جناب "REGISTERED USER & pami_wega" از راهنماییاتون بسیار ممنونم،من خودم روی pc خودم این کارها رو کردم،پس به راحتی میشه،اره؟مشکلی پیش نمیاد براش یعنی؟
جناب "REGISTERED USER & pami_wega" از راهنماییاتون بسیار ممنونم،من خودم روی pc خودم این کارها رو کردم،پس به راحتی میشه،اره؟مشکلی پیش نمیاد براش یعنی؟
تنها فرق پی سی با نوت بوک داشتن کنترلر هارد هست که ممکنه در شماسایی هارد موقع کار مشکل بیاری![]()
ای داد بیداد،من والا اینی که گفتید رو نمیدونم منظورتون چی هست؟(داشتن کنترلر هارد)من از خیرش گزشتم،همینطوری کار میکنم،یا شایدم بردم پیش یک انسان وارد به کار،میترسم دست بزنم از بیخ و بن به نابودی بکشه این لپتاپ فکسنی.ممنون از شما دوست خوب.
هیچ شخصی واردتر از خودت نیست ... اونایی که توی بازار هستند بجز کاربلد ها و نمایندگی ها ، خودشون کاملا بی سوادند !
سلام من dell 1525 دارم.
ویندوز ویستا basic home داره.وقتی میخوام روشنش کنم ارور windows error recovery میده که 2 تا گزینه میده:
lunch startup repair که 6 تا گزینه داره که اخریش restor factory هست ولی هر کدومو میزنم ارور میده.
start windows normally که دوباره راستارت میشه.
چی کار کنم.
میتونم از اول خودم xp نصب کنم و ÷ارتیشن بندی کنم؟
اقا دستت درد نکنه،اره خوب،من خودم رشته ام pc هست،این کار هاو بلدم،ولی حوصله خراب شدنو دردسر این رو ندارم،یک سوال داشتم،البته میدونم اینجا جاش نیست،ولی اگه شما اطلاعی دارید بهم بگید.اقا یک نرم افزار هست به نام "Cryptic Disk"که این درایو های pc رو اینکریپت میکنه،بعد شما اگه میدونیداز این نرم افزار،اگه من سیستم عامل رو عوض کنم ایا این درایو که اینکریپت شده ظاهر میشه یا خیر باید نرم افزار رو دوباره نصب کنم که بتونم بیارمش؟(دیگه ببخشید که اینجا گفتم و اگه واضح نگفتم)
سلام به همه دوستان
من لپ تاپ دل 1525 دارم که روی این دستگاه vista home basic نصب هستش
به علت محدود بودم امکانات این ورژن ویستا می خواستم هارد دستگاه را پارتیشن کنم و روش نسخه ultimate ویستا را نصب کنم
حالا سوالم اینه که آیا با پارتیشن کردن و و عوض کردن ویندوز به نسخه ultimate اگه لازم شد میشه از recovery دستگاه استفاده کنم یا کلا recovery دستگاه دیگه بلا استفاده میشه و به درد نمی خوره؟؟
سوال دوم این که وقتی دستگاه recovery بشه پارتیشن ها از بین میرن یا ترتیب پارتیشن ها حفظ میشه؟؟؟ (غیر حالت factory restore)
یه راهنمایی کوچیک کنید ممنون میشم
Last edited by happyfeat; 01-03-2009 at 19:45.
1- اگر به تنظیمات اصلی پارتیشن C و پارتیشن مخفی ریکاوری دست نزنید ، ریکاوری از روی هارد مشکلی نداره ... اما وقتی DVD ویندوز و app ها را دارید ، زیاد نگران پاک شدن کنسول ریکاوری هارد نباشید ...
2- خیر فقط محتویات پارتیشن C پاک میشه ... حداقل برای پارتیشن C حدود 30 گیگابایت در نظر بگیرید تا مشکلی از لحاظ کمبود جا هنگام ریکاوری پیش نیاید
![]()
سلام, خیلی ممنونم از این پست و وقتی که برای درست کردن و جواب دادن به سوالاش میذارید. من این روش را اجرا کردم(با موفقیت!!),آیا این امکان وجود داره که بعدا مقداری از ظرفیت درایو جدید را به درایو قبلی برگردونیم؟
بله ، البته نه با این روش ، بلکه با استفاده از یک نرم افزار حرفه ای تر که قبلا ذکر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)