تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 1178 اولاول ... 3844454647484950515258981485481048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من هم شرمنده اونقدر سوالاتت زیاده و بهم ریخته که وقت خوندنش رو ندارم ... خیلی هاش تکراری و واقعا ابتداییه

لطفا سوالات مهم ات رو خلاصه کن

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    امروز با يه فروشنده صحبت مي كردم. مي گفت 2750 خرابي زياد داره. نظر شما چي هست؟
    و كلا 14" چه مدلي پيشنهاد ميديد؟ (ترجيحا hp از گفته هاي شما به hp رسيدم (جهت برنامه نويسي))

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اما سوالات :

1- با توجه به موارد ذکر شده سرعت هارد روی کدام قسمت ها تاثیر داره ؟ و چقدر تاثیر داره ؟

2- LCD HP 6755 آیا مشکلی داره که توی سایت دیجی کالا گفته شده ؟

3-من تو تمام این لپ تاپ ها بلو-ری ندیدم !؟ مگه تا الآن نیومده ؟ آیا اگه بیاد زیاد توسر قیمت نمیخو ره ؟

4- پورت سریال یا 323 چیه ؟

5- با توجه به خواسته های من باید به RAM , CASH یا دور هارد توجه بیشتری بکنم ؟
    ( کدام به ترتیب مهم هستند ؟)

6- بحث سیستم عامل رو خوب متوجه نشدم !! آیا روی مدلهای مثلا INSPIRON 1520 یا HP 6755 ویندوز

XP نصب میشه یا نه ؟ برام خیلی مهمه ؟

7- جناب REGISTERED USER عزیز ، شما یکجا گفتی AMD TURION X2 از INT EL بهتره ، ولی در

مطلب 361 INTEL رو بالاتر دونستی ؟

با توجه به 2 مدل HP 6755 و HP 6750 تفاوت قیمت AMD X2 با INTEL ، خیلی زیاد نیست . چرا که

6755 رم 2 ، کش 4 و COR2DUO 2.4 هست و

6750 رم 1 ، کش 2 و TURION X2 2.4 هست ، و تفاوت قیمت 200000 هزار تومان به خاطر افزایش رم

و کش 6755 هست.

یا این حال ، شما کدام رو ترجیح می دهید.

8- باتوجه به پول و نیازهام کدوم مقرون به صرفه تر است ؟ ( با در نظر گرفتن آینده نگری )

( می تونم تا1400 هزینه کنم ، مهم انتخاب بهترین حالت هست ، چون بودجه ام رو پس انداز کردم می خوام

بهترین حالت رو برگزینم به همین خاطز تمام مطالب رو خوندم .)

9- شما که دستی در بازار دارین ، چقدر احتمال افت قیمت تا 2 یا 3 هفته آینده هست ؟ ( با توجه به عرضه

محصولات جدید و شرایط بازار ایران )

10- آقای REGISTERED USER عزیز ، شما در مطلب 385 امرتات رو بهتر از بقیه و در مطلب 353 زیگورات رو بهتر

از بقیه دونستید. حالا به نظر شما کدوم بهترند ؟

البته به شخصه می خوام ریسک کنم و پول پای گارانتیهای آشغالی ندم ؟ نظر شما در این باره چیه ؟

11- CPU CORE2DUO 2.4 اینتل با چه CPU از کامپیوترهای خونگی برابری میکنه ؟

12- در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ب HP جزء برترین ها نیست ؟

این مسئله من رو به تامل واداشت . نظرتون در اینباره چیه ؟ راستش یه ذره بین dell و hp به تردید افتادم .

13- تمام cpu core2duo intel ، ب Santarosa هست ؟ یا از یه مرحله به بعد اینجوری هست ؟

14- بالاخره تفاوت HP رو با HP-COMPAQ نفهمیدم !!!!! ؟؟؟؟؟

1- توضیح داده شده بود چطور سوال میکنی اگر میگی خوندی ؟ در لود بازی ها و برنامه ها و کپی کردن فایل ها موثره و بیشتر از اون هم مقدار بافر هاردش مهمتره تا سرعتش ... بافرهای که یکی هست اما هارد 7200 دور بهتر جواب میده

2- لینک مشکل لطفا !!! من اصلا چرندیات این سایت رو قبول ندارم ... بقیه ریویوو ها رو ناقص ترجمه میکنه با نظراتش برای فروش جنسش ارائه میده !!!

3- وقتی کاربردی نداره برای چی بزارند؟ بلوری فقط توی سونی سری FZ و AR متداول هستند و فقط هم جنبه تبلیغاتی داره و بدرد هم نمیخوره واسه این مملکت ! HD DVD هم که به نظرم کاربردش بیشتره توی سری Qosmio توشیبا ... پس کلا HD DVD و BLURAY رو بنداز دور ... هر وقت نیاز داشتی ( شاید چند سال دیگه ) و اگر بپ تاپت رو نفروخته بودی درایو EXTERNAL رو بخری بهتره

4- پورت سریال یا RS 232 یم اتصال سریال هست که لپ تاپ ها را به دستگاه هایی که این پورت رو دارند وصل میکنه ... بیشتر به درد کارهای صنعتی و فلش کردن و اینا میخوره نه بدرد کار شما

5- به همه توجه کن ... هم کش و هم هارد و هم رم .... و بیشتر از اینا گرافیک قوی برای کارت ... سایز مانیتور هم که هر چی بزرگتر بهتر البته اگر محدودیت حمل و نقل نداری ... بودجه ات حرف اول رو میزنه و گرافیک و سی پی یو برای رندر کردن حرف دوم

6- نصب میشه ... نصب نشدن نداریم همیشه راهی هست اما مشکل درایورهاست که اونم حل میشه با کمی سختی و هزینه !

7- من کی گفتم بهتره ؟ من گفتم اگر بودحه ات به اینتل 2.2 یا 2.4 با کش 4 نمیرسه میتونی AMD x2 رو به عنوان جایگزین انتخاب کنی چون از قدرت کم نمیاره

8- اگر بودجه بیشتر بذاری و XPS M1530 رو انتخاب کنی ( تا 1.600.000 ) از همه انتخاب های موجود بهتره و در قدرت کمتر روی برند های 15 اینچی HP فکر کن ... فقط 15 اینچ چون برای کارت مناسبه و کمترش پشیمون میشی

9- افت قیمت دو حالت داره: 1- به صورت آرام که در اثر رقابت با برند های دیگه اتفاق میفته 2- به صورت شدتی که میبینی توی یک هفته 100 هزار تومن میاد پایین و بعلت ورود برندهای جدید با قیمت مناسب تر هست .... مثلا HP ها افت شدتی دارند و توی یک مدت رنج ثابتی دارند اما دل ها افت کم دارند و میبینی توی چند ماه فقط 50 هزار تومان افت داشته

10- هر دوی آنها خوب هستند ولی نظر من روی اینه که کلا گارانتی توی ایران یعنی هیچ

11- با همون رده خودش ... چرا باید فرق داشته باشه ؟ بایید ببینی توی سری E اینتل Desktop چه rate ای گرفته ... اینو باید بری توی سایت های ریویوو ببینی

12- این سوال مسخره بود ... یکم فکر کن به حرف هات و پست های قبلی میبینی ... هر لپ تاپی یه کارایی داره وگرنه همه یکی بودند که !!!

13- بله ... جدیدا باس همه اونها 800 هست اما مثلا T7200 داشتیم که باسش 667 و سانتا نبود ... اما T7250 سانتا بود ... کلا بالای سری T7300 خریداری کن

14- کمپانی HP یک سری لپ تاپ هاش رو با ادغام شرکت pavilion میزنه با یک کلاس و یک سری با کلاس compaq که مهندسی و ارزان هستند .... فرق نداره کیفیت یکی هست و برند هم یکی ... اما سری pavilion به خاطر طراحی زیبا و قدرت زیاد بهترند و گرانتر !

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

مطالبت جالب بود منم استفاده کردم .
    موفق باشی دوست عزیز

داره خودمونی میشه hamid-m2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان من ميخاستم لبتاب بخرم بين شركت دل و سوني گير كردم لطفا نظر بديد كدوم بهتر است

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سونی گرون
    دل قیمت مناسب کیفیت قطعات

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- یکی میتونه مشکلات اساسی Hp رو (اگه وجود داره!) بگه؟
    2- در ضمن رجیستر جان، فرق ویستا 32 بیت با 64 بیت چیه و چرا 32 بهتره؟ تو سایت Hp که داشتم کانفیگورم رو درست میکردم فرق قیمتی بین این دوتا نبود (جزو Offer هاش بود) پس برام فرقی نمی کنه. لطفا در این مورد خوب راهنمایی کنین. ممنون!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان من ميخاستم لبتاب بخرم بين شركت دل و سوني گير كردم لطفا نظر بديد كدوم بهتر است
    اصولا دل طرفدار بیشتری داره نسبت به سونی چون :

1- در یک رنج قیمت قطعات بهتر و بالاتری داره و همه جا خدمات و سرویس هاش رو میدن

2- اپن سورسه

3- عمر باتری بیشتره

4- قطعاتش ارزانتره و سازگارتره

5- گارانتی خوبی براش میدن و اختلاف قیمتی هم با خارج کشور نداره

اما بعضی ها سونی رو ترجیح میدن چون :

1- کیفیت تصویر مانیتورهاش خوبه چون تکنولوژی اختصاصی XBrite رو داره و همینطور HC و Full HD در بعضی مدلها و همینطور کیفیت قطعات در مدلهای جدیدش خیلی خوبه

2- طراحی اش شیک و ظریفه و کلاسش بیشتره و صدای اضافه و نویز نداره

3- تو بورسه و دست دومش خوب فروش میره

حالا ببین جزو کدوم دسته ای ؟؟؟
    Last edited by REGISTERED USER; 17-05-2008 at 23:17.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- یکی میتونه مشکلات اساسی Hp رو (اگه وجود داره!) بگه؟
    نور صفحه یکم کمه
    در مدلهای ساخت چین جدیدا کیفیت مونتاژ کمی افت کرده اما بازم خوبه
    به ضربه کمی حساسه و ظریف
    یکم حرارت زیادی ایجاد میکنه
    کیبوردش زیادی راحته !

- در ضمن رجیستر جان، فرق ویستا 32 بیت با 64 بیت چیه و چرا 32 بهتره؟ تو سایت Hp که داشتم کانفیگورم رو درست میکردم فرق قیمتی بین این دوتا نبود (جزو Offer هاش بود) پس برام فرقی نمی کنه. لطفا در این مورد خوب راهنمایی کنین. ممنون!
    32 بیت بهتره چون تمام نرم افزارهای با اون سازگارند وگرنه برای لپ تاپ فرقی نمیکنه ... مشکل با نرم افزارهای آتی هست که میخوای نصب کنی

آخر فروم باز ganje nahofte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

لپتاپ های آی بی ام - لنو وو چجوریاست؟ قیمتهاشون چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •