آقا من تو کتابخونه آپگرید هشتم رو گرفتم و به راهم ادامه دادم تا به اونجایی که تعدادی چرخ دنده می چرخند رسیدم حالا نمی دونم از اونجا به کجا برم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
آقا من تو کتابخونه آپگرید هشتم رو گرفتم و به راهم ادامه دادم تا به اونجایی که تعدادی چرخ دنده می چرخند رسیدم حالا نمی دونم از اونجا به کجا برم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیز! وقتی وارد برج ساعت میشید باید از وسط چرخ دنده ها رد شده و خودتون رو به اتاق سلطنت برسونید.
البته آپگرید نهم قبل از رسیدن به اتاق سلطنت هست و اگه اون رو هم پیدا کنید پایان اصلی بازی رو میبینید.
من هر 9 تا آپگریدها رو گرفتم و الان تو جایی هستم که برای اولین بار شاهزاده داهاکا رو میبینه ولی از اینجا به بعدش رو نمیدونم کجا برم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
لطف كنيد و بفرماييد محل دقيق لايف آپگريد نهم كجاست؟
آيا لايف آپگريد نهم را بايد پس از زدن ماسك گرفت؟ يا هر وقت كه اراده نماييم!!!
منظور شما اينكه در كتابخانه داهاكا رو مي بينه؟
اگر در كتابخانه است بايد از سكو ها كمك بگيري و از بالاي سر ش رد بشي و با استفاده از الوارها بروي به سمت پايين كه موقع پايين آمدن داهاكا شما را مي بيند كه بايد از دستش فرار كني همين!
دوست عزیز! الان باید خودتون رو به اتاق سلصنت پیش ملکه زمان برسونید.
دوست عزیز! با فرض اینکه تمامی آپگریدها رو به ترتیب پیدا کردین و در پیدا کردن نهمین مورد مشکل دارید, مورد نهم دقیقا در تالاری بود که اولین بار با داهاکا روبه رو میشید. (در زمان حال پشت یک سنگ قایم بودید و داهاکا اقدام به شکستن در میله ایی میکنه وکسی رو پیدا نمیکنه و رد میشه) شما باید در زمان گذشته وارد تالار بشید. (راه از همون جایی هست که اولین بار وارد شدید)
Last edited by havas_1980; 20-04-2008 at 13:47.
دوست عزیز! با فرض اینکه تمامی آپگریدها رو به ترتیب پیدا کردین و در پیدا کردن نهمین مورد مشکل دارید, مورد نهم دقیقا در تالاری بود که اولین بار با داهاکا روبه رو میشید. (در زمان حال پشت یک سنگ قایم بودید و داهاکا اقدام به شکستن در میله ایی میکنه وکسی رو پیدا نمیکنه و رد میشه) شما باید در زمان گذشته وارد تالار بشید. (راه از همون جایی هست که اولین بار وارد شدید)
دوست عزيز!من هم ميدانم كه محل نهمين لايف ْپگريد در اين مكان است ولي محل دقيق آنرا نميدانم كجاست
و اگر ميشود محل دقيق آنرا لطف كنيد
با تشكر
سلام من یه مشکل دارم تو مشکلات بازی هم گفتم رفع نشد مال این بازی بود اینجا میگم اونم ریست کردن سیستممه اونجا که میخواد با اون غوله که شیر و عقاب قاطیه بجنگه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)