خدا بگم چیکار کنه سنجش رو ریاضی 3 رو اضافه کرده من که هیچی بلد نیستم نه 1 نه 2 نه 3 عربی هم که صفر
بچه ها با این اوضاح امیدی هست ؟![]()
خدا بگم چیکار کنه سنجش رو ریاضی 3 رو اضافه کرده من که هیچی بلد نیستم نه 1 نه 2 نه 3 عربی هم که صفر
بچه ها با این اوضاح امیدی هست ؟![]()
امیدت به خدا باشه
میشه مثل امتحان هماهنگ ویژوال بیسیک 2 کارودانشی ها همه میگفتن خیلی سخته ولی تو مدرسه ی ما از 30 نفر 25 تا قبولی دادیم
اصل این هستش که تو تلاشت رو کردی
غصه نخور![]()
داشتم راهنمای شرکت در آزمون رو می خوندم یه نکته توش دیدم که به نظرم اومد بهتره اطلاع رسانی کنم:
داوطلبان لازم است معدل كتبي سال آخر، ميانگين معدل سه سال آخر تحصيلي وكد دانشآموزي خود را در پشتكارت ورود به جلسه يادداشت تا در جلسه آزمون در پاسخنامه در محل مشخص شده درج نمايند.
موفق باشید.
اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم خوشحال میشم.
چون من خودم هم برای کنکور کاردانی به کارشناسی که ۵ شنبه دارم نیاز داشتم اینا رو بخونم حالا هم یه مروری شد برام.
یعنی معدل هم در کنکور تاثیر داره؟ به نظر من معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه. پس چرا در این مورد چیزی اعلام نکرده بودن؟
بله که تاثیر داره حدود 25 درصد.
کجا گفتن 25% اصلا کی گفتن معدل تاثیر داره سال پیش هم این شرایط بوده.
اگرم تاثیر داشته باشه 15% هستش نه 25%.
سلام
من سه بار کنکور کاردانی کامپیوتر دادم آمارش کلا دستمه
پارسال هم قبول شدم-فقط یه چیز بگم به بچه های کامپیوتر
خاطرتون جمع کنکور امسال سوالات تخصصی اش آسونه بجاش سوالات عمومی خیلی سخته
انشاءا... که اینطور باشه.
از عزیزان کسی اطلاع دقیقی از نحوه تاثیر معدل داره چون گفتن فقط برای کنکوری های نظری معدل تاثیر داده میشه و برای فنی ها تصویب نشده.
سلام
یه نکته ای رو من تازه متوجه شدم:
هممون می دونیم که ریاضی 3 حذف شده بود و امسال دوباره اضافه شد. اما :
تو صفحه 8 و 9 دفترچه راهنما دو تا جدول هست که عناوین و ضرایب منابع آزمون رو نوشته. نکته ای که می خوام بگم اینه که متاسفانه ریاضی 3 رو تو جدول شماره 2 و به عنوان درس تخصصی با ضریب 15 قرار داده. پس حتما حواستون به این درس هم باشه.
موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)