تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 506 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

آقا این آپدیت کردن ecu دیگه چیه؟واسه چه ماشینایی این کارو میکنند؟و اینکه چه وفایدی داره و چه مضراتی؟چه جوری اینکارو میکنن؟کار فنیه یا هر کسی میتونه؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا این آپدیت کردن ecu دیگه چیه؟واسه چه ماشینایی این کارو میکنند؟و اینکه چه وفایدی داره و چه مضراتی؟چه جوری اینکارو میکنن؟کار فنیه یا هر کسی میتونه؟
    ECU در واقع مخفف engine control unit هست، یعنی واحد کنترل موتور؛ البته بهش PCM یا همون power-train control هم میگن. که کارش یه چیزی شبیه به CPU کامپیوتر هست! در واقع یه قطعه الکترونیکی هست، که تنظیم میکنه چه مقدار سوخت وارد موتور بشه، زمان انجام احتراق و یه چیزای دیگه...

وقتی هم آپگریدش میکنین به نسخه ی جدید ( اگه کارخونه نسخه ی جدید برای ماشین شما داده باشه ) معمولا تاثیر محسوس میذاره.

مثلا بچه هایی که تیپ 2 داشتن و آپدیت کردن، میگن زمان پاسخ گویی به فشار دادن پدال گاز خیلی بهتر شده، چون این تیپ 2 ها، بعد یه مدت، خنگ میشن! من اول اصلا حواسم نبود، بعد که این مطلب رو خوندم دیدم مال من هم این مرض رو داره! یعنی گاز که میدی، یه لحظه مکس میکنه، بعد یهو شتاب میگیره.

خوب ویا بعضی ها هم ECU رو خودشون برای tuning تغییر میدن، مثلا میگن هوای بیشتری وارد سیلندر بشه! یه کمتر، یه مثلا وقتی میخوای نیتروس هم داشته باشی، باید حواست باشه که ترکیب هوا، نیتروس و بنزین رو درست تنظیم کنی.

اگه جاییش اشتباه بود، ببخشید، من هنوز صفر کیلومترم بچه ها تصحیح کنن...

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ECU در واقع مخفف engine control unit هست، یعنی واحد کنترل موتور؛ البته بهش PCM یا همون power-train control هم میگن. که کارش یه چیزی شبیه به CPU کامپیوتر هست! در واقع یه قطعه الکترونیکی هست، که تنظیم میکنه چه مقدار سوخت وارد موتور بشه، زمان انجام احتراق و یه چیزای دیگه...

وقتی هم آپگریدش میکنین به نسخه ی جدید ( اگه کارخونه نسخه ی جدید برای ماشین شما داده باشه ) معمولا تاثیر محسوس میذاره.

مثلا بچه هایی که تیپ 2 داشتن و آپدیت کردن، میگن زمان پاسخ گویی به فشار دادن پدال گاز خیلی بهتر شده، چون این تیپ 2 ها، بعد یه مدت، خنگ میشن! من اول اصلا حواسم نبود، بعد که این مطلب رو خوندم دیدم مال من هم این مرض رو داره! یعنی گاز که میدی، یه لحظه مکس میکنه، بعد یهو شتاب میگیره.

خوب ویا بعضی ها هم ECU رو خودشون برای tuning تغییر میدن، مثلا میگن هوای بیشتری وارد سیلندر بشه! یه کمتر، یه مثلا وقتی میخوای نیتروس هم داشته باشی، باید حواست باشه که ترکیب هوا، نیتروس و بنزین رو درست تنظیم کنی.

خیلی عالی بود ممنونم.یه چیزایی دستگیرم شد.حالا چه جوری اپدیت یا دستکاریش میکنن؟و بعدش اینکه اصلا دسنتکاریش(تغییر) درسته؟و برای هر خودرو هر چند سال یه بار لازمه؟باید ورژن جدیدش از طرف کمپانی اعلام بشه؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط یه مورد هست که معمولا تعویض ECU صورت نمیگیره(احتمالا من بد برداشت کردم) و از چیپ تیونینگ استفاده میکنن به این معنا که داده های ECU رو تغییر میدن و در بعضی و موارد هم ECU رو گول میزنن
    چون همونطور که گفتین نسبت بنزین و هوا و.... خیلی خیلی مهمه
    و در مورد آپدیت ECU هم معمولا تاثیرش محسوس هست و هیچ ضرری هم نداره و بلکه در مواردی باعث بهبود عمل کرد شتاب گیری و موتور و کاهش مصرف سوخت میشه

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا سادست دیگه، وقتی نور بالا میزنی، نور پایین هم روشن میمونه! یعنی هم نور بالا داره کار میکنه، هم نور پایین.

یکی سوال کرده بود که باعث نمیشه حرارت اضافی تولید بشه، که گفته بودن نه!

راستی سامی جان، دیروز رفتم موتور چراغ ماشین رو سوال کردم، گفتن 17 تومن، نمایندگی بود. برم بخرم بعد هم بدم تعویض...
    خب کسری جون من منظورم چیز دیگس!ببین دو مدل نور بالا داریم! یکی وقتی که خودت با دست بزنی! یکی هم وقتیه که دسته رو کامل به سمت خودت میکشی نور بالا روشن میمونه(حتی اگه دسته رو ول کنی!) الان تو ماشین ما حالت اول هم نور بالا روشن میشه هم نور پایین! ولی تو حالت دوم فقط نور بالا روشنه! میخوام بدونم دبل رفلکتور تو کدوم حالت چراغ نور پایین رو روشن میکنه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی عالی بود ممنونم.یه چیزایی دستگیرم شد.حالا چه جوری اپدیت یا دستکاریش میکنن؟و بعدش اینکه اصلا دسنتکاریش(تغییر) درسته؟و برای هر خودرو هر چند سال یه بار لازمه؟باید ورژن جدیدش از طرف کمپانی اعلام بشه؟
    راستش، اینا رو دقیقا نمیدونم، اما نمیتونه زیاد باشه. شما ماشینت رو ببرن، به احتمال 90% ورژن آخر نیست.

فقط یه مورد هست که معمولا تعویض ECU صورت نمیگیره(احتمالا من بد برداشت کردم) و از چیپ تیونینگ استفاده میکنن به این معنا که داده های ECU رو تغییر میدن و در بعضی و موارد هم ECU رو گول میزنن
    چون همونطور که گفتین نسبت بنزین و هوا و.... خیلی خیلی مهمه
    و در مورد آپدیت ECU هم معمولا تاثیرش محسوس هست و هیچ ضرری هم نداره و بلکه در مواردی باعث بهبود عمل کرد شتاب گیری و موتور و کاهش مصرف سوخت میشه
    منم نگفتم که گاهی اینو کامل بر میدارن، با فلان مدلش که بهتره عوض میکنن! چون فکر نکنم اصلا اینطور باشه و همه یجورن، فقط پروگرمشون فرق میکنه.

اون حرفت که گاهی گول میزنن، خیلی خوب بود! یهو یه فلش بک زدن تو کلم و یادم اومد چند تا مقاله در این باره خوندم...

خب کسری جون من منظورم چیز دیگس!ببین دو مدل نور بالا داریم! یکی وقتی که خودت با دست بزنی! یکی هم وقتیه که دسته رو کامل به سمت خودت میکشی نور بالا روشن میمونه(حتی اگه دسته رو ول کنی!) الان تو ماشین ما حالت اول هم نور بالا روشن میشه هم نور پایین! ولی تو حالت دوم فقط نور بالا روشنه! میخوام بدونم دبل رفلکتور تو کدوم حالت چراغ نور پایین رو روشن میکنه؟
    راستش من تا حالا اینو دقت نکرده بودم که وقتی میخوای یه تک نور بالا بزنی ( وقتی نور پایین روشنه ) نور پایین و نور بالا با هم کار میکنه، اما 100% وقتی این ویژگی رو فعال کنی، دیگه همیشه نور بالات با نور پایینت، با هم کار میکنه.

ضمن اینکه وقتی ماشین میره زیر دستگاه دیاگ ( فکر کنم اسمش این بود ) یه سری آپشن دیگه هم هست که میشه فعال کرد، البته بعضیاشون مستلزم قطعات جدید هم هست مثل اینکه اگه کمربند بسته نیست، آلارم بزنه. یا اینکه وقتی ترمز شدید میزنید، فلاشر روشن بشه...

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

دوستان یه چیز دیگه، این 206 تیپ 2 جدید رو که میگن آشغاله! در واقع اصلا بدرد نمیخوره، سرشار از قطعات چینی! شتاب در حد ژیان و ...

خواستم ببینم تیپ 6 هم اینجوریه؟ یعنی دیگه بیخیال صفر تیپ 6 بشیم؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه چیز دیگه، این 206 تیپ 2 جدید رو که میگن آشغاله! در واقع اصلا بدرد نمیخوره، سرشار از قطعات چینی! شتاب در حد ژیان و ...

ببین این تیپ 2 که میگن آشغاله اینجوری ها هم نیست! مثلا من که از 81 فرانسوی رفتم سوار یه صفر شدم قشنگ کم کاری های ایران فرقون به چشم میومد! اما کلا تیپ 3 و6 کیفیت ساخت بهتری دارن!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببین این تیپ 2 که میگن آشغاله اینجوری ها هم نیست! مثلا من که از 81 فرانسوی رفتم سوار یه صفر شدم قشنگ کم کاری های ایران فرقون به چشم میومد! اما کلا تیپ 3 و6 کیفیت ساخت بهتری دارن!
    پوریا جان چرا حرفت تناقض داشت خلاصه خوب بود، یا نبود!

مال ما هم 83 هست دیگه، تقریبا همه ی قطعاتش منتاژیه و مال فرانسه هست.

اما فکر کنم، رو تیپ 6، کمتر نبوغ فوق العاده ی خودشون رو پیدا کرده باشن! نمیدونم!

فردا پس فردا میخوام برم ببینم چی تو بازار هست...

9. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین نکته همین جاست! جنس مضخرفیه! اما در مقابل بقیه محصولاتش بالاترین کیفیت ساخت رو داره! در کل ختم کلام رو خودت گفتی دیگه!
    رو تیپ 6، کمتر نبوغ فوق العاده ی خودشون رو پیدا کرده باشن!
    به نظر من 206 هر چی مدلش پایینتر باشه بهتره! 84 به پایین حرف نداره!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر میکنم منظورم رو بد رسوندم! من الان با ماشین خودمون که نور بالا میزنم هم نور پایین روشن میمونه و هم نور بالا روشن میشه! اما وقتی کلا میخوام بزنم نور بالا(یعنی خود نور بالا روشن باشه و من دسته راهنما رو ول کنم!) نور پایین خاموش میشه! کار دبل رفلکتور اینه که اون نور پایین رو روشن میکنه؟ یا کلا مال ما فعاله؟؟(با توجه به توضیحی که دادم!)
    نه مال شما فعال نیست
    در تمام 206 ها وقتی با دست میزنی نور بالا و دسته را نگه میداری نور بالا و نور پایین با هم روشن میمونند و با فعال کردن دبل رفلکتور وقتی نور بالا میزنی و دسته را ول میکنی هم نور پایین روشن میمونه

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

البته از مرداد 86 تا امروز که پدالشون برقیه باید آپ کنند نه مثل شما که سیمی هست پدالشون مال شما آپدیت نمیشه و البته نمیخواد

---------- Post added at 10:48 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------

راستش، اینا رو دقیقا نمیدونم، اما نمیتونه زیاد باشه. شما ماشینت رو ببرن، به احتمال 90% ورژن آخر نیست.

منم نگفتم که گاهی اینو کامل بر میدارن، با فلان مدلش که بهتره عوض میکنن! چون فکر نکنم اصلا اینطور باشه و همه یجورن، فقط پروگرمشون فرق میکنه.

اون حرفت که گاهی گول میزنن، خیلی خوب بود! یهو یه فلش بک زدن تو کلم و یادم اومد چند تا مقاله در این باره خوندم...

راستش من تا حالا اینو دقت نکرده بودم که وقتی میخوای یه تک نور بالا بزنی ( وقتی نور پایین روشنه ) نور پایین و نور بالا با هم کار میکنه، اما 100% وقتی این ویژگی رو فعال کنی، دیگه همیشه نور بالات با نور پایینت، با هم کار میکنه.

ضمن اینکه وقتی ماشین میره زیر دستگاه دیاگ ( فکر کنم اسمش این بود ) یه سری آپشن دیگه هم هست که میشه فعال کرد، البته بعضیاشون مستلزم قطعات جدید هم هست مثل اینکه اگه کمربند بسته نیست، آلارم بزنه. یا اینکه وقتی ترمز شدید میزنید، فلاشر روشن بشه...

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

این موتور فقط دریچه گازش مثل تیپ 5 شده و این کار از طرف خود پژو بوده مشکل داره که براش آپدیت اومده که بهتر میشه
    ضمنا موتور tu3a(تیپ 2 و 3 و وی 20 و...) از فرانسه مستقیم میاد اما tu5 در ایران تولید میشه و حدود 60 تا 70 درصد قطعاتش وطنی هست
    ضمنا تیپ 6 و 2 و 3 از لحاظ کیفیت قطعات بدنه مثل هم هستند ولی موتور تیپ 6 حدود 60 تا 70 درصدش وطنی هست اما تیپ 2 و 3 فرانسوی هست

12. 2 کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •