender_totalsecurity_2008_32b.exe
    کد:

bitdefender_antivirus_2008_32b.exe
    کد:

bitdefender_internetsecurity_2008_32b.exe
    A4204242480DD313FAC7
    20E63F7211525C3BEC64
    B99AE21FAA460B6343F4

کد:
    در مورد کی هم باید خودتون جستجو کنید حتما پیدا می کنید ولی اگر پیدا نکردید
    من می تونم یه کی برای توتال بهتون بدم کافیه ی ایمیلتون رو بهم بدین
    در اولین فرصت براتون می فرستم موفق باشید
    Last edited by cell_phone; 22-02-2008 at 02:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •