قبلا پینگش خوب بود ولی الان یه کم بالا هست.
این که گفتی سرعت دانلود آنا روی 108 هست من تا حالا ندیدممنم الان دو سه سالی هست که مشتری آنا هستم.
(رودکی 366)
قبلا پینگش خوب بود ولی الان یه کم بالا هست.
این که گفتی سرعت دانلود آنا روی 108 هست من تا حالا ندیدممنم الان دو سه سالی هست که مشتری آنا هستم.
(رودکی 366)
نمیدونم باید چیکار کنم ، وقت این ماه من داره تموم میشه اما هنوز تصمیم نگرفتم کدوم شرکت برم :(
واسه منم پینگ خیلی مهمه !!
سرویس ویژه آنا هست ماهی 19 تومن .
البته یه چیزی هم اینکه خیلی ها فکر میکنن مثلآ اگه یه فایل از رپید بگیرن اون همون سرعت دانلودشونه . یا حتی اگه speedtest بگه سرعت دانلودت این لحظه این بود پس همینه ! 5 6 تا لینک مستقیم همزمان از چنتا سایت بذار دانلود کنارشم یه 2 3 تا تورنت داشته باش بعد با یه برنامه Bw monitor ببین چه می تازه این اینترنت ایرااان D: ((;
برای من تو این حالت 7 8 تا دانلود همزمان ندیدم از 108 پایین بیاد ...
سلام به همه دوستان
***(نظر شخصي بدور از هرگونه غرض ورزي)***
خيلي ها ميپرسن كه كدوم ISP بهتره و بهتره از كدوم سرويس استفاده بكنيم.
بنظر من هر كسي بايد اول به اين سوال جواب بده كه از اينترنت قراره چه استفاده اي بكنه؟
چون بر حسب نياز هستش كه براي يه نفر ميزان سرعت و حجم اهميت پيدا ميكنه.
مثلا كسي كه ميخواد دانلود كنه براش هم سرعت و هم حجم مهم هستن و به دانلود كمتر از 120kb
راضي نميشه ولي كسي كه هر روز حداكثر 3-2 ساعت اينترنت لازم داره و بيشتر وبگردي ميكنه
و اخبار ميخونه و چيز پر حجمي دانلود نميكنه يه سرويس ارزون قيمت با سرعت و حجم نه چندان زياد
ممكنه راضيش بكنه.(البته شايد)
اما از قرار معلوم خيلي ها هم خدا رو مي خوان هم خرما رو!!! يعني يه سرويس با قيمت مناسب ،
سرعت زياد،حجم مناسب (احيانا نا محدود) و عدم افت سرعت دانلود در شب و پينگ پايين و ثابت.
همچين سرويسي رو بايد در كره جنوبي دنبالش گشت نه در ايران !
سرويسهايي كه در ايران ارائه ميشه از چند فاكتوري كه دارن معمولا چندتاش مناسب
نيستن مثلا يه سرويس سرعت خوبي داره ولي افت دانلود در شب داره يا قيمتش زياده.
در مورد ISP ها بايد بگم اونهايي كه در يه شهر جديدالتاسيس هستن مثل ماكس نت اروميه اوايل
خيلي خوب جواب ميدن ولي بعد از افزايش تعداد يوزرهاشون كمي دچار افت نسبت به اوايل كارشون ميشن.
ولي با اين حال كيفيت سرويسهاشونو حفظ ميكنن چون براي شركتهاي بزرگي مثل صبانت يا شاتل
كسب اعتبار بر كسب درآمد اولويت داره.يعني چند سال ديگه مثلا ماكس نت، همين خدماتي كه الان ميده رو
ارائه خواهد داد(با توجه به افزايش تعداد يوزرهاش)مطمئنا با شرايط و كيفيت خيلي بهتري نسبت الان.
چون حجم سرمايه اي كه در اين راه قرار دادن رقم بسيار بزرگيه و اگه فقط به فكر چاپيدن جيب مردم باشن
در سرمايه گذاريشون شكست ميخورن.يعني راضي كردن مشتري به نفع اونهاست پس به هر قيمتي شده
سعي ميكنن تا مشتري هاشون راضي باشن و اين راضي بودن يعني كسب اعتبار و افزايش درآمد براي اونها.
متاسفانه ISP هاي قديمي اروميه مثل "آنا" كاري ميكنن كه يه نفر بياد و اونها رو "بي تربيت" خطاب كنه !!!
چرا؟ براي اينكه يكه تاز ADSL اروميه بودن و فكر ميكردن اونايي كه سرويس مناسب ميخوان اول و آخر
بايد بيان سراغ اونا اما الان با اومدن رقباي گردن كلفتي مثل ماكس نت،پارس آنلاين،شاتل و بزودي صبانت
مطمئنا به تكاپو افتادن ولي چون اعتبارشونو تا حدي ازدست دادند در جذب كاربر خيلي موفق نخواهند بود.
همه اينارو گفتم تا بگم كه مطمئنا خريد از ISP هاي بزرگ مثل پارس آنلاين ، ماكس نت ،شاتل وصبانت
بنفع ما خواهد بود ، اما اينكه كدوم سرويس مناسبه كاملا بستگي به نياز خودتون و بودجه تون داره.
من خودم قصد دارم از ماكس نت بگيرم چون هم ارزون ميده و هم اينكه فعلا زياد يوزر نداره.
Last edited by urumchi; 28-01-2011 at 01:04.
سلام به همه دوستان
مي خوام اكانت 128kb سه ماهه نامحدود از ماكس بگيرم كه 46000 تومن هزينه داره يعني به ازاي هر ماه15300 تومن.
بنظر شما ارزششو داره يا نه؟ و اينكه سرعت دانلودش چقدر ميتونه باشه؟
شنيدم اكانتهاي نامحدود سرعت دانلودشون حداكثر به 50 ميرسه ، درسته؟
منون ميشم راهنماييم كنين
خوب معلومه که سرعت نامحدود کمتره شاید به 50 هم نرسه به نظر من شما همون سه ماهه محدود بگیری بهتره من امروز رفتم و تمدید کردم تا سه ماه دیگه هر شب هم میتونی تا 2 گیگ دانلود کنی
آقایون سرعت و پینگ مخابرات چطور هست؟ قیمتاشون خیلی مناسب هست! میشه گفت مفت هست! 128 حجم یک گیگ 6.5 تومن!
مساله اينجاست كه من ساعت2شب بيدار نيستم تا دانلود كنم.من روزها on ميشم.شبها هم حداكثر تا5/12 بيدارم.
اگه نامحدود داشتم روزها دانلود ميكردم.البته ميتونم با يه سري برنامه كاري كنم تا سيستم خودش ساعت2 شب دانلود كنه ولي اونم مشكل برام درست ميكنه.
هر گردي گردو نيست !
فكر نكنم خيلي وضعيت خوبي داشته باشه ولي ارزون بودنش مزيت مهميه.فكر كنم تنها مزيتش همين باشه.
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
راستش من منتظر بودم صبانت بياد ولي مثل اينكه چند هفته اي طول خواهد كشيد.اگه صبا بياد اولين نفر خودم اكانت ميگيرم ازشون.حالا كه صبا نيست ميرم از ماكس ميگيرم.
فکر نکنم کسی که دانلود میکنه شب تا ساعت 2 بیدار بمونه یک سری برنامه هم نیمخواد 80 ٪ ملت با دانلود منیجر دانلود میکنن خودش شروع میکنه و خودش خاموش میکنه در ضمن اگه نامحدود بگیری سرعت میده بهت ثانیه 16 کیلوبایت یعنی باید اون فایلی که میتونی 1 ساعته دانلود کنی باید 10 ساعته دانلود کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)