تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 79 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کد داسی میخواستم که تو فایل با پسوند bat که تو ویندوز دستورات داس را اجرا میکنه شمارش معکوس درست کنه یا دستوری باشه که یه اجرا را با چند دقیقه تاخیر انجام بده
    داس یا کنسول؟!!!!
    به هر صورت،شما میتونین با یه حلقه ی for یا شایدم while این کار رو انجام بدی....

در آغاز فعالیت tigersaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من به c++ آشنایی زیادی ندارم .این ترم هم 4 واحد مبانی باید پاس کنم استادمون هم هیچی یاد نداد بهمون .ولی پروژه خواسته که ماشین حساب مهندسی که مشتق تابع در یه نقطه رو بتونه مشخص کنه و چندمعادله ی چند مجهولی رو هم بتونه حل کن .الان من همه ی کارای دیگه رو انجام دادم فقط همین دو تا مونده .باید تا 3 شنبه ی هفته دیگه تحویلش بدم وگرنه 4 واحدو افتادم .از هر کی می تونه کمک کنه خواهش می کنم دریغ نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان.بنده یک سوال بسیار ساده داشتم:

در زبان VB :

می خوام 10 تا متغیر رو با یک دستور شرطی از نظر مقدار داخل اون ها بررسی کنم که آیا با هم متفاوت هستند یا نه؟!

یعنی میخوام که 10 تا متغیر رو با یک شرط بررسی کنم که همشون باهم فرق داشته باشند. چجوری میشه کدش؟!

داره خودمونی میشه asdf4040's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام من می خواستم c# یاد بگیرم فقط اگه لطف کنید چند تا کتاب خوب معرفی کنید ممنون میشم

در ضمن کدوم زبان های برنامه نویسی بیشتر از همه کاربرد دارند؟؟

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان.بنده یک سوال بسیار ساده داشتم:

در زبان VB :

می خوام 10 تا متغیر رو با یک دستور شرطی از نظر مقدار داخل اون ها بررسی کنم که آیا با هم متفاوت هستند یا نه؟!

یعنی میخوام که 10 تا متغیر رو با یک شرط بررسی کنم که همشون باهم فرق داشته باشند. چجوری میشه کدش؟!
    باید متغیر ها رو توی یه صف بچینی و هر کدومو با متغیر قبلیش مقایه کنی و And بذاری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام من می خواستم c# یاد بگیرم فقط اگه لطف کنید چند تا کتاب خوب معرفی کنید ممنون میشم

در ضمن کدوم زبان های برنامه نویسی بیشتر از همه کاربرد دارند؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

If A<> B And B<> C And C<>D And D<>E And E<> F Then دستورات End If

ممنون ولی اگه متغیر آخر با مثلا متغیر اول برابر شد اشتباه میشه که

من می خوام که شرطی رو بنویسم که اعداد10متغیر حاوی 1 تا 10 رو بررسی کنه که آیا حداقل یکی از این متغیر ها دارای مقدار مشابه دیگری هستند یا خیر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    If A<> B And B<> C And C<>D And D<>E And E<> F Then دستورات End If

ممنون ولی اگه متغیر آخر با مثلا متغیر اول برابر شد اشتباه میشه که

من می خوام که شرطی رو بنویسم که اعداد10متغیر حاوی 1 تا 10 رو بررسی کنه که آیا حداقل یکی از این متغیر ها دارای مقدار مشابه دیگری هستند یا خیر

این چیزی که من گفتم الان همه متغیر ها باید با هم برابر باشن تا شرط اجرا بشه.
    البته من نمیدونم این سوال رو کی بشما داده من توی این 5 سال سابقه برنامه نویسیم اصلاً به این اندازه متغیر توی شرط استفاده نکردم.
    اگه میخواهید فقط دوتا از متغیر ها شبیه هم باشند به جای And کلمه Or رو بذارید.و بجای <> کلمه = رو بذارید.و برای هر کدوم باید بررسی کنید.
    مثلاً A=B Or A=C Or A=D.
    حالا وقتی به B رسیدید دیگه اونو با A مقایسه نکنید چون یبار مقایسه شده.همینطور تا اینکه به آخری برسید.آخری رو با هیچکدوم مقایسه نمیکنید چون مثلاً اگر آخرین متغیر h باشه.هم A با h مقایسه شده و هم B و هم تمام متغیر ها با h مقایسه شدند.
    موفق باشید در پناه حق.

9. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

پيش فرض

خیلی ممنون علی جان.دستت درد نکنه!
    این راه رو میدونستم ولی چون تعداد متغیر هام زیاد بود دنبال یه راه کوچیکتر میگشتم!

میشه این 10 متغیر رو به صورت enum در بیاریم بعد بررسی کنیم که عضو اون هست یا نه؟!

ببخشید که وقتتون رو میگیرم.ولی بنده کار با enum ها رو توی vb بلد نیستم اصلا.

دانشجوی تازه واردم توی برنامه نویسی.درحد نوشتن تابع و کارکردن با حلقه ها و دودوتا چار تا بیشتر بلد نیستم توی زبون های مختلف

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    خیلی ممنون علی جان.دستت درد نکنه!
    این راه رو میدونستم ولی چون تعداد متغیر هام زیاد بود دنبال یه راه کوچیکتر میگشتم!

میشه این 10 متغیر رو به صورت enum در بیاریم بعد بررسی کنیم که عضو اون هست یا نه؟!

ببخشید که وقتتون رو میگیرم.ولی بنده کار با enum ها رو توی vb بلد نیستم اصلا.

دانشجوی تازه واردم توی برنامه نویسی.درحد نوشتن تابع و کارکردن با حلقه ها و دودوتا چار تا بیشتر بلد نیستم توی زبون های مختلف
    سلام.
    اگر تعداد متغیر هاتون زیاده و مشخص نیست چند تاست.از لیست و حلقه استفاده کنید.متغیر هاتونو در آرایه بریزید سپس با حلقه و شرط بررسی کنید.

12. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشکل visual c++ 6 با نرم افزارهای جدید microsoft

یه سوال چرا وقتی internet explorer 7 or 8 نصب میکنیم یا offic 2007 Or 2010 تو windows xp SP2 or SP3 نرم افزار c++ دیگه قسمت file-->Open یا Control+O یا Add File To Folder... از کار میوفته و این ارور رو میده؟ ( dont send ) میده

AppName: msdev.exe AppVer: 6.0.8168.2 ModName: devshl.dll
    ModVer: 6.0.8168.0 Offset: 0003eaed
    من حتی این فایل devshl.dll رو دوباره ریختم و دوباره رجیسترش هم کردم ولی مشکل حل نشد کسی میتونه کمکم کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •