سلام دوست من
من چند وقت پیش به این تاپیک اومدم و از راهنمایی های کامل شما هم در این زمینه استفاده و حدود 6 و یا 7 سی دی ویندوز هم با این روش رایت کردم و نتیجه نگرفتم ! ولی حالا می خوام دوباره یه بار دیگه برای یاد گیری کامل این موضوع همه چیز رو از نو شروع کنم !
سوال : می تونم یه سی دی ویندوز با این روشی که گفتین درست کنم و مجموعه ای از تمام درایور ها رو داخلش بریزم که دیگه روی هر سیستم خونگی و لبتاپی جواب بده ؟!
همون طور که خودت می دونی بهترین گروهی که ویندوز XP کامل و بدون دستکاری شده توی شبکه برای دانلود می دن گروه eth0 هست که واقعا ویندوزهای آپدیت شده خوبی می دن ! من متاسفانه روی ویندوزهای این گروه و یه سی دی ویندوز دیگه بود که امتحانش کردم و جواب نگرفتم !
حالا شما خودت یه ویندوز خوب یعنی خیلی خوب برای این کار بهم معرفی کن و من دانلودش کنم و عملیات دانگرید رو روش انجام بدم ! فقط ویندوزهای گروه eth0 هم مدیا پلیر 11 و اینترنت اکسپلورر 7 رو ویندوزشون بود حالا اگه شما یه ویندوز این شکلی برای دانلود داشتی بهتر ! ولی بازم میگم ویندوزهای گروه eth0 واقعا کیفیت خوبی دارن یه ویندوز در حد اونا برام معرفی کنی !
با تشکر از شما