''''دریافت مقاله به صورت PDF'''' مثل اینکه f.i.l.t.e.r شده!!!!!
بی زحمت یه جای دیگه upload کن
Tnx
''''دریافت مقاله به صورت PDF'''' مثل اینکه f.i.l.t.e.r شده!!!!!
بی زحمت یه جای دیگه upload کن
Tnx
من یک سیستم آلوده رو که فایل های hidden رو نشون نمیداد با برنامه SmitfraudFix که ابتدای همین تاپیک آقا مهدی لطف کرده بودن سرچ کردم اما به دوتا مشکل برخورد کردم
اول اینکه برنامه به جایی رسید که گفت میخوای رجیستری رو کلین کنم یا نه که در اینجا باید با Yیا N تایید میشد وقتی Y رو زدم برنامه گیر کرد و حدود 20 دقیقه ای صبر کردم و سیستم رو ریست کردم
وقتی به فولدر آپشن مراجعه کردم دیدم مشکل حل شده
دوم اینکه بعد از پایان کار متوجه ایرادات اساسی در سیستم شدم مثلا حذف سرچ از سیستم عامل و باز نشدن add/remove در کنترل پنل
البته لازم به ذکر است که من قبل از استفاده از SmitfraudFix چندتا نرم افزار دیگه رو مثل repair شرکت ایمن رو هم استفاده کردم و بعد از پایان سیستم رو با نود 32 آپدیت شده اسکن کردم و چیزی پیدا نشد
حالا سوال من اینه که نبودن سرچ درسیستم و ایراداتی از این قبیل میتونه دلیی بر وجود ویروس باشه؟
از سرور خود P30World دانلود کردم. عالی بود ولی من خودم شخصا به همه توصیه میکنم که ویندوز عوض کنن و اگر قرار به عوض کردن ویندوز باشه دیگه اینقدر تلاش لازم نیست چون بعد از نصب ویندوز و قبل از انجام هر کاری با نصب Node32 و به روز کردن آن تمام ویروسها پاک میشن.
حالا یک سوال هم داشتم!!!
اگر ویندوز ویروسی رو پاکسازی کنیم (چه با آنتی ویروس و چه دستی) و بعد ویندوز رو با CD ویندوز Repair کنیم تمام مشکلات (Folder Option , Run , …) حل میشوند ؟ و به حالت اول باز میگردد یا نه؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
بله سیستم شما الوده بوده و کار نکردن add/remove و حذف سرچ به دلیل همین موضوع بوده . و احتمالا ویروس از سیستم شما پاک سازی شده اما بعضی از فایلهای اجرایی مربوط به برنامه ها را از بین برده .
همون طور که می دونید ویروس ها بعد از پاک سازی اثراتی را به جا خواهند گذاشت .
شما باید اقدام به ریپیر سیستم عامل خود کنید .
برای این کار کافی است ویندوز راداخل سی دی رام گذاشته و از داخل خود ویندوز بعد از بالا امدن ویندوز به طور اتوران روی گزینه install windows کلیک کنید و در صفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید تا ویندوز شما باز سازی شود .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
بله بعد از Repair سیستم عامل توسط سی دی ویندوز مشکلات به جا مانده از ویروس از قببل حذف Folder Option , Run حل خواهند شد .
با برنامه هایی که اینجا معرفی شده هم می تونید قسمتهای حذف شده را برگردنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
اقا من ویروس Show... دچارش شدم.خواهشن یه برنامه بدید که اینو بکشم و از شرش خلاص بشم .خواهشن تو این رپید شیر نذارید.من نمیتونم دانلود کنم.یه جایی بذارید که قابلیت ایست داشته باشه؟خلاصه برنامه بدرد بخور که بتونه این ویروس هیدن فایل رو به طور کلی بکشه تو یه سروری که قابلیت ایست دانلود داشته باشه،بگذارید.خیلی ممنون
سلام من ویروس سالدوست رو هر کاری می کنم پاک نمیشه ! هی میاد بالا صفحه واسه خودش جوک میگه همه درایو ها رو هم اتوران کرده اون ضد ویروسی هم که مخصوصش ساخته بودن اجرا کردم ولی روز از نو روزی از نو .
لطفا بگین چکار کنم
سیستم من ویروس Show hidden داشت ! بوسیله آموزشهای سایت فایل رو از بین بردم !
راحت وارد درایو ها میشم ولی هنوز نمیتونم فایل های پنهان رو ببینم بازم وقتی Show Hidden رو میزنم بر می گرده به حالت اولش !
سلام دوست عزیز
برای از بین بردن این مشکل باید ابتدا انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستمتون نصب کنید و سیستم را به طور کامل ویروس یابی کنید قبلش حتما اونا به طور کامل اپدیت کنید .
بعد به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید و کارهای گفته شده را انتجام دهید و فایل bath با نام autoran.rar را از صفحه اول همین تاپیک بگیرید و اجرا کنید .
برای باز گردانی قسمتهای حذف شده یا غیر فعال شده توسط ویروس ها می تونید از برنامه هایی که توی این تاپیک هست استفاده کنید .
موفق باشی .
سلام دوست عزیز
برای ویروس سالدوست یه سری به سایت زیر بزنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
شما هم کارهای گفته شده به دوستمون ehsan_1987 را که توی همین پست توضیح دادم را انجام بدید .
انتی ویروس بیدیفندر را نصب و بعد هم اپدیت کنید و با اون سیستم را اسکن کنید .
موفق باشید .
شخصا به همه توصیه میکنم که ویندوز عوض کنن و چون بعد از نصب ویندوز و قبل از انجام هر کاری با نصب Node32 و به روز کردن آن تمام ویروسها پاک میشن.
سلام..من دارای یک ویروسی شدم که بالایپنجره یه سری حرفهای سیاسی میزنه به رنگزرد..
با چی پاکش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)