تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 1081 اولاول ... 3844454647484950515258981485481048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    این نسخه هنوزم دچار مشکلاتی است.
    بخصوص اینترنت سکوریتی نسخه 6.0.0.299 که با اتوماتیک آپدیت ویندوز و همچنین سرعت لود شدن
    صفحات از طریق مرورگر مایکروسافت مشکل داره.

کلا جلوی اتوماتیک آپدیت ویندوز رو میگیره . البته آنتی ویروس نسخه 6.0.0.299 رو خبر ندارم که اون هم
    همچین مشکلاتی داره یا نه؟

بهر حال امیدوارم هر چه زودتر شاهد نسخه نهایی این آنتی ویروس باشیم.

در ضمن یک مشکل دیگه اینکه تمامی نسخه های 2006 کسپرسکای با فایروال کریو مشکل دارند و باعث
    میشن که فایروال کریو نتونه جلوی وصل شدن پروسه های مخفی رو به خوبی بگیره . البته با همشون مشکل
    ایجاد نمیشه اما بطور نمونه بگم که اگر شما کسپرسکای نسخه 6.0.0.299 رو همراه با فایروال کریو نصب کنید
    حتی با بلاک کردن مرورگر Opera نیز قادر به وصل نشدن آن به اینترنت نخواهید بود. یا اگر Opera رو در حالت Ask
    قرار دهید وقتی مرورگر را باز کنید و سایتی رو بهش بدید آن سایت با کمی تاخیر باز خواهد شد.

و یا نمونه ای دیگر اینکه آنتی ویروس کسپرسکای نسخه 6.0.0.299 با DNS Cach فایروال Outpost هنوزم مشکل
    داره.

نمونه دیگر آن ایجاد اختلال با فایروال Sygate Personal Firewall Pro هست که مشکل اون رو هم میتونید در این
    سایت زیر مشاهده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک باگ هم در هنگام درست کردن Rule برای MSN Messenger در آنتی هکر اینترنت سکوریتی نسخه 6.0.0.299
    وجود داره به این صورت که زمانی که شما میخواهید Rule درست کنید آن دستور بدون هیچ نام و نشانی در قسمت
    دستورات آنتی هکر ثبت میشه و شما برای فهمیدن آنکه آن دستور مربوط به چه برنامه ای است ناچارید آن دستور
    بی نام و نشان را باز کنید و با توجه به پورتها و آدرسهایی که آن برنامه برای وصل شدن نیاز داشته متوجه بشید که
    مربوط به MSN Messenger میباشد.

بهر حال من که باهاش کار کردم کلی مشکل داشت و الان هم همه شون رو نمیتونم در اینجا مطرح کنم. اما
    تنها مشکل بزرگی که در این نسخه وجود داره و برام هم مهمه اینه که جلوی آپدیت شدن اتوماتیک ویندوز رو میگیره
    و به همین دلیل به ناچار فعلا یا مجبورم از نسخه 6.0.0.297 استفاده کنم که به نظرم مشکلات کمتری نسبت این
    نسخه آخری که ارائه داده دارد. یا اینکه باید برم سراغ نسخه پرسونال پرو.

مشکل دیر لود شدن IE هم اصلا برام مهم نیست چون از مرورگرهای دیگه استفاده میکنم اما بهر حال برای آپدیت
    کردن مایکروسافت آفیس به ie نیاز دارم.

موفق باشید.
    سلام کرکی جان

در مورد اینکه نسخه 299 هنوز نسخه کاملی نیست حق کاملا با شما است علارغم معرفی به عنوان نسخه نهایی

هنوز مشکلاتی دارد که مهمترین آنها به نظر من مصرف بالای CPU به هنگام فعال بودن AIC و یا حتی بدون فعال بودن

آن است تعدادی از این مشکلات شناخته شده هستند و برای تعداد زیادی کاربران اتفاق افتاده اند و حتی در شرایط

آزمایشگاهی هم توسط خود تیم طراحی قابل ایجاد بوده اند ولی به علت کمبود زمان هنوز رفع نشده اند و قول برطرف

شدن آنها برای نسخه MP1 داده شده است که مهمترین آمها عبارتند از:

1. Quarantine: when you attempt to exit the program while sending a file for investigation, the program may crash.
    2. The Bat! plugin: UUENCODE-format attachments are not treated correctly.
    3. Proactive Defense: CPU load periodically jumps to 99% when Application Integrity Control is enabled.
    4. You may encounter problems if you have Remote Desktop installed.
    5. Web Anti-Virus: you must restart Microsoft Internet Explorer for the “Block dangerous scripts in Microsoft Internet Explorer” setting to apply.
    6. If you are running a 64-bit version of Microsoft Windows, in some cases an automatic action will be taken without a detection dialog box popping up.
    7. In some cases, Help may freeze when you search for certain keywords.
    8. Some configurations require pausing Kaspersky Internet Security to start Process Explorer.
    9. If a file name contains an ampersand (&), it will display in program windows with the letter following the character replaced by an underscore.
    10. The program may crash when you attempt to close a window while sorting list items in that window

ولی تعدادی از اشکالات نیز هستند که فقط توسط تعداد کمی از کاربران و گاهی حتی توسط یک نفر گزارش شده اند

مثلا اشکالی که شما در مورد آپدیت ویندوز توسط مرورگر اینترنت اکسپلورر ذکر کرده اید در نسخه های قدیمی آن

توسط اکثر کاربران گزارش می شد ولی در مورد نسخه 299 اولین بار توسط شما گزارش میشود یا اشکال مربوط به

MSN Messenger نیز فکر میکنم لااقل در نسخه های اخیر اولین بار توسط شما گزارش میشود و با توجه به این مطلب

فکر نمی کنم به صرف وجود یک اشکال نزد تعداد قلیلی از کاربران آن برنامه را ناقص و یا اشکال دار خواند چون چنین

اشکالاتی تقریبا در تمامی نرم افزارها دیده می شود و عده ای ممکن است هنگام استفاده از آن دچار مشکل شوند

و این خاص کاسپرسکی نسخه 6 نیست. در مورد عدم تطابق اینترنت سکیوریتی کاسپرسکی با بعضی از نرم افزارها

باز حق با شما است تعداد نسبتا قابل توجهی از کاربران انواع و اقسام این اشکالات را ذکر کرده اند (هر چند در مقابل

عده بسیار بیشتری وجود هر گونه مسکلی را رد کرده اند) ولی این مشکلات وجود دارند ولی بی انصافی است که باز

تمام اشکالات را از جانب کاسپرسکی بدانیم تیم طراحی کاسپرسکی تمامی تلاش خود را برای از بین بردن این

اشکالات به کار برده است ولی در اکثر موارد شرکتهای سازنده این فایروالها کوچکترین احساس مسولیتی از نظر

برطرف کردن متقابل عدم تطابق نرم افزارهایشان با نرم افزارهای دیگر به خرج نمی دهند و کاربرانشان را دچار

اشکالات عدیده می کنند مثال بارز این امر نسخه جدید اوتپوست است که شرکت سازنده علارغم علم به وجود

اشکالات فعلی و عدم تطابق آن با نسخه 6 کاسپرسکی آن را بیرون داد و تمامی کار برانی را که از این دو محصول کنار

هم استفاده می کردند دچار اشکال کرد شما را نمی دانم ولی من در این گونه موارد فایروال مربوطه را یک نرم افزار

اشکالدار میدانم نه کاسپرسکی را.

البته همه این حرفها به معنی نفی اشکالات موجود در این نسخه نیست و عجله شرکت کاسپرسکی در عرضه این

نسخه (که اشکالات بیشتری از آن نسبت به نسخه های قبلی گزارش شده است منجمله تعداد قابل توجهی

BSOD ) احتمالا به علت بعضی ملاحظات اقتصادی را کار قابل قبولی نمی دانم. ولی من هم مانند شما امیدوارم

هرچه زودتر شاهد معرفی نسخه کاملتری از این آنتی ویروس باشیم.
    Last edited by vtn54; 03-04-2006 at 03:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان چطوري ميتونم صد در صد غير فعالش كنم

فقط براي اسكن هفتگي ميخوامش

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

11 جواب سوال mse

سلام mse جون
    اگه به ترتیب عکس زیر عمل کنی مشکلت حل میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به صورت لینک بعد به سایتی متصل میشید که عکسم رو در اونجا اپلود کردم و بعد از چمن ثانیه عکس رو مشاهده میکنید
    فقط تنظیم 3 رو همونطور که مشهاده میکنید برای پایینی هم انجام بده یعنی
    My Computer
    قربانتان
    Adel.p30

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط razel
    سلام
    دوستان،من چطور میتونم برنامه Thunderbird رو به لیست آنتی اسپم کاسپرسکی 2006 اضافه کنم؟
    در ضمن ورژن کامل کاسپرسکی2006 کجای اون نوشته؟ من که چیزی به اسم about پیدا نکردم.

ممنون
    آقا کسی نیست جواب سوال منو بدونه؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

روي Service كليك كن و سمت راست رو بخون

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    روي Service كليك كن و سمت راست رو بخون
    soda جان ممنون از راهنمائیت ولی نگفتی چطور thunderbird رو به لیست آنتی اسپمش اضافه کنم؟
    در ضمن تو قسمتinfo نوشته :
    Anti spam: needs training on 44 not spam e-mails

یعنی چی؟

داره خودمونی میشه eman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتيه كه وقتي كاسپر رو آپديت ميكنم باز هم پيغام آپديت ميده و مي گه بايد آپديت كني در حالي كه اصلا آپديتي وجود نداره.البته اين مشكل رو قبل نداشتم
    تصويري رو هم در زير آپلود كردم
    Last edited by eman; 05-04-2006 at 13:55.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط eman
    سلام دوستان
    من مدتيه كه وقتي كاسپر رو آپديت ميكنم باز هم پيغام آپديت ميده و مي گه بايد آپديت كني در حالي كه اصلا آپديتي وجود نداره.البته اين مشكل رو قبل نداشتم
    تصويري رو هم در زير آپلود كردم
    سلام دوست عزیز
    نگاهی به تاریخ ویندوزت بیانداز شاید دستکاریش کرده ای.

داره خودمونی میشه eman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون . درست حدس زدي
    ولي ديگه كاريش نميشه كرد . چون اگه به عقب برگردم كاسپر ارور ميده
    باز هم ممنونم

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض Kaspersky Internet Security Exploit Test

سیستم عامل >>> Microsoft Windows XP Professional With last Update
    برنامه های امنیتی نصب شده بر روی این سیستم عامل عبارتند از :

Kaspersky Internet Security 6.0.0.299 همراه با بهترین تنظیمات
    NOD32 Admin 2.51.20
    ProcessGuard 3.150 Full Version
    eTrust PestPatrol v5

مرورگر استفاده شده جهت انجام این تست Opera 8.54.

نوع تست >> PcFlank Exploit Test

جواب >> منفی

کسانی که از اینترنت سکوریتی کسپرسکای استفاده میکند در صورت تمایل میتوانند این تست را انجام دهند.
    برای انجام دادن این تست به آدرسی که در پایین وجود داره مراجعه کنید و بعد از باز شدن سایت صفحه را پایین
    آورده و بر روی Exploits Test کلیک کنید. در صفحه بعدی نیز بر روی Continue کلیک کرده و بعد از عوض شدن
    صفحه Select All رو تیک بزنید و و دوباره بر روی Exploits Test در پایین صفحه کلیک کنید تا تست انجام بشه.

این تست رو من بر روی 2 کامپیوتر جداگانه با یک مشخصات و برنامه های مشابه امنیتی انجام دادم ولی 2 جواب
    مختلف گرفتم. در کامپیوتر اولی صفحه آبی که زیاد هم خوش آیند نیست و همه ازش فراریند نمایان شد و بعد
    سیستم خاموش شد.

در کامپیوتر دوم نیز تست با موفقیت انجام گرفت و جواب مثبت بود.

شما نیز در صورت تمایل این تست را انجام دهید تا بتونید درصد امنیت سیستمتون در مقابل Exploit ها رو
    بسنجید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •