دمت گرم عزيز
دمت گرم عزيز
سلام
دوستان عزيز از تاخير حدود 1 ماهي که پيش اومد واقعا شرمندم.![]()
دلم براي بچه هاي پي سي ورلد تنگ شده بود. مشکلي برام پيش اومده بود که خدا رو شکر رفع شد.![]()
اما امروز با يه عالمه آپديت اومدم.![]()
سلام
آپديت نگارش ديوار آتش (Personal Firewall Plus) مک آفي![]()
آپديت به نگارش: 7.1.113
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 30/10/1384 برابر با 20/01/2006
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد![]()
تاريخ بروزرساني: 30/10/1384 برابر با 20/01/2006
سلام
sherwood عزيز از نظر لطفت متشکرم.![]()
دوستان اگه مشکلي يا مسئله اي در مورد آپديتها دارن لطفا نظر بدن.![]()
سلام دوستان.
من يه laptop خريدم كه روش نسخه trial يكماهه Mc Afee نصب هست. مشكلي براي update كردن اون ندارم.آيا راهي براي افزايش زمان اشتراك همين نسخه وجود داره. در ضمن ساير نرم افزار هاي سازگار با اون مثل anti spam و firewall رو از كجا پيدا كنم
سلام
پهرام نگاه کن اول به من بگو ورژن انتی ویروست چیه
دوم اینکه با کرک کردن این انتی ویروس زمان اشتراک ان بی پایان میشه
سوم اینکه در مورد انتی اسپم
و فایروال نگاه کن دوست من
شاید کسی که اول انتی ویروس رو نصب کرده روی لب تاب شما
انتی ویروس رو به صو.رت سفارشی نصب کرده و انتی اسپم و فایروال رو نصب نکرده
این نظره من بود
خوب حالا شما چرا مک افی رو اینستال نمیکنید و یک انتی ویروس قوی تر انتخای نمیکنید مثل کاسپر سکی
ولی به حر حال میل میله شماست
قربانتان
Adel.p30
عادل جان سلام
ممنون كه پاسخ دادي
ورژن آنتي ويروس من 10.0.0.20trial هست.
در مورد استفاده از كرك ميشه بيشتر توضيح بدي . تا اونجايي كه من مي دونم كرك رو موقع نصب برنامه ها استفاده ميكنند در صورتي كه اين برنامه بر روي سيستم نصب بوده و source برنامه رو ندارم. در ضمن توي خود سايت گزينه خريد اشتراك نرم افزار تنها گزينه است و ثبت اشتراك بصورت online هست و مثل norton نميشه كركش كرد يا حداقل من بلد نيستم.
در مورد اينكه چرا از آنتي ويروس ديگه استفاده نميكنم دليلش اينه كه laptop رو براي كسي ديگه خريدم و ايشون مصر به استفاده از برنامه هايي هستند كه خود سازنده بر روي سيستم نصب كرده و uninstall كردن اون مساوي با اينكه ايشون بگند در خريد laptop دقت نشده و از اين جور حرفا. بدبختي اينه كه office 2003 هم كه روش نصب هست trial سه ماهه هست كه اونم نمي دونم چطوري تمديد كنم چون طرف فقط عشق نسخه original نرم افزار رو داره .البته اينم بگم كه طرف رييس بنده است حالا خودتو بزار جاي من. بگذريم كه مشكل به همين جا ختم نميشه. ممنون مي شم كه راهنماييم كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)