تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 254 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون رو در مورد مطلب مجله ماشین . مقایسه 5 کشنده مطرح بازار ایران بگید.
    بهتر اين بود كه اول خودت نظرت رو بگي وبعد ما شروع كنيم.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولي حالا من چون مجله رو مطالعه كردم يه چند تا نظر ميدم.

اول اينكه نكته جالب در مقايسه اين پنج تا كشنده اينكه سه تاش مربوط به شركتهاي المانيه و از اين سه تا دو تاش مربوط به يك شركته يعني مرسدس

البته من فكر ميكنم اكسور و اكتروس كمي مظلوم واقع شدن چون اومدن اين دو تا رو كه شايد طراحي كمي قديمي داشته باشن رو با ولوو و رنو كه طراحي تقريبا به روزي دارن مقايسه كردن كه اين درست نيست.

از مطالعه اين پنچ تا كشنده براحتي ميشه فهميد كه اكتروس واقعا امكانات لازم رو براي يك راننده داره. حتي نويسنده هم در اخر اشاره كرده كه اكتروس ميتونسته در رتبه اول قرار بگيره و فقط به خاطر دلايلي مثل حذف تجهيزات ظاهري ان - توقف عرضه اش- قيمت نامناسب و فضاي داخل كابين ان در رتبه سوم قرار گرفته.

اون دوستاني كه ميگفتن ولوو امكان راحتي بيشتر رو به راننده ميده كاملا اشتباه ميكردن چون تو اين مقايسه به طور قاطع اعلام شده كه اكتروس در زمان راندن ، بهترين لذت و در تسلط بودن را به راننده اش ميدهد (كه البته من اين مورد رو قبلا از راننده ها هم شنيده بودم) حتي فضاي داخلي اتاق هم به شكل كاملا استاندارد هستش و نه مثل مان خيلي بزرگ ونه مثل اكسور خيلي كوچك.

نكته بسيار مهم در مورد يخ زدگي گازوئيل بود كه تنها كشنده هاي گروه مرسدس اين مشكل رو نداشتن و اونم به سبب قرار گرفتن فيل تر ابگير در پشت موتور و بهره گيري ار حرارت موتور هست كه اين مورد براي راننده هاي سنگين بسيار مهم است.

حتي در كم مصرف بودن هم مرسدس در رده دوم قرار داشت و رنو اول بود. در حالي كه ولوو و مان پرمصرفترين كشنده ها بودند. پس ميشه نتيجه گرفت كه واقعا همچي سرعت واسب بخارو قدرت نيست.

در بحث خرابي و تعميرات قطعات ولوو در شرايط خوبي قرار داره و علتش هم كاملا مشخصه.

البته اكتروس اشكالاتي هم داره مثل نداشتن نور گير در شيشه جلوي راننده!!
    و يا اينكه اكسور و يا اكتروس هنوز هم با مشكل گرم كردن در شرايط گرما و فشار زياد دست به گريبان هستن! كه اين نكته رو من زياد نگرفتم و اگر كسي از دوستان ميتونه توضيحات بيشتري بده ممنون ميشم.

از نظر من با توجه به اين مقايسه ترتيب كشنده ها به صورت زير است:

اكتروس

رنو

ولوو

اكسور

مان.

البته من اين رده بندي رو براساس امكانات و كيفيت كشنده ها گذاشتم نه بر اساس خدمات پس از فروش- كم يابي قطعات و توقف عرضه و....

3. 2 کاربر از XMAN9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد اینکه آکسور و آکتروس مضلوم واقع شدن تقصیر تیم تست نیست بلکه تقصیر شرکت متولی هستش که پایینترین سطح تجهیزات و تزعینات و حتی نو ع اتاق رو انتخاب کرده .در مورد آکتروس که اینا همه صدق میکنه آکسور هم با وجود اینکه کلا کامیونی هستش که تو رده این 5 تا نیست و یه رده پایینتر قرار داره یعنی کشنده های اقتصادی و کم هزینه .
    خب توی ماشینهای کشنده خدمات پس از فروش و سهولت نگهداری واقعا بی رحمه چون این مورد رو خودم از نزدیک تجربه کردم و کمبود قطعه تمیر گاه مناسب برای یه کشنده یعنی در عین توان بالا و قابلیتهای بالا یعنی افول اون
    این مورد حتی توی نمونه های قدیمی هم صدق میکنه
    مثلا نمونه ای از کشنده های اینترناشنال که ما داریم دارای موتور v8 کامینز هستن که تعمیر و نگهداری این موتورها سخت و قطعات کم بایه در حالی که کشنده های دیگه با موتروهای خطی 6 سیلندر مثل ماک و یا اینترناشنال های مدل بالا که از نظر تعمیرات و قطعات یدکی مشکل کمتری دارن طرفدار بیشتر ی دارن و هم قیمت بالاتری که در عین کم توانتر بودن موتورهای اونها هستش .

5. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد اینکه آکسور و آکتروس مضلوم واقع شدن تقصیر تیم تست نیست بلکه تقصیر شرکت متولی هستش که پایینترین سطح تجهیزات و تزعینات و حتی نو ع اتاق رو انتخاب کرده .
    خوب شايد اين تجهيزات رو خود ايرانيها بر ميدارن!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من پس چی گفتم متولی یعنی همون شرکت مونتاژکننده یا وارد کننده .
    کهع اینجا میشه ایران خودرو دیزل که اتاق نمونه بلند که هیچی حتی به بادگیرهای ماشین هم رحم نکرده.البته
    بیشتر مدلهای axor به خاطر کاربری تعریف شده کمتر دیده شده که دارای بادگیر باشن .
    ولی actros این نوع اتاق و تجهیزات میشه گفت پایینترین سطح هستش و برای شرکتهای حمل و نقل سوخت بیشتر به کار میره که کشنده ای سبک با هزینه کم نیاز دارن(هدف اصلی از تولید axor )
    میشه گفت تولید کننده داخلی سعی کرده با هزینه کمی که میذاره سود بیشتری رو پیدا کنه.
    والبته چند خبر ناخوش آیند همونطوری که گفته شده تولید actros متوقف شده و axor هم با تا حدودی داخلی سازی شده .گیربکس و موتور تغییر کرده و از گیربکسهای غیر دایملرروشون استفاده میشه و موتورهای تولیدی ایدم روشو ن احتمالا استفاده بشه.
    به عنوان نمونه 475

8. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واقعا كه!!
    اين كارا ديگه چيه. به اصطلاح تو يه كشور اسلامي هم زندگي ميكنيم!

حقشونه كه المان تحريمشون كرده.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ماک توی ایران پیدا می شه یا نه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من بین کا میونهای که روندم 1924 بنز از هم بهتر دیدم مدل 80

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من شما کجای ایران زندگی میکنید؟
    الان بیشتر ناوگان حمل و نقل ایران رو مدل r-600 ماک تشکیل میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

نه از این ماک قدیم که هم جای ایران پیدا می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •