آقا حل شد. دستت همتون درد نکنه مخصوصا legend
باییییییییییییی...............
آقا حل شد. دستت همتون درد نکنه مخصوصا legend
باییییییییییییی...............
ببخشید من نمیدونم که این سئوال رو دارم میپرسم.
هزینه هم میفته روی قبض یا خودش وصل میشه به ماهواره ؟
نه دوست عزیز جی پی اس هزینه نداره. امواج ماهواره ای هست.
سلام آقا
اين فايلgmapsupp.img را با چي extract كنيم من با deamon tools ميخواستم بازش كنم نشد با nero هم نشد ؟
من یه 6220 کلاسیک دارم همه ی کارا رو کردم برای جی پی اس ولی وقتب گارمین یا امارت جی پی اس کام رو اجرا می کنم، یه ثانیه بعد از برنامه خارج می شه و اجازه دیدن برنامه رو اصلا نمی ده!!!
جالبه با هر دو تا برنامه همین مشکلو دارم.
ولی جی پی اس سالمه و با نوکیا مپ کار می کنه که ساپورت ایران نداره!
اگه کمکم کنید یه دنیا ممنونه تون می شم واللا...
این عینکمو کجا گذاشتم؟
اون نقشست دوست من اکستراکت نمی خواد بنداز تو پوشه گارمین.
محتویات پوشه گارمین:
ببخشیدا.کسی عکس ازمحیط برنامه وقتی نقشه تهران هست نداره؟؟؟؟؟
شما هم انقدر سوال کردی و درخواست اسکرین شات کردی یه ربع وقت می ذاشتی خودت تست می کردی.
ناراحت نشیا؟ 15 مگ دانلود دیگه انقدر دنگ و فنگ نداره![]()
Last edited by M@hdi-B; 30-03-2009 at 18:16.
نقشه تهران گارمین که در پست اول بود یکم قدیمیه یعنی مثلا در آن هنوز خیابان سئول به یادگار امام وصل نشده.
به علاوه جهت خیابان ها هم در آن لحاظ نشده و گارمین مسیرهایی به مقصد پیدا می کند که از خیابانها در خلاف جهت حرکت می کند.
کسی نقشه بهتری از تهران نداره...
میشه این نقشه کنونی را ویرایش کرد؟
آخه من يه فايل ورد آموزشي از يكي از دوستان گرفته بودم كه گفته بود بايد exrtra بشه
شايد من بد فهميدمحالا نوبت نقشه یعنی فایل 2 است که آن را اکسترکت می کنیم :
می بینیم که تعدادی فایل با پسوند gpx وجود دارد که تمام آنها را داخل پوشه Garmin\gpx روی مموری کارت کپی می کنیم.یک پوشه garmin نیز وجود دارد که آن را باز و داخل آن نقشه ایران به نام gmapsupp.img وجوددارد که آن را داخل پوشه garmin روی مموری کارت کپی می کنیم.کار تقریبا تمام است و فقط می ماند تعریف gps داخلی N95 به برنامه که بدین صورت است:بعد از اجرای برنامه :
setting\system\remote GPS\use attached GPS \enable
بدین ترتیب برنامه از GPS داخلی N95 استفاده می کند .حال برنامه را اجرا کنید و صبر کنید تا ماهواره را پیدا کند .وقتی برای بار اول برنامه را اجرا می کنید No map می زند ولی وقتی با ماهواره ارتباط بر قرار کرد دیگر نقشه ظاهر می شود.![]()
این توضیحات ناقصه دوست من. اولا گارمین و نقشه جدید اصلا gpx نداره. دوما جی پی اس داخلیه گوشی رو که همینجوری نمیشناسه. برنامه باید کرک بشه.
گارمین ورژن جدید اصلا دنگ و فنگ نداره( به غیر از مراحل کرک کردن که سادست) .یه پوشه گارمینه که کپی میشه تو مموری و یه فایل sis که نصب میشه و کرک و تمام.
در ضمن کجای این توضیحات گفته gmapsupp.img باید اکستراکت بشه؟
Last edited by M@hdi-B; 31-03-2009 at 10:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)