دوستان در مورد اون هزینه نصب بگم که تو اکثر شرکت ها اگه خودتون مودم رو نصب کنید فقط باید هزینه مخابرات بدید که 5 تومن هست .. من خودم همین کار رو کردم ... صبا نت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان در مورد اون هزینه نصب بگم که تو اکثر شرکت ها اگه خودتون مودم رو نصب کنید فقط باید هزینه مخابرات بدید که 5 تومن هست .. من خودم همین کار رو کردم ... صبا نت
سلام عزیز گرامی بزرگوار . . . .
10 تومن هزینه ی نصب اولیه
ارس گستر اگه منظورت همونی باشه که غرفه وسط نمایشگاه بوود نماینده ی عصر انتقال داده ی تهران هست
زیاد چیزی ازش دیده نشده
ولی برا یوزرا هیچ وقت رفتن سراغ شرکتای تازه وارد صرف نمیکنهیادت باشه بجز زمانی که یه امتیاز عالی بده برات
مثلا آی نت میگفت که یک ماه رایگان میدم یا ماکس نت 15 درصد تخفیف میداد
حالا که کارت دانلوده سرویس ماکس نت ( برو سایتش قیمتاش یادم نیست ولی از همارا بیشتره ) و همارا هست ( خانگی / سه ماهه 51 تومن / ماهانه میشه 17 تومن / نا محدود )
ممنون از توضیحاتت.فکر کنم همارا از همه بهتره.شرکت درست حسابی به غیر از همارا و مکس نت هست؟
فرق Adsl با Adsl2+ از نظر کارایی چقدره؟
به نظرتون 128 نامحدود همارا خوبه؟
ما که از تهران خیری نبردیم ، امیدوارم شما تو تبریز حالشو ببرید
فرق اصلی در مدرن بودن تکنولوژی و کیفیت و حداکثر سرعتی هست مه میشه روی خط ADSL2+ ارائه داد که البته حداکثر سرعت برای ایران معنی نداره و شما بیشتر باید روی کیفیت حساب باز کنید مثل اینکه به هیچ وجه disconnect نمیشه هر جوری نویزی هم رو خط میخواد باشه.
فرقشون رو پیدا کردم
تفاوت ADSL و ADSL2 فقط در حداكثر فاصله مشترك از مركز مخابراتي ميباشد كه در Adslاين مسافت 5 كيلومتر و در ADSL2 حدود 7 كيلومتر ميباشد . همچنين حداكثر ميزان پهناي باند در ADSL براي دانلود8Mb وبراي ارسال 1Mb ميباشد ولي در ADSL2 به ترتيب 2Mb و 9Mb ميباشد.
5 کیلومتر تو تبریز از کجا تا کجا میشه؟
گشتم نبود نگرد نیست
البته شاتل هست که سرویساش محدوده
دوستمون که کارش دانلوده بنابراین سرویسای محدود حجمی شاتل بدردش نمیخوره
فکر کنم تنها راه انتخاب همین باشه نه ؟
تبریز تو ایران بالاترین سرعت دانلود رو داره ( SpeedTest.net )
اگه نویز اساسی باشه کاربر خودش دیس کانکتش میکنه تا اعصابش دیسکانکت نشه
این سرعتایی که نوشتی هیچکدوم رو ما تو خواب هم نمیتونیم ببینیم پس در عمل تکنولوژی جدید بودن یا نبودنش فرق نداره
مثل ایکه شما داری میری گوشی بگیری میگی آقا یه گوشی بده که قابلیت مکالمه ی تصویری و HSPDA داشته باشه در صورتی که نمیتونی ازش استفاده کنی
فاصله از Isp چقدر مهمه؟مرکز تلفن ما ولیعصر هست.فاصله کدوم Isp از این مرکز کمتر از 5 کیلومتره؟
(الان میگین میخایی یه اینترنت بگیری ما رو کشتی)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)