خواهش ميكنم . قابلي نداشت .
خواهش ميكنم . قابلي نداشت .
بچه ها کسی حساب paypal داره که برای من 15 دولار بریزه تو حسابم؟؟؟
اگه گیرت امد به ما هم بده![]()
سلام به همه بچه ها.
خوشحالم كه اين وب اين قدر سريع داره تو ايران رشد مي كنه.
واقعاً جالبه.(بازيش رو مي گم).
من خودم هم طرفدارش هستم.
خون آشام هم بيدم .
درضمن دوستان خيلي دنبال آموزش هستن.
لطف كنين اگه سوالي دارين بپرسين تا جواب بديم.چون آموزشش خيلي زياده.
ولي اگه بتونم هر چي بلد بودم براتون مي نويسم.
درضمن آيدي من CsshadowS هستش.
لول 4 هستم.
با 4696 غنيمت.
رتبه 425 رو هم دارم.
البته الان چند روزي هست بازي نكردم.
طايفه هم دارم كه خودم ساپورتش مي كنم.
اسم طايفه هم Dark Warrior هستش.
اگه خواستين عضو بشين بيان به آدرس زير و درخواست بدين تا عضوتون كنم.
البته يكم محدوديت داره ولي دارم زياد ترش مي كنم.(از نظر تعداد اعضا).
توضيحات در مورد بازي به طور كامل ارائه خواهد شد.
(درضمن لطف كنيد همديگر رو مسخره نكنيد و كل كل راه نندازين)
آدرس طايفه رو هم مي ذارم.
برادر شما سرور 2 هستی , همه سرور 1 هستند.
راستي يه سايت توپ ديگه هست كه موضوع اون هم جنگ ميان گرگينه ها و خون آشامان هستش(شبيه همين bite fight) فكر كنم اون اول تر بوده.
براي عضويت به لينك زير برين.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حيف شد.
همه سرور 1 هستين؟؟؟
خب مرام رو عشق است ما هم ميايم سرور 1.
با همون آيدي csshadows ثبت نام كردم.
طايفه هم به زودي مي سازم.
ساختم آدرس مي دم بياين.
كمكي خواستين بگين تا جايي كه بتونم كمك مي كنم.
(ولي حيف اون هم خون نبود)
حالا بايد همش رو بريزم دور![]()
آموزش 1
بدست آوردن پول
در اين بازي مهمترين چيز پول است.
شما براي تمرين كردن و بالا بردن توانايي هاي خود و يا خريد وسايل و حتي رفتن به شكار نياز به پول داريد كه اين پول را مي توانيد از راه هاي زير بدست آوريد:
1.شكار اولين راه براي كسب پول است. براي رفتن به شكار مي توانيد از منوي سمت راست سايت گزينه شكار را انتخاب نماييد.
بعد از انتخاب اين گزينه شما به صفحه جديد انتقال داده مي شويد.
در اينجا دو نوع شكار وجود دارد:
1.شكار گرگينه: در اين نوع شكار شما با صرف يك سكه طلا به شكار گرگينه مي رويد كه مي توانيد جستجو كنيد و يا اسم گرگينه خاصي را وارد نموده و با او بجنگيد. راه خوبي براي كل كل كردن است و پول نسبتاً خوبي هم بدست مي آيد. (البته بين هر شكار 15 دقيقه وقفه وجود دارد و نمي توانيد پشت سر هم به شكار برويد.)
2.شكار آدم: در اين نوع شما به جستجو در منطقه مشغول مي شويد و بسته به شانس خود شكار گير مي آوريد. در هر روز فقط مي توانيد 2 ساعت به اين نوع شكار برويد. پول بسيار خوبي به دست مي اوري (بسته به شانس خودتون احتمال دارد كه اصلاً پولي بدست نياوريد). غنيمت هم گير مي آوريد و مهمتر از همه اينست كه به شما تجربه مي دهد كه باعث بالا رفتن لول شما مي شود.
لازم به ذكر است كه براي رفتن به شكار نياز داريد انرژي حياتي شما بيشتر از 25 باشد.
2. دومين راه كسب پول رفتن به شهر است كه در اين جا هم مي توانيد به روش هاي زير پول به دست آوريد:
1. ماموريت ميخانه: در ميخانه شما مي توانيد ماموريتي انجام دهيد (ساده،متوسط،دشوار). ماموريت هاي ميخانه بهترين چيزي كه به شما مي دهد تجربه و پول راحت است چون معمولاً نياز ندارد وقت زيادي در آن تلف كنيد. البته بسته به نوع ماموريتي كه انجام مي دهيد بين آنها وقفه مي افتد. يعني اگه شما يك ماموريت ساده انجام دهيد تا انتخاب ماموريت بعدي 2 ساعت بايد صبر كنيد. (بسته به لول خود سطح ماموريت را انتخاب كنيد چون بعضي از آنها واقعاً سخت هستند.)
2.كار در قبرستان: شما مي توانيد با رفتن به قبرستان بدون هيچ محدوديتي كار كنيد(انتخاب زمان از 1 ساعت تا ...) فقط مشكل آن اينست كه پول بسيار كمي به شما مي دهد. در ابتدا 40 سكه در قبال يك ساعت كار. لول 3 به بالا 80 سكه. لول 7 به بالا 160 سكه. زياد جالب نيست مگر اينكه adsl داشته باشيد و بذاريد آنلاين باشه و كارهاي ديگه خود رو انجام بدين.(تصحيح مي كنم.نيازي به آنلاين بودن نداره.فقط هنگام تمام شدن مدت زمان كار بايد آنلاين باشي.يعني مي تونيد مدت زمان رو انتخاب كنيد و ديس بشيد و بعد هنگامي كه مي خواد مدت زمان تموم بشه دوباره آنلاين بشين.)
3. رفتن به غار و جنگ با ارواح: در اين مورد شما از همان 2 ساعت وقت شكار آدم استفاده مي كنيد و به جنگ ارواح مي رويد. ولي توصيه مي كنم بسيار مواظب باشيد چون ارواح خيلي خيلي قوي هستند و به احتمال زياد شكست مي خوريد ولي در كل پول زيادي براي شما دارد. هزينه اين نوع شكار هم همان 10 سكه طلا مي باشد.
4.فروش كالا در بازار: اگر شما سلاح و يا زره بي استفاده داشته باشيد مي توانيد در اين قسمت آن را به فروش گذاشته و درآمدي كسب نماييد. هزينه اي هم كه بايد بپردازيد نسبت به مبلغ درخواستي شما و ميزان زمان براي نگهداري كالا (در صورتي كه خريده نشود) متغير است. بعداً از اين مورد زياد استفاده مي كنيد چون با بالا رفتن لول از سلاح هاي جديدتر استفاده مي كنيد و بعد نياز داريد سلاح قبلي را بفروشيد.
در ادامه چند آموزش كاربردي براي شما دوستان قرار مي دهم.
Last edited by csshadows; 26-11-2008 at 00:56.
من توی سایت
حساب دارم ولی توش پول ندارم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من که فقط تا حالا با مومیایی جنگیدم
.
.
.
![]()
Dragon Ghost
![]()
Ghost
![]()
Witch
![]()
Hell Amazon
![]()
Hell Executioner
![]()
Hell Hound
![]()
Hell Monk
![]()
Hell Animal
![]()
Kali
![]()
Bone Hero
![]()
Lance Orc
![]()
Shadow Warrior
![]()
Black Knight
![]()
Marsh Monster
![]()
Devil Warrior
![]()
Troll
![]()
Drowned Corpse
![]()
Zombie Butcher
![]()
Zombie
![]()
mummy
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)