خب+ خیلی گوشیها موقع شارژ داغ میکنند
حتی موقع کار با جی پی اس
این مشکل ممکنه طبیعی باشه
خب+ خیلی گوشیها موقع شارژ داغ میکنند
حتی موقع کار با جی پی اس
این مشکل ممکنه طبیعی باشه
سلام دوستان
برای hd 2 برنامه ای دارین که trail نباشه ؟
از برنامه های resco یا spb
مسنجر im+ هم اگه دارین برای hd2 من خریدارم
البته فقط آخرین ورژن
این برنامه رو هم خریدارم
Sunnysoft InterWrite Keyboard Arabic - Windows Mobile 6.5
در حال حاضر این تنها فارسی سازِ مخصوص win 6.5 هست
اگه کسی این برنامه ها رو داره اعلام کنه لطفا
با تشکر
![]()
سلام.
برنامه هایی که میخوای رو مشخص کن رسکو و SPB شاید بالای 100 تا برنامه داشته باشن شما چی میخوای.نه اینکه دیگران چی دارن![]()
سلام
مخلصیم
من مسنجر آی ام پلاس و مسافت سنج و فایل اکسپلورر و اس پی بی برین و arabizer ( اخرین ورژن ) از همش برم مهم تره
اگه اون فارسی سازِ مخصوص 6.5 رو هم دارین من میخرم
Sunnysoft InterWrite Keyboard Arabic - Windows Mobile 6.5
چون من کارت ویزام رو باطل کردم سالها قبل و ترایلش رو هم خواستم نصب کنم ببینه چطوریه اما نصب نمیشه
با تشکر
![]()
سلام دست همتون درد نكنه مي خواستم بدونم فايلهاي cab را در كدام پوشه htc hd بايد قرار داد
فايلهاي cab فايل هاي نصب پاكت پي سي هستند
اين برنامه و بازيها را فقط كافي كپي كني يه جايي از گوشي
بعد بري روش و نصبش كني
آقا من یه برنامه میخام که عکاسی با htc hd رو راحت کنه چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنین
میخام با کیفیت و راحت عکاسی کنم
IM Plus رو میتونی از لینک زیر دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید امیدوارم تکراری نباشه
من یه دوستام گوشی G1 داره خیلیم روش برنامه نریخته فک کنم اصلا برنامه نریخته. می خواستم بدونم برنامه هایی که روی سیستم عاملش (فک کنم آندروید باشه) کار بده و خوب باشه رو از کجا پیدا کنم؟
مثلا یه چیزی می خواد که اس ام اس فارسی بخونه و حتا بتونه بفرسته. و برنامه کاربردی دیگه.
اینم لینک گوشیش. ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستت G1 رو نو خریده یا دسته دوم؟؟!!
آخه داداشه من یکی داشت چند وقت پیش ازش دزدیدن...نامردا 3 نفری خفتش کرده بودن (کجایی نفس کش!!)
حالا گفتم شاید دست به دست شده افتاده دست دوست شما آخه تو ایران 20 تا هم ازش نیست!!
برنامه خیلی خیلی کم داره و sms فارسی فکر کنم باید قیدشو بزنی چون تا وقتی گشتم پیدا نکردم!!
دو سه تا بازی داشت که با کلی دنگ و فنگ نصب شدن ولی نرم افزار فقط یادم میاد یه پلیر براش پیدا کردیم که مولتی فرمت بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)