تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 99 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ardavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

من خودم با Acronis کار کردم و خیلی خوب عمل میکنه و بدون نیاز به فرمت کردن میتونین رو پارتیشن ها تغییرات دلخواه بدین و میتونین Hiren's Boot CD 9.7 رو دانلود کنین ( من خودم دانلود کردم حدود 130 مگابایت ) و همراه این CD یه مجموعه کاملی از برنامه های مخصوص پارتیشن بندی و تخصصی هارد دیسک هست که برای هر دستگاهی لازمه و خود CD بوت هست و کار کردن باهاش هم راحته ...
    جناب "REGISTERED USER & pami_wega" از راهنماییاتون بسیار ممنونم،من خودم روی pc خودم این کارها رو کردم،پس به راحتی میشه،اره؟مشکلی پیش نمیاد براش یعنی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

جناب "registered user & pami_wega" از راهنماییاتون بسیار ممنونم،من خودم روی pc خودم این کارها رو کردم،پس به راحتی میشه،اره؟مشکلی پیش نمیاد براش یعنی؟
    تنها فرق پی سی با نوت بوک داشتن کنترلر هارد هست که ممکنه در شماسایی هارد موقع کار مشکل بیاری

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

تنها فرق پی سی با نوت بوک داشتن کنترلر هارد هست که ممکنه در شماسایی هارد موقع کار مشکل بیاری
    ای داد بیداد،من والا اینی که گفتید رو نمیدونم منظورتون چی هست؟(داشتن کنترلر هارد)من از خیرش گزشتم،همینطوری کار میکنم،یا شایدم بردم پیش یک انسان وارد به کار،میترسم دست بزنم از بیخ و بن به نابودی بکشه این لپتاپ فکسنی.ممنون از شما دوست خوب.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

هیچ شخصی واردتر از خودت نیست ... اونایی که توی بازار هستند بجز کاربلد ها و نمایندگی ها ، خودشون کاملا بی سوادند !

داره خودمونی میشه baby27784's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من dell 1525 دارم.
    ویندوز ویستا basic home داره.وقتی میخوام روشنش کنم ارور windows error recovery میده که 2 تا گزینه میده:

lunch startup repair که 6 تا گزینه داره که اخریش restor factory هست ولی هر کدومو میزنم ارور میده.

start windows normally که دوباره راستارت میشه.

چی کار کنم.

میتونم از اول خودم xp نصب کنم و ÷ارتیشن بندی کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    شیراز

10

هیچ شخصی واردتر از خودت نیست ... اونایی که توی بازار هستند بجز کاربلد ها و نمایندگی ها ، خودشون کاملا بی سوادند !
    اقا دستت درد نکنه،اره خوب،من خودم رشته ام pc هست،این کار هاو بلدم،ولی حوصله خراب شدنو دردسر این رو ندارم،یک سوال داشتم،البته میدونم اینجا جاش نیست،ولی اگه شما اطلاعی دارید بهم بگید.اقا یک نرم افزار هست به نام "Cryptic Disk"که این درایو های pc رو اینکریپت میکنه،بعد شما اگه میدونیداز این نرم افزار،اگه من سیستم عامل رو عوض کنم ایا این درایو که اینکریپت شده ظاهر میشه یا خیر باید نرم افزار رو دوباره نصب کنم که بتونم بیارمش؟(دیگه ببخشید که اینجا گفتم و اگه واضح نگفتم)

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من لپ تاپ دل 1525 دارم که روی این دستگاه vista home basic نصب هستش
    به علت محدود بودم امکانات این ورژن ویستا می خواستم هارد دستگاه را پارتیشن کنم و روش نسخه ultimate ویستا را نصب کنم
    حالا سوالم اینه که آیا با پارتیشن کردن و و عوض کردن ویندوز به نسخه ultimate اگه لازم شد میشه از recovery دستگاه استفاده کنم یا کلا recovery دستگاه دیگه بلا استفاده میشه و به درد نمی خوره؟؟
    سوال دوم این که وقتی دستگاه recovery بشه پارتیشن ها از بین میرن یا ترتیب پارتیشن ها حفظ میشه؟؟؟ (غیر حالت factory restore)
    یه راهنمایی کوچیک کنید ممنون میشم
    Last edited by happyfeat; 01-03-2009 at 19:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

حالا سوالم اینه که آیا با پارتیشن کردن و و عوض کردن ویندوز به نسخه ultimate اگه لازم شد میشه از recovery دستگاه استفاده کنم یا کلا recovery دستگاه دیگه بلا استفاده میشه و به درد نمی خوره؟؟
    سوال دوم این که وقتی دستگاه recovery بشه پارتیشن ها از بین میرن یا ترتیب پارتیشن ها حفظ میشه؟؟؟ (غیر حالت factory restore)
    1- اگر به تنظیمات اصلی پارتیشن C و پارتیشن مخفی ریکاوری دست نزنید ، ریکاوری از روی هارد مشکلی نداره ... اما وقتی DVD ویندوز و app ها را دارید ، زیاد نگران پاک شدن کنسول ریکاوری هارد نباشید ...

2- خیر فقط محتویات پارتیشن C پاک میشه ... حداقل برای پارتیشن C حدود 30 گیگابایت در نظر بگیرید تا مشکلی از لحاظ کمبود جا هنگام ریکاوری پیش نیاید

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام, خیلی ممنونم از این پست و وقتی که برای درست کردن و جواب دادن به سوالاش میذارید. من این روش را اجرا کردم(با موفقیت!!),آیا این امکان وجود داره که بعدا مقداری از ظرفیت درایو جدید را به درایو قبلی برگردونیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله ، البته نه با این روش ، بلکه با استفاده از یک نرم افزار حرفه ای تر که قبلا ذکر شد

12. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •