مولتیش بد نیست.......:...................ایفون کجا و این کجا.....قیمت 4 گیگ 230 بیشتر نباید باشه
مولتیش بد نیست.......:...................ایفون کجا و این کجا.....قیمت 4 گیگ 230 بیشتر نباید باشه
حالا آخرش مثل آیفونه یا از اون بدتره
قیمت دقیق هر ظرفیتشو نداری؟
اون فایرم ور نبود ! صفحه دانلود P2 (دانلود سنتر) سایت کره ای سامسومگ بود توش همه نوع چیزی هست !
نه مشکل نداره ! فکر کنم ورژن لایت رو دانلود کردی
بابا شوخی کردم !
شما ورژن اخر رو اگه نیاز داری دانلود کن ! ولی من پیشنهاد نمیکنم
مالتی تاچ هست ولی هنوز فایرم وری که اجازه استفاده از این قابلیت رو بده منتشر نشده !
قیمت هم امروز گرفتم میزارم تو پست بعدی
چی میگی !!!
اصلا نمیشه مقایسه کرد !
اخرین قیمت های P2 (با گارانتی سام سرویس)
2 گیگ : 195
4 گیگ : 210
8 گیگ : 258
----------------------------------
لوازم جانبی :
شارژر سامسونگ : 19
شارژر (متفرقه) : 3
قاب کریستالی : 4.5
هدفون بلوتوث : 58
همونطور که دوست خوبمون گفت ، چنین مقایسه ای درست نیست ... این دستگاهها در دو دسته کاملا متفاوت هستند ... با فرض اینکه ipod touch جزو اقوام نزدیک iphone هستش ، شاید بد نباشه این تاپیک رو یه مقدار مطالعه کنی (تقریبا میشه گفت : iphone = دوربین+ امکانات تماس + touch)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علی جان واقعآ ممنونم به خاطر این همه پست و جواب دادن های عالی و سر موقع امشب کل این 47 صفحه رو خوندم و به خیلی چیزا رسیدم من قصد خرید تاچ رو داشتم و اصلآ با p2 آشنا نبودم امروز آشنا شدم و دیدم که چیزه جالبیه با قابلیت های زیاد.من استفاده ام از بلوتوث و رادیو زیاده که فکر میکنم این بیشتر به دردم بخوره تا تاچ.فقط این سوالات رو دارم که جواب بدی ممنونت میشم :
میخوام بدونم کیفیت صفحه و اینترفیس این دستگاه مثل تاچ هست یا نه؟و کدوم بالاتره؟
از نظر قیافه فکر میکنم تاچ باید خیلی کلاس بیشتری داشته باشه ( من p2 و از نزدیک ندیدم ) درسته؟
راحتی کار انگار با این دستگاه راحت تر میشه کار کرد درسته؟
تمام قابلیت هایی که گفته شده روی هر 3 تا موجوده؟( یعنی p2 ، 2gig با 4 گیگ فرقی نداره ) ؟
انشاالله قراره تا همین یکی دو هفته پول به دستم برسه دوست دارم بهترین انتخاب و داشته باشم و از شمایی که با این دستگاها کار کردید میخوام بپرسم آخرش این رو انتخاب کنم یا تاچ رو؟از همه نظر میخوام بدونم ( البته گفتم این دستگاه نظرم رو بیشتر به خودش جلب کرده )
به خاطر همه زحمات ممنونم
ببخشید که به جایه علی جواب میدم............
کیفیت صفحهی این عالی هست ولی تو افتاب خوب نیست و تاچ از این بهتره............
از نظر من هم تاچ قیافش بهتره.........
این دستگاخ راحتی کارش بهتره..........
هیچ فرقی ندارند 2 یا 4 یا 8 گیگش ............
سلام به همگی اینم جواب شما ها
UCI همون theme یا پوسته هست !
تو برنامه Emodio یه قسمت برای ساخت تم هست که میتونی یه UCI کامل با Wallpaper و Icon بسازی
سلام خیلی لطف داری
وظیفم هست
- خوب با اگه دقت کنی تمام محصولات اپل تو زمینه ی کیفیت صفحه و اینترفیس خیلی بالا هستن
- از نظر کلاس یه جورایی مشابه هستن ولی اصلا قابل مقایسه نیستن
- P2 از نظر کار کردن راحت تره درسته . ( یکی از مشکلات تاچ اجبار در استفاده از iTunes هست )
- تمام قابلیت ها هم در تمام سایز های حافظه ( 2 و 4 و 8 و بزودی 16 گیگ) یکی هست
بازم تشکر
راستی یادم رفت بگم خسته نباشی (بابت خوندن کل صفحه های تاپیک)
بازم سوالی بود در خدمتم
دستت درد نکنه
لطف کردی
Last edited by alil1369; 23-08-2008 at 23:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)